Kaynana görümce

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sesa4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Size ne yapıyorlar bir kaç örnek verseniz. Laf sokma kısmı benim alinganlığım olabilir yazmışsınız. Eşinizin görüşme demesini de anlamadım :) Tahammül edemediğiniz nedir?
Laf sokma kısmı şu; biz yakın olmak istiyoruz ama sesa soğuk davranıyo gelip gitmiyor vb. Yada görümcemle kaynananın kndi aralarında ben konuştuktan sonra imalı bakışları falan. Esasen eşimden cekiniyolar biraz cok fazla üstüme gelemiyolar eşim müsade etmior cünkü..
Eşimin görüşme demesini ben de anlamıyorum “onlarda mı görüşmek istemiyoki böylr diyosun?” dediğimde “yok onlar seninle görüşmrk istiyo seni sıkıltırmak istemiyolar ama” falan diyor :/
İlk baslarda hakkaten cok arıyorlardı her yere cağırıyolarfı ben çok samimş olmak istemedim.. ama şuanda cok mesafeli olduk ortası yok mu acaba Ayy şiştim .. hani evlenince kocanla mutluysan hersey güllük gülistanlık tı kandırmışlar beni

Bacım bizde sayıyoruz, seviyoruz, sevişiyoruz :) ama "sinemcim anam bilmem kaç yaşında bunadı farzet he de geç,ciddiye alma" dan öteye gidemedik
Şöyle bir "istemiyorsan görüşme" diyen yok :)

Ya gercekten cok tatlisiniz:) o zaman soyle diyeyim benim pire icin yorgan yakacagimi iyi bilir iyi tanir beni :) sorun bende degil bunu gordugu icindir belki de. Burdaki konulari gorunce belki de sans diyorum :)

Eşimin akşamları evde oluyor kaynanamda özel bi durumdan dolayı sürekli kızında sabahtan akşama kadar. Ben görümcemle muhattap olmak istemiyorum hsadece annesiyle konuşmak istiyorum cünkü anne o .. belki ben de saygısızlık yapmışımdır kırıp incitmişimdir gönlünü almalıyım.

O zaman kendinize şunu sorun. İyi olmak birşey kaybettirir mi kötü olmak birşey kazandırır mı ?
Cevap sizde
Bu arada görümcede kardeş. Gerçeği karındaş... Unutmayın

Cidden güldüm ama Analar ne yiğitler doğurmuş diyen kişi anasıyla konuşma diyen kişi ile aynı. Bu ne yaman çelişki bence bilinç altında bir anne sevgisi yatıyor sizin

Şaka bir yana bu tip açık konuşmaları kaldıramazlar..
.sen art niyetli herşeyde birşey arayan beğenmeyen cüretkar gelin olursun .onlar akkaşık çıkıverir...vallahi bakmışsın özür dileyen mahcubiyet duyan sen olursun ...

Eşin beğenmiyorsan görüşme toleransında ölümlük konuşma demiyor belliki aile yapısını huylarını biliyor ... ve değişmeyeceklerine kanatı var ki
kendini durduk yere yıpratma bir miktar mesafeli durmaya gayret et demeye getiriyor ...

O manada bence sende o toplara girip yüzgöz olma yani ailende olduğu gibi aşken değil de görev usülü bir iletişim şekli geliştirmeye bak ...

O zaman kendinize şunu sorun. İyi olmak birşey kaybettirir mi kötü olmak birşey kazandırır mı ?
Cevap sizde
Bu arada görümcede kardeş. Gerçeği karındaş... Unutmayın
Haklısınız en azından ben onun yanına iyi niyetle gidicem o bilmese de Allah bilir bunu.. teşekkür ederim

Tamam
Tutki ben senin kaynananım şimdi
Hade anlat bakim neler söyleyeceksin

Tamam
Tutki ben senin kaynananım şimdi
Hade anlat bakim neler söyleyeceksin
Ayy utandım :) yani şöyle konuya girmeyi düşünüyorum.. sizi kırıp üzecek bişey mi yaptım? Muhtemelen hayır diyecek konu kapanacak sdhgsagk ama gecmesinş istediğim konuşma şu şekilde ; evet işte sesa gelip gitmiyosun arayıp sormuyosun bizde üstüne gelmek istemiyoruz neden bizden cekiyosun kendini ?” Vs vs. Sonra ben de “en bastan beri bi soğukluk var aramızda tabi ben sizin kızınız gibi olamam bana candan sarılıp sevemezsiniz ama şurda bunu demiştiniz üzdü beni, burda şmyle davranmıştıız üzdü beni.. sizinle aynı ortamdayken muhabbetinize dahil olamıyorum..
ben kendi ailemlede cok samimi değilim zaten genel olarak soğuk bi mizacım var haklısınız amaa siz de pek sıcak değilsiniz.. ayrıca sizle samimiyetim daha oluşmamışken beni diğer aile bireylerinin toplantısına davet ediyorsunuz.. falan filan

eşim benim için çok değerli cok güzel bi evlat yetiştirmişsiniz bunun için teşekkürler diyip konuyu kapatasım var cünkü bunun için o kadına bi teşekkür bırcum olduğunu düşünüyorum..
Ayt sacmaladım mu acaba gitmesem mi

Bencede gitme bacım
Bu konuşmanın sonunda sen fesat olursun çünkü o o sözleri seni kırmak için söylemedim diyecek
Alıngan olacaksın çünkü o onları seni üzmek için yapmadım diyecek
Ee zaten soğukmuşsun bahane aramışsın resmen diyecek
Siz onu dediniz bunu yapıtınızla bir yere varamazsın
Gerçekten buzlar erisin diyorsan al bir çiçek git bu konulara hiç girme samimi davran ama geçmişi deşme
Böyle hesap soruyor gibi olacaksın çünkü

Ama uzaktan bakıbca arada bir buz da yok.. içimdekileri söylemek istiyorum (((

Ayy bak şimdi vazgecicem ben konuşmayı bilmiyorum ya bence ((( mizactan ve hitabetten kaybedicem

Kurban olam gitme etme kuzum

Uhuuuu bu konuşmada istedikleri gibi anlayacakları birrsürü iyiniyetli cümleler var
Hiç malzeme verme
Çünkü bu konuşmayı beklediğin gibi anlayıp
Beklediğin sonuca ulaşmayacak...
Şuanki durumunuzu mumlan aratırlar elbirliğiyle demedi deme

Katıksız saf mıyım neuim anlamadım ki ? Tamam bu cğmleleri kötüye yormalarınınengelleyecek sekilde düzeltelim el birliğiyle.. ben ağızlarının payını vereyim madem.. konuşmazsam ikna olmam ben içimde patlar hersey

Ayy bak şimdi vazgecicem ben konuşmayı bilmiyorum ya bence ((( mizactan ve hitabetten kaybedicem

Sen hitabeti falan bosver ne geldiyse basima iyilikten iyi niyetten geldi :))) arkadaslarin dedigi gibi hic bulasma mesafe candir dene derim :) sen saygi gostermek zorundasin sadece yuz goz olmana gerek yok.

E o zaman sende sorun yokmuş gibi davran işte
Tut içinde sözlerini dışarı çıkarıp başını belaya sokma

Sesa4 ne yazık ki Sinem bu konuda haklı. Sen kesinlikle konuşma. Çok güzel gün yüzüne çıkarmış. Bende seni yazıklarından cevval kendini,açıklayabilecek bir kardeşimiz sanmıştım ama senin açıklamalarınla suçlu durumuna düşmen çok olası.
Yani yapma kurban olam. Benim iyilikten bahsettiğim bu değildi. Sen iyi ol sıcak ol. Onlarda sana öyle davranırlar zamanla demek istemiştim. Bir yanlış anlaşma şeyetmişiz aramızda

E o zaman sende sorun yokmuş gibi davran işte
Tut içinde sözlerini dışarı çıkarıp başını belaya sokma
Ayy yaa kendimi keseceö şimdi saat kac olöuş benim düşündüğüm konuya bak.. umarım yaptıkları yanına kalmaz..

Yahu ben mi salağım ne güzel iyi niyetle gidip komuşcaktım kadına niye böyke oldu ki şimdş afjjfd

Yahu ben mi salağım ne güzel iyi niyetle gidip komuşcaktım kadına niye böyke oldu ki şimdş afjjfd

Salak değilsin güzelim. Boşver sen konuşunca işler sarpa saracak gibi durdu söylediklerinden. Hiç girme o topa o yüzden. Burda döktün içini zaten rahatlamadın mı hala. Biz kk olarak neden burdayız. Sırf bunun için. Yıkmak kolaydır hayatta. 1 saniye alır. Ama yapmak için çok uğraşıyoruz.
Birisi al çiçeğini git demiş doğru söylemiş. Bence çoğu insanın anlaşmaya niyeti yok. Olsa bu kadar çok kötü insan türemezdi çevremizde.

O zaman ben uyuyim.. herseyin hayırlısı.. cağırırsa giderim gelirse kapımı acarım.. ararsa konuşurum.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…