Laf sokma kısmı şu; biz yakın olmak istiyoruz ama sesa soğuk davranıyo gelip gitmiyor vb. Yada görümcemle kaynananın kndi aralarında ben konuştuktan sonra imalı bakışları falan. Esasen eşimden cekiniyolar biraz cok fazla üstüme gelemiyolar eşim müsade etmior cünkü..Size ne yapıyorlar bir kaç örnek verseniz. Laf sokma kısmı benim alinganlığım olabilir yazmışsınız. Eşinizin görüşme demesini de anlamadım :) Tahammül edemediğiniz nedir?
Bacım bizde sayıyoruz, seviyoruz, sevişiyoruz :) ama "sinemcim anam bilmem kaç yaşında bunadı farzet he de geç,ciddiye alma" dan öteye gidemedik
Şöyle bir "istemiyorsan görüşme" diyen yok :)
Eşimin akşamları evde oluyor kaynanamda özel bi durumdan dolayı sürekli kızında sabahtan akşama kadar. Ben görümcemle muhattap olmak istemiyorum hsadece annesiyle konuşmak istiyorum cünkü anne o .. belki ben de saygısızlık yapmışımdır kırıp incitmişimdir gönlünü almalıyım.Ses kaydı almak yerine eşinizde yanınızdayken yapın konuşmayı. Madem biliyor durumu. Hem yanlış anlaşılma olmaz. Hemde kendinizi garantiye almış olursunuz kötü bişey der ipler koparsa ben elimden geleni yaptım kendin gördün deme lüksünüz var. Yoksa onlar sizin dediğiniz birşeyi farklı şekilde çevirip eşinize sunar eşinizle aranız bozulur.
Ben yapıcı bir insanım. Bana göre hiç konuşmayıp takmayın siz iyi konuşun onlar laf soksun önemli değil kafasındayım. Kimse görmüyosa bile Allah görür mottosu. Annemden almışım değişemiyorum. Ama hiç kaybettirmedi de şuana kadar. Sadece bir öneri
Eşimin akşamları evde oluyor kaynanamda özel bi durumdan dolayı sürekli kızında sabahtan akşama kadar. Ben görümcemle muhattap olmak istemiyorum hsadece annesiyle konuşmak istiyorum cünkü anne o .. belki ben de saygısızlık yapmışımdır kırıp incitmişimdir gönlünü almalıyım.
Cidden güldüm amaAnalar ne yiğitler doğurmuş diyen kişi anasıyla konuşma diyen kişi ile aynı. Bu ne yaman çelişki bence bilinç altında bir anne sevgisi yatıyor sizin
Haklısınız en azından ben onun yanına iyi niyetle gidicem o bilmese de Allah bilir bunu.. teşekkür ederimO zaman kendinize şunu sorun. İyi olmak birşey kaybettirir mi kötü olmak birşey kazandırır mı ?
Cevap sizde
Bu arada görümcede kardeş. Gerçeği karındaş... Unutmayın
TamamSanırım çok takıntılıyım .. ama onların hatasını bilmesi gerekmez mi ? Eşim de annem babam da bu konuda benim soğukluğumu öne sürüyo hep..
Konuşursam ses kaydı yapayım bari eşime karsı bi savunmam olur sonuçta kavga etmeye gitmiyorum kendimi izah etmeye gidiyor um
Ayy utandım :) yani şöyle konuya girmeyi düşünüyorum.. sizi kırıp üzecek bişey mi yaptım? Muhtemelen hayır diyecek konu kapanacak sdhgsagkTamam
Tutki ben senin kaynananım şimdi
Hade anlat bakim neler söyleyeceksin
Bencede gitme bacımAyy utandım :) yani şöyle konuya girmeyi düşünüyorum.. sizi kırıp üzecek bişey mi yaptım? Muhtemelen hayır diyecek konu kapanacak sdhgsagkama gecmesinş istediğim konuşma şu şekilde ; evet işte sesa gelip gitmiyosun arayıp sormuyosun bizde üstüne gelmek istemiyoruz neden bizden cekiyosun kendini ?” Vs vs. Sonra ben de “en bastan beri bi soğukluk var aramızda tabi ben sizin kızınız gibi olamam bana candan sarılıp sevemezsiniz ama şurda bunu demiştiniz üzdü beni, burda şmyle davranmıştıız üzdü beni.. sizinle aynı ortamdayken muhabbetinize dahil olamıyorum..
ben kendi ailemlede cok samimi değilim zaten genel olarak soğuk bi mizacım var haklısınız amaa siz de pek sıcak değilsiniz.. ayrıca sizle samimiyetim daha oluşmamışken beni diğer aile bireylerinin toplantısına davet ediyorsunuz.. falan filan
eşim benim için çok değerli cok güzel bi evlat yetiştirmişsiniz bunun için teşekkürler diyip konuyu kapatasım var cünkü bunun için o kadına bi teşekkür bırcum olduğunu düşünüyorum..
Ayt sacmaladım mu acaba gitmesem mi
Ama uzaktan bakıbca arada bir buz da yok.. içimdekileri söylemek istiyorumBencede gitme bacım
Bu konuşmanın sonunda sen fesat olursun çünkü o o sözleri seni kırmak için söylemedim diyecek
Alıngan olacaksın çünkü o onları seni üzmek için yapmadım diyecek
Ee zaten soğukmuşsun bahane aramışsın resmen diyecek
Siz onu dediniz bunu yapıtınızla bir yere varamazsın
Gerçekten buzlar erisin diyorsan al bir çiçek git bu konulara hiç girme samimi davran ama geçmişi deşme
Böyle hesap soruyor gibi olacaksın çünkü
Ayy utandım :) yani şöyle konuya girmeyi düşünüyorum.. sizi kırıp üzecek bişey mi yaptım? Muhtemelen hayır diyecek konu kapanacak sdhgsagkama gecmesinş istediğim konuşma şu şekilde ; evet işte sesa gelip gitmiyosun arayıp sormuyosun bizde üstüne gelmek istemiyoruz neden bizden cekiyosun kendini ?” Vs vs. Sonra ben de “en bastan beri bi soğukluk var aramızda tabi ben sizin kızınız gibi olamam bana candan sarılıp sevemezsiniz ama şurda bunu demiştiniz üzdü beni, burda şmyle davranmıştıız üzdü beni.. sizinle aynı ortamdayken muhabbetinize dahil olamıyorum..
ben kendi ailemlede cok samimi değilim zaten genel olarak soğuk bi mizacım var haklısınız amaa siz de pek sıcak değilsiniz.. ayrıca sizle samimiyetim daha oluşmamışken beni diğer aile bireylerinin toplantısına davet ediyorsunuz.. falan filan
eşim benim için çok değerli cok güzel bi evlat yetiştirmişsiniz bunun için teşekkürler diyip konuyu kapatasım var cünkü bunun için o kadına bi teşekkür bırcum olduğunu düşünüyorum..
Ayt sacmaladım mu acaba gitmesem mi
E o zaman sende sorun yokmuş gibi davran işteAma uzaktan bakıbca arada bir buz da yok.. içimdekileri söylemek istiyorum(((
Katıksız saf mıyım neuim anlamadım ki ? Tamam bu cğmleleri kötüye yormalarınınengelleyecek sekilde düzeltelim el birliğiyle.. ben ağızlarının payını vereyim madem.. konuşmazsam ikna olmam ben içimde patlar herseyKurban olam gitme etme kuzum
Uhuuuu bu konuşmada istedikleri gibi anlayacakları birrsürü iyiniyetli cümleler var
Hiç malzeme verme
Çünkü bu konuşmayı beklediğin gibi anlayıp
Beklediğin sonuca ulaşmayacak...
Şuanki durumunuzu mumlan aratırlar elbirliğiyle demedi deme
Ayy bak şimdi vazgecicem ben konuşmayı bilmiyorum ya bence((( mizactan ve hitabetten kaybedicem
E o zaman sende sorun yokmuş gibi davran işte
Tut içinde sözlerini dışarı çıkarıp başını belaya sokma
Ayy yaa kendimi keseceö şimdi saat kac olöuş benim düşündüğüm konuya bak.. umarım yaptıkları yanına kalmaz..E o zaman sende sorun yokmuş gibi davran işte
Tut içinde sözlerini dışarı çıkarıp başını belaya sokma
Yahu ben mi salağım ne güzel iyi niyetle gidip komuşcaktım kadına niye böyke oldu ki şimdş afjjfdSesa4 ne yazık ki Sinem bu konuda haklı. Sen kesinlikle konuşma. Çok güzel gün yüzüne çıkarmış. Bende seni yazıklarından cevval kendini,açıklayabilecek bir kardeşimiz sanmıştım ama senin açıklamalarınla suçlu durumuna düşmen çok olası.
Yani yapma kurban olam. Benim iyilikten bahsettiğim bu değildi. Sen iyi ol sıcak ol. Onlarda sana öyle davranırlar zamanla demek istemiştim. Bir yanlış anlaşma şeyetmişiz aramızda
Yahu ben mi salağım ne güzel iyi niyetle gidip komuşcaktım kadına niye böyke oldu ki şimdş afjjfd
O zaman ben uyuyim.. herseyin hayırlısı.. cağırırsa giderim gelirse kapımı acarım.. ararsa konuşurum.. :/Salak değilsin güzelim. Boşver sen konuşunca işler sarpa saracak gibi durdu söylediklerinden. Hiç girme o topa o yüzden. Burda döktün içini zaten rahatlamadın mı hala. Biz kk olarak neden burdayız. Sırf bunun için. Yıkmak kolaydır hayatta. 1 saniye alır. Ama yapmak için çok uğraşıyoruz.
Birisi al çiçeğini git demiş doğru söylemiş. Bence çoğu insanın anlaşmaya niyeti yok. Olsa bu kadar çok kötü insan türemezdi çevremizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?