- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
- Konu Sahibi Reengarenk
-
Yok öyle değil öyle olsa bende takmam açık açık burası güzel değil bizim taraflar güzel oğlum neden burda tuttu evi bide annemlere yakınım diye hazmedemiyor..Özür dilerim ama ben anlamadım gerçekten.
Sünnete giden 3 kişi kim. Kim kimin sünnetine gitmiş ki, kayınvalide neden şikayetçi?
Onun dışında yaşlı işte semtiyle kıyaslar. Benim babannem de kıyaslıyor. Pek art niyet göremedim. Huy galiba ya
Benim bu yazdıklarım devenin yanında pire canım anşatsam ağzın açık kalır..Buradaki diğer kv konularına bir göz atın. Sonra halinize şükredeceksiniz.
Konuşmasam bu sefer eşime duyuruyor karın benden rahatsız oluyor diye..Kv.niz narsist birine benziyor bence biraz da olsa mesafe koymalısınız hiç öyle oturup mevzulara girip başınızı ağrıtmayın derim..
Komik birşey yazmadım ben..Bence siz çıldırmaya yer arıyorsunuz
Kayınvalide gözünün üstünde kaşın var dese çıldıracak gibisiniz.Bu tavır beni hep güldürmüştürKomik birşey yazmadım ben..
Bence sizde gülmye yer arıyorsunuz..
Doğru söylüyorsunuz kaç gündür okadar çok saçma konulara girdiki neye kızacağımı şaşırdım en iyisi takmamak ama inanın benim gibi pozitif birini bile çileden çıkarıyorkim kimin düğününe gitmiş kim gitmemiş kv neye laf etmiş bende anlamadım..
diğer konuda bırakın konuşsun bu kadar gerilecek ne var ki.. evet öyle bizim burda oluyor böyle şeyler de geç.. incık cıncık kadının her lafından bir mana çıkarmaya çalışırsanız soğursunuz tabi..
olduğu gibi kabul edin kendiniz gibi olmasını beklemeyin he he deyip geçin bu kadar.. idare etmek böyle birşey..
Doğru söylüyorsunuz kaç gündür okadar çok saçma konulara girdiki neye kızacağımı şaşırdım en iyisi takmamak ama inanın benim gibi pozitif birini bile çileden çıkarıyor
Kvmin bana yaptığı şeyleri affedemiyorum onun için çok takıyor olabilirim bende burda bu tavrımın doğru olup olmadığını sorguluyorum..Kayınvalide gözünün üstünde kaşın var dese çıldıracak gibisiniz.Bu tavır beni hep güldürmüştür
Ne dertler var ufacık seylere takılmayın bu kadar
Keske pire yerine deveyi anlatsaydiniz.Benim bu yazdıklarım devenin yanında pire canım anşatsam ağzın açık kalır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?