- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Reengarenk
-
Bunlar pire ise deveyi de fazla büyütmeyin gözünüzde benceBenim bu yazdıklarım devenin yanında pire canım anşatsam ağzın açık kalır..
Geldiyse takacak tabi.dedigine bak.Düğün konussunu genelleme olarak yazdım..
bizim sünnetlerde takı takılıyor en son sünnette yeğenimindi eşim ve iki kaynım geldi 1 kaynım daha var o gelmedi kv düğünlere ve sünnette takılan paraya laf etti benim üç oğlumda senin yeğenine takı taktı demeye getirdi..
oluyor boyle seyler..ben de ufak seylere takiliyordum simdi sinir olup o anda birakmayi az da olsa ogrendim.ama yine de benim karakterime uyan bir aile degil .kotu insanlar degil.ama uyusmuyoruz.zorunda da degiliz.yakin oturuldugu icin 3 gun gormesen 4.gun seni rahatsiz ederleer..bizim sorunumuz yakinlik sendromuDoğru söylüyorsunuz kaç gündür okadar çok saçma konulara girdiki neye kızacağımı şaşırdım en iyisi takmamak ama inanın benim gibi pozitif birini bile çileden çıkarıyor
Vicik vicikliğin benimle alakası yok eskidende böyleydi benimle alakası yok..Vicik Vicik aile ilişkileri sonra neden kV bana böyle diyor. Hem ailenizin içine içine sokuyorsunuz hem de alınıp söyleniyorunuz. Hem gergin hem alingan gelin modeli aman çok zor.
Hayırlı geceler kızlar..
Yine bir kaynana konusu diyeceksiniz ama gerçekten hem akıla hemde dertleşmeye ihtiyacım var...
Cuma günü kv bize geldi ( her geldiğinde 1 hafta kalır sağolsun) inanın hiç rahatsız olmam ondan, saatlerce konuşuruz, bazen işimi bile ihmal ederim ama her seferinde iğneli lafları ile beni kendinden soğutuyor
Geçenn gün konuşuyorduk nasıl olduysa konu düğünlere geldi..
Konu konuyu açtı benim oğullarım düğünlere, sünnetlere gidiyorlar dedi, bende onlarda sizin düğününüze geliyorlardır dedim kaldı ki geliyorlar, direk bizim düğünlerimiz olmuyor en son senin düğünün oldu dedi.. Geçenlerdede benim yeğenimin sünnet mevlüdü vardı benim babamla kv dem amca çocukları yani bir sünnet olsun, düğün olsun, hastalık olsun karşılıklı gidip geliyoruz birbirimize...
Yeğenimin sünnetinede kv de ile oturan kaynım gelmemişti bende üstüme alındım bu lafı x abi yeğenimin sünnetine gelmedi dedim normalde gelmiş veya gelmemiş takmam, direk 3 kardeşi gelmişti o yeter dedi, bende herkes kendisi için geliyor 3 kardeşi geldi doğru ama benim ailemde onların burnu kanasa, düğünleri olsa, mevlütleri olsa hepsine ayrı ayrı gidiyorlar dedim konu kapandı..
Ama lafları içime oturdu konuşurken bastıra bastıra oğullarım sünnetlere gidiyorlar dedi. en son sünnet mevlüdüde yeğenimindi gelip gelmemesi çok önemli değil ama kv resmen 3 abisi gelmiş daha ne istiyorsun yeterde artar gibi konuştuha bide sünnettten sonra yeğenimin ayağı kırıldı ameliyat oldu ayağına vidalar taktılar hala yürüyemiyor ne geçmiş olsuna gitmiş nede aramış... Adım gibi biliyorum onun oğlunun sünneti olsa abim yine gider..
Bu akşamda annem ve kız kardeşim çaya geldiler..
Kız kardeşimin ayakkabısı kapıdan çalındı, normalde benim ayakkabılarım kapıda ama alan olmuyor neyse yine başladı bizim orda hiç böyle şeyler olmuyor bütün ayakkabılarımız kapıda kimse çalmıyor dedi(kv ile ayrı semtlerde oturuyoruz bizim onun yakınında ev tutmamamızı hazmedemiyor) elektiriğimiz kesilse bizim elektirikler hiç kesilmiyor, suyumuz kesilse bizim sularımız hiç kesilmiyor, dışardan çocuk sesi gelse bizim orası sessiz bizim semtimiz temiz der. en sonunda dayanamadım eeee dedim tamam anladım sizin semtiniz temiz bizimki kötü, her türlü pislik bizim semtimizde var bitmiyormu artık dedim ne zaman birşey olsa bizim semtimiz şöyle bizim semtimiz böyle diyorsun dedim susup suratını astı..
Şimdi kızlar benim tavrım doğrumu? her seferinde ne yaparsa sesimi çıkarmayacağım diyorum ama olmuyor bu yazdıklarım gibi birsürü konu var ama yaz yaz bitmez sizce ne yapmalıyım kv denin bu söyledikleri karşısında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?