Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kardeşim ve eşi oturuyor. Dışardan gözlemleyen bir göz, görümce , abla, kardeş olarak asla önermiyorum. İsterse dünyanın en iyi kaynanası olsun aynı apartmanda huzur olmaz.Merhabalar kaynanası ile altlı üstlü veya aynı apartmanda oturan var mı? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
Merhabalar kaynanası ile altlı üstlü veya aynı apartmanda oturan var mı? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
Valla ben kendi annemle bile zor geçiniyorum, belirli bir yaştan sonra olmuyor. Aile apartmanında oturup huzurlu olanda nadirdir zatenKaynana kayınpeder ile aynı apartmanda oturacağıma anamla babamla aynı evde bekar otururum valla.
Ya tabi orası öyle. Ama ikisi arasında tercih yapsam anamı yeğlerim yani.Valla ben kendi annemle bile zor geçiniyorum, belirli bir yaştan sonra olmuyor. Aile apartmanında oturup huzurlu olanda nadirdir zaten
Ay bende, bendeeee...Ya tabi orası öyle. Ama ikisi arasında tercih yapsam anamı yeğlerim yani.![]()
Merhabalar kaynanası ile altlı üstlü veya aynı apartmanda oturan var mı? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz