Fragman bunlar daha.
Sonrası 5 seri halinde filmleri gelir.
Kolay gelsin.
Nişanlınız akıllı adammış.
Yok zaten uzun bir süre düşünmüyoruz, tavrı da belli yani normalde can ciğeriz konu annesi olunca ben çok kötü biriyimDiyeceksin direk evet söz verdim ama annen le olmayacağına karar verdim diyeceksin
Sonradan ayrılma olucağına şimdiden annene ev bulalım gidip gelelim ama onun evi ayrı benim ki ayrı olsun diyeceksin
O zaman tavrı sevgisi aski doğru insan olup olmadığı anneci oludugu yada sizi sevdiği ortaya çıkar
Olurda evlenirsen çocuk yapma ilk zamanlar da lutfen
Peki bana ayrılmak dışında daha nişanlımı manipüle edeceğim bir öneriniz var mıŞaka mısınız?
O kadın evlenecek olsa çoktan evlenmez miydi?
Şimdi neden başka adamın sorunlarını çeksin.
Diğer gelinde evlenmemiş şimdi mi evlenecek.
Kendinizi mi kandırıyorsunuz siz?
Nişanlınız mı sizi kandırıyor hiç anlamadım.
Herşey tamam bi eşyayami takıldın gerçekten. Boşver kullanılsınEvlenşnce eşinizin annesiyle yaşıycaksınız ve o daha siz evlenmeden beyaz eşyaları alıp kurup annesiyle kullanmaktan yana? napardn?
7 yıllık ilişkimiz var. Annesi yalnız, mecbur beraber yaşıycaz onda bir sorun yok, ancak şimdiden azar azar eşyaları değiştirmeyi istiyor yenilemek yani, ama aldığın şeyleri kenara koy kullanma dedim evlenşnce ilk beraber kullanalım dedim, o ise kurup kullanmayı düşünüyor nasıl olsa ben o eve gelin gidecekmişim öyle söylüyor. En basiti evinde şu an bulaşık mak. Var ama yeni aldı ve onu kurup kullanacaklar
Eğer birlikte yaşamakla ilgili endişeniz varsa açıkça söyleyin. Kendinizi doğru bir şekilde ifade ederseniz karşı tarafta sizi anlayacaktır. Anlamazsa da zararın neresinden dönerseniz kardır. Ayrıca kv çok yaşlı veya hasta mı? Neden birlikte yaşamanız gerekiyor?Peki nasıl çıkayım bu işin içinden
Annesinin yanında kalınca ayrı eşinin yanında kalınca ayrı olan insanın da-kadın erkek fark etmez-kişiliği oturmamıştır ya.Işte bu şartlarda evlenirsen daha başka biri olacak , yahu eşimi birgün annesi ile başbaşa bıraksam bambaşka bir adam oluyor sonra geri ayar veriyorum tabi , ama sen aynı evde napacaksın, ikisi sana karşı söz birliği yapacak ve seni yıpratacaklar...
O konuyu ilk o açtıHah işte o iyi olur. Yaşı gençse en temizi hayırlı bir kismetle evlendirmek ama bunu oğluşuna açarsanız anasına sövmüş gibi tepki alırsınız o ayrı
Ben de daha çok gerilmeden kaçıyorum, zaten ne desek anlamıyor konu sahibi.Ay neyse kaçıyorum ben , konu sahibi burda kimse sizi tanımıyor maşallah hepsi kurt gibi uyanık ve tecrübeli kadınlar, eğer bu kadar insani dinlemeyip evlenecekseniz size bu zor çilekeş hayat yolculuğunda başarılar dilerim, iyi forumlar
Napayım peki benAnnesinin yanında kalınca ayrı eşinin yanında kalınca ayrı olan insanın da-kadın erkek fark etmez-kişiliği oturmamıştır ya.
Yanında en çok kalan kazanır sanırım bu mantıkla.
Uzun bir süre düşünmüyorsanız sonrasında annesi yalnız kalır sorun yok mu diyorsunuz yani:)Yok zaten uzun bir süre düşünmüyoruz, tavrı da belli yani normalde can ciğeriz konu annesi olunca ben çok kötü biriyim
Aslında erkek kardeşi var o da nişanlı ama o asker ve başka memlekete gidecekNe yaşlısı.
Bunca zamandır da diğer gelinle yaşamış.
Kaç senedir yaşlı bu kadın?
O gelin görevini tamamlamış-o da ayrı parantez olur- sıra size gelmiş.
Nişanlınızdan başka evlenecek de yoksa sürekli sizinle o kayınvalide.
Kınadığın başına gelmesi diye bir şey de yok vazgeçebilirsiniz.
Sorun bakalım nişanlınıza annene yakında ev tutalım ayrı yaşayalım diye kabul ediyor mu?
Etmez nokta.
Eee bazıları sevse de duruşunu koyuyor bakın.
7 seneyi falan gözü görmüyor anam da anam diyor.
Ne sevgi ama.
Nişanlınızın siz kararlı olduğunda sizi gözden çıkaracağına emin olduğum için böyle diyorum olacaklar bunlar kararlı durursanız.
Siz de bunu bildiğiniz için benim anam olsaydı ben de istemezdim diye argüman buluyorsunuz kendinize.
Kusura bakmayın gerçek bu.
Onlar çocukluktan beri işlenmiş çocuklar çünkü.
Kayınvalide adayınız neler söyleyerek büyüttü kim bilir.
Müsait yerleri varsa bu da bir seçenek tabi, ama hangimizin boş odası var ki?Evlerinde zaten kullandıkları şeyler var, onları çeyiz olarak bir odada tutsunlar
O zaman evlen konu annesi olunca sen kötü biriysen evlenYok zaten uzun bir süre düşünmüyoruz, tavrı da belli yani normalde can ciğeriz konu annesi olunca ben çok kötü biriyim
Son cümle çok iyiydiO zaman evlen konu annesi olunca sen kötü biriysen evlen
Bence sen siz verdim bundan dönemiyorsun yüzük te atamıyorsun arada kaldın sorun bu
Şimdiden sana kötü diyen biri yada bu duruma sokan biri aynı evde annesiyle ne yapar
Evlenirsin buraya gelir konu acarsın hamileyim eşim kv beni yildirdilar diye
Aklını başına al
O bulaşık makinesin de senin yıkarlar sen sen olmaktan çıkarsın
Manipüle etmek işim değil beceremiyorum çünkü becersem edeceğim ama kısa ve net konuştuğum için bende durmuyor o konuşma dilinde veya yazı dilinde.Peki bana ayrılmak dışında daha nişanlımı manipüle edeceğim bir öneriniz var mı
O zaman evlen konu annesi olunca sen kötü biriysen evlen
Bence sen söz verdin bundan dönemiyorsun yüzük te atamıyorsun arada kaldın sorun bu
Şimdiden sana kötü diyen biri yada bu duruma sokan biri aynı evde annesiyle ne yapar
Evlenirsin buraya gelir konu acarsın hamileyim eşim kv beni yildirdilar diye
Aklını başına al
O bulaşık makinesin de senin yıkarlar sen sen olmaktan
Kv ile yaşayıp normal hayat süren yok mu hiç yaAnnesinin yanında kalınca ayrı eşinin yanında kalınca ayrı olan insanın da-kadın erkek fark etmez-kişiliği oturmamıştır ya.
KatılıyorumManipüle etmek işim değil beceremiyorum çünkü becersem edeceğim ama kısa ve net konuştuğum için bende durmuyor o konuşma dilinde veya yazı dilinde.
Direkt söylerim istemiyorum diye ve aa hiç vazgeçilmez değilmişim ben neden o zaman alttan alıyorım ki der karşılıklı bitirirdim sanırım.
Benim sevdiğim kadar beni sevmeyeni napayım ben ya.
Bulur belki o annesiyle yaşayacak insanı bir 10 yıla.
Belki de bulamaz bir bakarsınız 2 yıla annesini kiraya çıkarıp evlenmiş.
Siz baştan kabul etmişsiniz demem o ki.
Tek diyeceğiniz olmaz demek.
Annenin de başının çaresine bakamayacak bir insan olmadığını düşünmüyorum
Resti cekerekPeki nasıl çıkayım bu işin içinden
Babannem bir müddet yaşamış. Şu an 85 yaşında o zamanlar normalmiş.Kv ile yaşayıp normal hayat süren yok mu hiç ya
Ana oğul beni yicekler, beraber olmasa da ayrı ayrı sanırımAnnesinin yanında kalınca ayrı eşinin yanında kalınca ayrı olan insanın da-kadın erkek fark etmez-kişiliği oturmamıştır ya.
Bence gülme o gülünücek cümle değil düşün diye yazdımSon cümle çok iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?