Seviyor ama kabul etmiyor, sevgi neydi diye sorgulayasım geldiResti cekerek
Ben duzenim ayri olsun istiyorum ayri ev istiyorum bunu yapabileceksen evlenelim olmayacaksa ayrilalim diyeceksin.Seni seviyorsa gercekten bir yolunu bulacaktir.
Ağlanacak halime gülüyorum valla, annemle de evde sadece temizlik düzen konusundan atıştırız ben biraz düzen be temizlik severim ve bana asıl sen kaynanalık yapıyorsun der annen, artık nolcsk sonum bilmiyorumBence gülme o gülünücek cümle değil düşün diye yazdım
Ve berabet normal yaşıyan biri yokmu demişin
Yok bur evde iki kadın olmaz siz annenizle tartışıyorsunuz dimi ama geçip gidiyor ama kaynanayla tartışınca geçip gitmez heleki nisanlin şimdiden böyleyse evlilikte hiç çekilmez
Ikisiyle de yaşanmaz..Net
Yok zaten uzun bir süre düşünmüyoruz, tavrı da belli yani normalde can ciğeriz konu annesi olunca ben çok kötü biriyim
Bize söyleyeceğine nişanlına söyle bunu. Konu açmaya gerek kalmazdı belki.Evlerinde zaten kullandıkları şeyler var, onları çeyiz olarak bir odada tutsunlar
Dalga mu geçiyorsun? Kv ile huzurlu yaşayan vardır belki ama o sen olamayacaksın, çünkü şimdiden konu annesi olunca seni kötü gören bir nişanlın var.Kv ile yaşayıp normal hayat süren yok mu hiç ya
İnan ben de bilmiyom nasıl bi işe düştümUzun bir süre düşünmüyorsanız sonrasında annesi yalnız kalır sorun yok mu diyorsunuz yani:)
Yoksa evlendireceğim onu ondan kısa süre mi diyorsunuz :)
Daha evlenirken Hayır diyemeyip sonrasında nasıl diyeceksiniz
Yok zaten uzun bir süre düşünmüyoruz, tavrı da belli yani normalde can ciğeriz konu annesi olunca ben çok kötü biriyim
Söyledim ve sonuç burdayımBize söyleyeceğine nişanlına söyle bunu. Konu açmaya gerek kalmazdı belki.
Dalga mu geçiyorsun? Kv ile huzurlu yaşayan vardır belki ama o sen olamayacaksın, çünkü şimdiden konu annesi olunca seni kötü gören bir nişanlın var.
Aslında araftayımVe siz hala beraber yasamaya planliyorsunuz. Yürek mi yediniz ne yaptiniz bilmiyorum ama eyvaaaah
Sorun o kabul etmiyor sen ediyorsun etme bakalim bi cek kendini arama sorma cek resti.Simdi bunu kabul ettin yarin obur gun bu kadin anan degil kayinvaliden evde of desen kadin alinacak oglu gelecek ona soyleyecek oyle anan gibi tartisamazsin evde.Adamda anaciysa vay haline.Evlendikten sonra biter cicim aylari simdi tatli gelir her sey ayni evde gorursun aski sevgiyiSeviyor ama kabul etmiyor, sevgi neydi diye sorgulayasım geldi
O zaman nasıl ikna edeyim o ışığı beyninde nasıl yakayım ki nişanlım aynı evde yaşayalım diye düşünmesin
Valla doğru diyon, eğitim için halamda kaldım o bile bana çok geldi napcam ben ya, annesini istenmediğimi de söyliyim ama bu sefer ikisi de düşman olacak banaSorun o kabul etmiyor sen ediyorsun etme bakalim bi cek kendini arama sorma cek resti.Simdi bunu kabul ettin yarin obur gun bu kadin anan degil kayinvaliden evde of desen kadin alinacak oglu gelecek ona soyleyecek oyle anan gibi tartisamazsin evde.Adamda anaciysa vay haline.Evlendikten sonra biter cicim aylari simdi tatli gelir her sey ayni evde gorursun aski sevgiyi
İnan ben de bilmiyom nasıl bi işe düştüm
[/
Bana manipüle edeyim derken manipüle edilen sizmişsiniz gibi geldi
Aslında araftayım
7 yıl yani dile kolay yedi yılAğlanacak halime gülüyorum valla, annemle de evde sadece temizlik düzen konusundan atıştırız ben biraz düzen be temizlik severim ve bana asıl sen kaynanalık yapıyorsun der annen, artık nolcsk sonum bilmiyorum
Beraber yaşamayı kabul eden biri bu kadar sorun yapmamalı benceEvlenşnce eşinizin annesiyle yaşıycaksınız ve o daha siz evlenmeden beyaz eşyaları alıp kurup annesiyle kullanmaktan yana? napardn?
7 yıllık ilişkimiz var. Annesi yalnız, mecbur beraber yaşıycaz onda bir sorun yok, ancak şimdiden azar azar eşyaları değiştirmeyi istiyor yenilemek yani, ama aldığın şeyleri kenara koy kullanma dedim evlenşnce ilk beraber kullanalım dedim, o ise kurup kullanmayı düşünüyor nasıl olsa ben o eve gelin gidecekmişim öyle söylüyor. En basiti evinde şu an bulaşık mak. Var ama yeni aldı ve onu kurup kullanacaklar
Evlendikten sonra dusman olmaktansa simdi dusman olmalari daha iyidir.Surda sikayet eden evli mutsuz kadinlarin %90 i evlendikten sonra degisir cocuk olduktan sonra degisir diye dusunenler.Ac oku diger konulariValla doğru diyon, eğitim için halamda kaldım o bile bana çok geldi napcam ben ya, annesini istenmediğimi de söyliyim ama bu sefer ikisi de düşman olacak bana
Doğru söylüyorsunuzEvlendikten sonra dusman olmaktansa simdi dusman olmalari daha iyidir.Surda sikayet eden evli mutsuz kadinlarin %90 i evlendikten sonra degisir cocuk olduktan sonra degisir diye dusunenler.Ac oku diger konulari
7 yıl yani dile kolay yedi yıl
Sonunu ve ne olucağını düşünmeyip burda bunu dile getirmek ayrı bir soru işareti zaten
Ne olucak diye bi 7 yıl daha geçicek galiba
Bence bu 7 yıl boşa geçmiş çünkü siz karar veremiyorsunuz kararsiz ve arada kalmış gibisiniz net değilsiniz
Sağlıklı ne bir evlilik olur ne geleceğiniz...dediğim gibi aklinizi başınıza alın
Öyle disarlarda buluşup evlilik hayali kurmak değil-dir evlilik aynı evin içine girince duvara çarpmış gibi olma
Dünyada bi erkek bu değil ve sizin sadece bir ömrünüz var kimle nasıl gecireceginize karar verin pişman olmayın
İşte ikisi de olay bu.Valla doğru diyon, eğitim için halamda kaldım o bile bana çok geldi napcam ben ya, annesini istenmediğimi de söyliyim ama bu sefer ikisi de düşman olacak bana
Cinsellikle kandırabilirsiniz belki, annen evdeyken güzel fantaziler yaşayamayız vs.. kayınvalide ile aynı evde yaşayacağınıza bekar kalmanız sizin için çok daha iyi olur.Peki bana ayrılmak dışında daha nişanlımı manipüle edeceğim bir öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?