Kaynana ile aynı evde yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağlanacak halime gülüyorum valla, annemle de evde sadece temizlik düzen konusundan atıştırız ben biraz düzen be temizlik severim ve bana asıl sen kaynanalık yapıyorsun der annen, artık nolcsk sonum bilmiyorum

Yok zaten uzun bir süre düşünmüyoruz, tavrı da belli yani normalde can ciğeriz konu annesi olunca ben çok kötü biriyim
Evlerinde zaten kullandıkları şeyler var, onları çeyiz olarak bir odada tutsunlar
Bize söyleyeceğine nişanlına söyle bunu. Konu açmaya gerek kalmazdı belki.
Kv ile yaşayıp normal hayat süren yok mu hiç ya
Dalga mu geçiyorsun? Kv ile huzurlu yaşayan vardır belki ama o sen olamayacaksın, çünkü şimdiden konu annesi olunca seni kötü gören bir nişanlın var.

İnan ben de bilmiyom nasıl bi işe düştüm

Seviyor ama kabul etmiyor, sevgi neydi diye sorgulayasım geldi
Sorun o kabul etmiyor sen ediyorsun etme bakalim bi cek kendini arama sorma cek resti.Simdi bunu kabul ettin yarin obur gun bu kadin anan degil kayinvaliden evde of desen kadin alinacak oglu gelecek ona soyleyecek oyle anan gibi tartisamazsin evde.Adamda anaciysa vay haline.Evlendikten sonra biter cicim aylari simdi tatli gelir her sey ayni evde gorursun aski sevgiyi

O zaman nasıl ikna edeyim o ışığı beyninde nasıl yakayım ki nişanlım aynı evde yaşayalım diye düşünmesin

Nisanlin daha evlenmeden bunu düsünmüyorsa evlendikten sonra hic düsünmez. En basiti istedigin gibi seks hayatin bile olmaz kayinvalide yan odada uyurken

Valla doğru diyon, eğitim için halamda kaldım o bile bana çok geldi napcam ben ya, annesini istenmediğimi de söyliyim ama bu sefer ikisi de düşman olacak bana

Aslında araftayım

Bak ben kayinvalidemi ve kayinpederimi esimle bizim binaya getirdim. Zamanin cogunlugu da bir problem yok, cünkü herkesin kendi yasam alani var. Kimse zirt pirt digerinin düzenine karismiyor. Kayinvalidemin ve benim ev idare etmem cok farkli. Ayni evde hayatda olmazdi. Bir ipde iki cambaz olmaz derler, ayni da öyle oluyor.

Ağlanacak halime gülüyorum valla, annemle de evde sadece temizlik düzen konusundan atıştırız ben biraz düzen be temizlik severim ve bana asıl sen kaynanalık yapıyorsun der annen, artık nolcsk sonum bilmiyorum
7 yıl yani dile kolay yedi yıl

Sonunu ve ne olucağını düşünmeyip burda bunu dile getirmek ayrı bir soru işareti zaten

Ne olucak diye bi 7 yıl daha geçicek galiba

Bence bu 7 yıl boşa geçmiş çünkü siz karar veremiyorsunuz kararsiz ve arada kalmış gibisiniz net değilsiniz

Sağlıklı ne bir evlilik olur ne geleceğiniz...dediğim gibi aklinizi başınıza alın

Öyle disarlarda buluşup evlilik hayali kurmak değil-dir evlilik aynı evin içine girince duvara çarpmış gibi olma

Dünyada bi erkek bu değil ve sizin sadece bir ömrünüz var kimle nasıl gecireceginize karar verin pişman olmayın

Beraber yaşamayı kabul eden biri bu kadar sorun yapmamalı bence
Nasılsa aynı evde kaıdn da kullanacak yani ha şimdi ha sonra

Valla doğru diyon, eğitim için halamda kaldım o bile bana çok geldi napcam ben ya, annesini istenmediğimi de söyliyim ama bu sefer ikisi de düşman olacak bana
Evlendikten sonra dusman olmaktansa simdi dusman olmalari daha iyidir.Surda sikayet eden evli mutsuz kadinlarin %90 i evlendikten sonra degisir cocuk olduktan sonra degisir diye dusunenler.Ac oku diger konulari

70 yilimi yakacagima 7 yilimi yakarim vallaha

İşte ikisi de olay bu.
Annesi ve nişanlınız bir olmuş.
Kocası yerine koymuş diyemem çok yakışıksız ama nasıl anlatılır onu da bilemedim.
Kayınvalideniz çocuklarını siz benim her şeyimsiniz sizden ayrı kalamam,sizi büyüteceğim diye her şeyden vazgeçtim diye yetiştirerek büyütmüş belli.
Evlerden Irak.
Siz baya oyuna geliyorsunuz diyeceğim ama o da değil farkındasınız annesi bir yana siz de dahil geri kalan her şey bir yana.
Öyle ilişki mi olur ya.
İleride evlenseniz çocuğunuz olsa o bile ikinci planda kalır.
Annesine göre büyütmeye çalışır bu anasının kuzusu.
Kuzucuk ya baya 30ına yaklaşmış kuzucuk nişanlınız var gerçek kuzular gibi tatlıdır umarım bakarsınız seversiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…