- 25 Nisan 2022
- 2.127
- 2.688
- 83
Evet aynen öyle, baştan kabul ettiği için şimdi sözünden dönemiyor gibi, bunu belirtemediği için eşyayı bahane etmiş sanki.Aslında içten içe beraber yaşamaktan rahatsız ama dile getiremiyor o yüzden eşyaya takmış...
Evet aynen öyle, baştan kabul ettiği için şimdi sözünden dönemiyor gibi, bunu belirtemediği için eşyayı bahane etmiş sanki.
Işte bu şartlarda evlenirsen daha başka biri olacak , yahu eşimi birgün annesi ile başbaşa bıraksam bambaşka bir adam oluyor sonra geri ayar veriyorum tabi , ama sen aynı evde napacaksın, ikisi sana karşı söz birliği yapacak ve seni yıpratacaklar...Aslında ben de çok düşündüm en basiti sabah o erken uyandı diye uyanmak, ya da eşin annesinin yanında gaza gelip senle dalaşması laf sokması bilemiyorum nasıl ikna ediyim ki, annesi söz konusu olunca başka biri oluyor
Ha ilk aylar zaten önemli sonraki aylarda özel bir şey olmayacak öyle miİlk aylarda evde durmaz herhalde diye düşünüyorum,
O zaman nasıl ikna edeyim o ışığı beyninde nasıl yakayım ki nişanlım aynı evde yaşayalım diye düşünmesinHa ilk aylar zaten önemli sonraki aylarda özel bir şey olmayacak öyle mi
Galiba siz düşünce yetisini kaybetdiniz
Şu dediğinize kendiniz inanmadınız ki biz ben hiç mantıklı bile bulmadım
Ve çok saçma ilk aylarda olmaz diger aylarda ömrünüzü yesin ziyanı yok o zaman
Peki ..
Nasıl sağlıcam bu dediğiniziValla değil evlenmek nişan atmak için sebep kayinvalide ile yaşamak. Aileniz birsey demiyor mu bu duruma?
Bir kere siz onların eve gelin gideceğiniz için otomatikman ev sizin olmuyor. Sonradan gelen sizsiniz. Kayinvalideniz hep ev sahibi siz sonradan gelen olacaksınız. O yüzden düğün bahane. Eşyalar o eve yani kayinvalidenizin evine alınıyor aslında. O yüzden söyledikleri şey mantıklı. Burada olmamasi gereken şey birlikte yaşama fikri. Gerekirse komşu olun yan bina olun ama ayni ev kötü ötesi bir fikir.
Kayınvalide ile yaşayıp gerçekten mutlu olan kadın sayısı bir elin parmaklarını geçmez bence. Onlar da Allah'ın lütfunu üstünde taşıyan müjdelenmiş insanlardır. Sizin o yufka kalbinizden Sarıyer böreği yapacaklar. Allah selamet versin.
Hah işte o iyi olur. Yaşı gençse en temizi hayırlı bir kismetle evlendirmek ama bunu oğluşuna açarsanız anasına sövmüş gibi tepki alırsınız o ayrıBaşıma gelecekler ve ben buna hazır değiliz belki evlendirirşm kv mi
Ne yaşlısı.Yaşlı olunca gözünün önünde olsun ister insan, hoş o çok ta yaşlı değil ama işte geçmişte yaşadıkları şeylerden her halde bilemiyorum, ben de istemen asla normalde hep böyleyim derdim kınadığın başına geliyor, seviyorsun ve kabul diyorsun mecburen
Peki nasıl çıkayım bu işin içindenEvet aynen öyle, baştan kabul ettiği için şimdi sözünden dönemiyor gibi, bunu belirtemediği için eşyayı bahane etmiş sanki.
E işte yeni eşyalar eve gelince eskiler evden çıkacak mecburen, ne yapsınlar çamaşırları bulaşıkları elde mi yıkasınlar insanlar siftahı siz yapın diye? Eğer birlikte yaşamayı kabul ettiyseniz bunun gibi ufak şeyleri kafaya takmamanız gerekiyor. İlerisi için de aynı şekilde ota böceğe kafa takarsanız zorÖyle kabul ettim diye de ilk heyecanmo yaşamıyım mı diyorum, işte ayrı evde olsaydık olmazdı bu konular bile doğru ama yapacak bir şey yok atamam ki
Neyseki nişanlımın buna gönlü var ama al başa bir dert daha nerden bulcam sebep olup da kötü olmak var yineHah işte o iyi olur. Yaşı gençse en temizi hayırlı bir kismetle evlendirmek ama bunu oğluşuna açarsanız anasına sövmüş gibi tepki alırsınız o ayrı
Ee eşyaları da senden önce kullanmaz diye düşünüyordun. Düşünmekle, ummakla olmuyor. Gidip açık açık her şeyi konuşacaksın. Bunu da bilmiyorsan veya yapamıyorsan evlenme.İlk aylarda evde durmaz herhalde diye düşünüyorum,
Fragman bunlar daha.Ondan da geçtim artık valla
Evlerinde zaten kullandıkları şeyler var, onları çeyiz olarak bir odada tutsunlarE işte yeni eşyalar eve gelince eskiler evden çıkacak mecburen, ne yapsınlar çamaşırları bulaşıkları elde mi yıkasınlar insanlar siftahı siz yapın diye? Eğer birlikte yaşamayı kabul ettiyseniz bunun gibi ufak şeyleri kafaya takmamanız gerekiyor. İlerisi için de aynı şekilde ota böceğe kafa takarsanız zor
O zaman nasıl ikna edeyim o ışığı beyninde nasıl yakayım ki nişanlım aynı evde yaşayalım diye düşünmesin
Şaka mısınız?Neyseki nişanlımın buna gönlü var ama al başa bir dert daha nerden bulcam sebep olup da kötü olmak var yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?