Kaynana ile aynı evde yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Işte bu şartlarda evlenirsen daha başka biri olacak , yahu eşimi birgün annesi ile başbaşa bıraksam bambaşka bir adam oluyor sonra geri ayar veriyorum tabi , ama sen aynı evde napacaksın, ikisi sana karşı söz birliği yapacak ve seni yıpratacaklar...

İlk aylarda evde durmaz herhalde diye düşünüyorum,
Ha ilk aylar zaten önemli sonraki aylarda özel bir şey olmayacak öyle mi

Galiba siz düşünce yetisini kaybetdiniz

Şu dediğinize kendiniz inanmadınız ki biz ben hiç mantıklı bile bulmadım

Ve çok saçma ilk aylarda olmaz diger aylarda ömrünüzü yesin ziyanı yok o zaman

Peki ..

Valla değil evlenmek nişan atmak için sebep kayinvalide ile yaşamak. Aileniz birsey demiyor mu bu duruma?
Bir kere siz onların eve gelin gideceğiniz için otomatikman ev sizin olmuyor. Sonradan gelen sizsiniz. Kayinvalideniz hep ev sahibi siz sonradan gelen olacaksınız. O yüzden düğün bahane. Eşyalar o eve yani kayinvalidenizin evine alınıyor aslında. O yüzden söyledikleri şey mantıklı. Burada olmamasi gereken şey birlikte yaşama fikri. Gerekirse komşu olun yan bina olun ama ayni ev kötü ötesi bir fikir.

O zaman nasıl ikna edeyim o ışığı beyninde nasıl yakayım ki nişanlım aynı evde yaşayalım diye düşünmesin

Nasıl sağlıcam bu dediğinizi

Başıma gelecekler ve ben buna hazır değiliz belki evlendirirşm kv mi

Ne yaşlısı.
Bunca zamandır da diğer gelinle yaşamış.
Kaç senedir yaşlı bu kadın?
O gelin görevini tamamlamış-o da ayrı parantez olur- sıra size gelmiş.
Nişanlınızdan başka evlenecek de yoksa sürekli sizinle o kayınvalide.
Kınadığın başına gelmesi diye bir şey de yok vazgeçebilirsiniz.
Sorun bakalım nişanlınıza annene yakında ev tutalım ayrı yaşayalım diye kabul ediyor mu?
Etmez nokta.
Eee bazıları sevse de duruşunu koyuyor bakın.
7 seneyi falan gözü görmüyor anam da anam diyor.
Ne sevgi ama.
Nişanlınızın siz kararlı olduğunda sizi gözden çıkaracağına emin olduğum için böyle diyorum olacaklar bunlar kararlı durursanız.
Siz de bunu bildiğiniz için benim anam olsaydı ben de istemezdim diye argüman buluyorsunuz kendinize.
Kusura bakmayın gerçek bu.
Onlar çocukluktan beri işlenmiş çocuklar çünkü.
Kayınvalide adayınız neler söyleyerek büyüttü kim bilir.

Öyle kabul ettim diye de ilk heyecanmo yaşamıyım mı diyorum, işte ayrı evde olsaydık olmazdı bu konular bile doğru ama yapacak bir şey yok atamam ki
E işte yeni eşyalar eve gelince eskiler evden çıkacak mecburen, ne yapsınlar çamaşırları bulaşıkları elde mi yıkasınlar insanlar siftahı siz yapın diye? Eğer birlikte yaşamayı kabul ettiyseniz bunun gibi ufak şeyleri kafaya takmamanız gerekiyor. İlerisi için de aynı şekilde ota böceğe kafa takarsanız zor

Hah işte o iyi olur. Yaşı gençse en temizi hayırlı bir kismetle evlendirmek ama bunu oğluşuna açarsanız anasına sövmüş gibi tepki alırsınız o ayrı
Neyseki nişanlımın buna gönlü var ama al başa bir dert daha nerden bulcam sebep olup da kötü olmak var yine

Evlerinde zaten kullandıkları şeyler var, onları çeyiz olarak bir odada tutsunlar

O zaman nasıl ikna edeyim o ışığı beyninde nasıl yakayım ki nişanlım aynı evde yaşayalım diye düşünmesin

Diyeceksin direk evet söz verdim ama annen le olmayacağına karar verdim diyeceksin

Sonradan ayrılma olucağına şimdiden annene ev bulalım gidip gelelim ama onun evi ayrı benim ki ayrı olsun diyeceksin

O zaman tavrı sevgisi aski doğru insan olup olmadığı anneci oludugu yada sizi sevdiği ortaya çıkar

Olurda evlenirsen çocuk yapma ilk zamanlar da lutfen

Neyseki nişanlımın buna gönlü var ama al başa bir dert daha nerden bulcam sebep olup da kötü olmak var yine
Şaka mısınız?
O kadın evlenecek olsa çoktan evlenmez miydi?
Şimdi neden başka adamın sorunlarını çeksin.
Diğer gelinde evlenmemiş şimdi mi evlenecek.
Kendinizi mi kandırıyorsunuz siz?
Nişanlınız mı sizi kandırıyor hiç anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…