- Emoji Skoru
- 30.038
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
Kızlar merhaba , uzun süredir aktif değildim lakin sizlere danışmam gerekiyor , gecen yaz biz kayınvalidem ile baya kötü şekilde kavga ettik , nedeni ise kaynanamın benim aramın kötü olduğu ve bana zarar veren bir akrabamla samimiyet kurmasi ve bunu gözüme sokmasıydı, sanırsam yazın eşimle tatile gezmelere gidince kayinvalidem kıskandı , normalde aramız kötü değilken tatil dönüşü kadının içinden adeta şeytan çıktı, benimle ilgili içinde baya biriktirmiş ki bu denli düşmanca davrandı ki o bahsettiğim akraba ile de soğuk olduğumu ve görüşmelerini istemediğimi de biliyordu, buna rağmen gözüme soka soka yaptı bunu , eşimle de kavga ettim baya büyük olaylar yaşandı ve 8 aydır da görüşmüyorum ailesi ile , eşim şuanda bana yalvarıyor ailesi ile görüşmem için lakin içimden asla gelmiyor , kalbim çok kırıldı , annemin ölmüş olmasına rağmen ona hep anne dedim , içten yaklaştım sadece biraz sınırları olan bir gelindim onun dışında saygılı davranıyordum ama ev içi işlerime , gezmeme vs karışmalarına izin vermiyordum onlar da bu durumdan rahatsızlardı hep , kayinbabamı sevmezdim çok patavatsız sıkıntılı olduğu için ama kaynanamla hiç sorun yaşamamıştım bu denli , eşim de bana hak veriyor ama ne olur bayramda gel gidelim bu küslük bitsin diyor ama ailesinden de 8 aydır hiçbir iyi niyet ve yaklaşım görmedim, siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda , sonrasında üzülüp pişman olmak istemiyorum, yazın bu olaydan dolayı da hastalandım üzüntüden, sizce ne yapmalıyım...