Kaynana ile yaşamak

Takıntılıysa sakın o eve gitme diyorum. Rahat edemiceksin, kocanla baş başa kalamicaksın, hep ses çıkar mı anlar mı korkusuyla rahat rahat özel şeyler yaşayamicaksın, herşeyine karışacak. Yol yakınken sakın bu hataya düşme sakın.

kaynanan dünya tatlıı olsun aynı evde yaşanmaz birde takıntılı herseye karışıyor diyorsun evlenince gelmen gitmem oturmam dışarı çıkmam banyo yapmam her sey sorun olur birde söyle düşün iki kadın var iki kadın bir erkeği seviyor aynı evde biri anne biri kadın sence anlaşabilmeleri mümkün mü bence değil..

Merdivende oturup beklemek ne duvara niye vuruyor Allah akıl versin
çok şükür ev aldık artık aramızda mesafe var aklına estiği gibi gelemiyor çalıştığım için evde olmuyorum haftada 1 kere gidiyoruz o kadar darısı tüm isteyenlerin başına bu bana çok büyük bir ders oldu değil aynı evde ya da altlı üstlü aynı mahallede bile oturmayacaksın :D Allah kimin gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin

çok şükür ev aldık artık aramızda mesafe var aklına estiği gibi gelemiyor çalıştığım için evde olmuyorum haftada 1 kere gidiyoruz o kadar darısı tüm isteyenlerin başına bu bana çok büyük bir ders oldu değil aynı evde ya da altlı üstlü aynı mahallede bile oturmayacaksın :KK70: Allah kimin gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin
Hayırlı olsun eşini iyi ikna etmişsin nasıl oldu yola geldi?

İ
valla dayanamadım yazayım bir kişiyi kurtarısak kar diye düşündüm.ama bize güvenir ve inanırsan.
avantajı bana göre yok.

dezanvantajlarını sayayım.(benim yaşadıklarımdan alıntı):KK1:
1.herşeye karışır.sadece eşim ve benim hakkımda vereceğimiz kararlarda bile fikrini eksik etmez sağolsun.
2.özel hayat denen bişey kalmaz.
3.hayattan zevk almazsın.ne yemenden ne içmende özelliklede gezmenden.çünkü eve gelince surat bir karıştır ve ertesi gün oğlunu boş bulduğu an mutlaka içindeki gazı çıkartır.
4.kapı çalar kimdi ne dedi, telefon çalar kimdi ne dedi.artık bunlara cevap vermekten gına geldi bana.(senle alakalı olursa zaten ben sana diyorum.)
5.çocuğunun yemesine giyinime içmesine karışır akıl hocalığı yapar.
6.eve arkadaşların gelir sen hizmet edersin o oturu onlarala sohbet eder.
7.kendi misafirleri akrabaları pat diye eve habersiz gelir aynı şekilde sen hizmet edersin.
8.bir tartışmada olayda eşin annesine bişey diyemecek paso sana ağzını tut konuşma cevap verme diyecek.eşinden soğuyacak ve hatta o dönemlerde boşanma fikrini sürekli şeytan sokacak beynine.
9.temizlikten bi haber yaptığın temizlikten birşey anlamayacaksın sinirlerin alt üst olacak.
10.işine gelen yemeği yiyecek işine gelmeyenide benim tansiyonum var bundan yiyemem diyecek.
11.evde tek kalınca öğlen 1de kahvaltı yapan insan hafta sonları nedennnnnnnse erken kahvaltı yapası geliyor gelip yatak odasının dibinde eşine seslenecek kalkın kahvaltı hazırlayın diye.
12.ota moka sinirlensen o kendi üzerine alınıp yüzünü asıp otıracak duygu sömürüsü yapacak dulum garibanımö havası estirip oğlunun anne ne oldu sana demesini 4 gözle bekleyip seni hemen eşine şikayet etmeye başlayacak.
13.oğlu ile senin aranda ayırımcılık yapacak.halbuki onun ihtiyaçlarını karşılayan hizmetini yapan sensin. ve bunun gibi bir sürü şey.
benim 4 yıl da sinirlerim alt üst oldu sinilendiğim zaman kendime hakim olamaz ve ne yaptımız bilmez duruma geldim.

ve şunuda ekleyim o evin kredisini siz ödeyeceksiniz ama yarın öbür gün o ev sizin olmayacak.olursada yine onunla yaşayacaksınız ve benim kayganam gibi bu evi başıma baban dikmedi benle kalan kalsın kalmayan işte kapı diyecek.yani o sizinle değil siz onunla kalmış olacaksınız.ben bu akılda olsam aşkımdan ölmeyi yada babamın evinde bekar kalmayı tercih ederdim.
İçimi dökmüşsün be .. Ve hala beraber oturuyoruz .. Of kurtulmak istiyorum .s

:kızgın::KK11:
kaynanan dünya tatlıı olsun aynı evde yaşanmaz birde takıntılı herseye karışıyor diyorsun evlenince gelmen gitmem oturmam dışarı çıkmam banyo yapmam her sey sorun olur birde söyle düşün iki kadın var iki kadın bir erkeği seviyor aynı evde biri anne biri kadın sence anlaşabilmeleri mümkün mü bence değil..
Ç[oooooook haklisin. Bu da benim durumum ne yazik ki

Back
X