Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isim olayina gelince kayinvalideler nedense aslan kesiliyorlar. halbuki gelininin 9 ay hamileligi sirasinda kac kayinvalide gelinine canin ne istiyor , neye aseriyorsun kizim diye sormustur..seni dr a kontrole gotureyim demistir..yada , karnin buyuyor sana yeni elbiseler alayim demistir acaba..daha boyle yuzlerce sey sayabilirim..yokk bunlardan 9 ay boyunca haberleri olmaz..burunlarinin dibinde de olsaniz , asla haberler olmaz.ama cocuk dogdumu , isim koyma onlara ait...benim kayinvalidemin 10 cocugu olmus..5 i vefat etmis, ama dogar dogmaz degil..isimleri falan konmus yani .cocuklar en az yasayan 4 ay yasamis..hayatta 3 kizi var ..iki de oglu..kizlarina kafiyesi ile, uygun isimler vermis..ogullarinada istedigi isimleri koymus..diyecegim su ki ne kizlarina kayinvalidesinin adini koymus, ne de ogullarina kayin pederinin adini..bunda vefat eden cocuklari da dahil...hatta kayinvalidesine bir lakap ile hitap ederdi anlatirken..kadin seneler evvel vefat etmis Allah rahmet eylesin. ben hic tanimadim yani..seneler sonra esime, babannenin ismi ne dedim..perihan dedi..cok sasirdim..ne guzel ismi varmis dedim..annen hep baska sekilde hitap ediyor ismini bilmiyordum dedim..neyse, baya uzattim kusura bakmayin.benim ilk kizim dogdugunda ismini esimle flort ederken , kizimiz olursa x koyalim demistik. dolayisiyla kizim dogdu ismi hazirdi..gunlerce yuzumuze bakmadilar , konusmadilar bizimle. ne isim koyalim diye sormadik diye..ikinci kizima hamile iken kiz olacagini ogrendik ve buyuk kizimin ismine uygun bir isim bulduk. ve tabi doguncada koyduk ismini..bu defa kayinvalidemin sesi yukseldi, neymis kaynim telefon etmis , annemin ismini koysunlar demis...sanki onlara soran olduda..dogurmayi becerdigim gibi isminide koyabilirim heralde..hamile elbiselerimi bile annemler almisti..bebegin kiyafetlerini birakin...bende yanlarinda oturuyordum ustelik...hamile iken elinden geldigince eziyet etti..1 gunluk lohusa iken , karnim acikti dedigimde, kalk yemek yap , sende ye bizde ..demisti....bunlar sadece coook az bir kismi inanin...isime gelince babanne oluyorlar....neyse sinirlerim zipladi gece gece...unutmustum nerden aklima getirdiniz bunlari yine..bazi seyler asla unutulmuyor...
En iyi kaynana ölü kaynanadırrrrrrrrr....(İstisnalar kaideyi bozmaz)
Kadının birinci vazifesi bulaşık yıkamak,çamaşır yıkamak, kocasını elinde tutmaktır...(buda esprisi)
kaynananın son suyuna yumoş ekle suda beklet belki biraz kibarlaşırkaydirigubbakcemile
Çok kabaymış.Gülüp geçerdim diyeceğim ama lohusa iken insan çok kötü oluyor.Allah sabır versin canım.
canım hangi bir lafına gülüp geçeyim,beraber olduğumuz zaman diliminin hepsi böyle laflarla geçiyor,bana diyorki,eşin eve geleceği zaman banyo yap süslen onu bekle,ben hala babana öyle yaparım diyor(((
herşeyi güya öğretiyor,,böylece iyi diyorsa bile artık her laf batmaya başlıyor
ya sabır diyorum ne diyeyim
kırmak sorun değilde , arada eşim var problem yaşansın istemiyorum,küçük cevaplarla geçiştiriyorum artık
:bbo:
e kimisi güçle dayak yer kimisi de lafla ama anlayana........canım o söylerde dinlemez
bu tipler inanın hiç çekilmiyor
benimki hep böyle bütün gelinleri illallah demiş,kaba
patavatsız,,hemde çok patavatsız,kayınpederimden ne dayaklar yemiş bu lafebeliği yüzünden
e kimisi güçle dayak yer kimisi de lafla ama anlayana........
her ikisini de onaylamıyorum daha terbiyeli ve daha düzeyli olmalı insan ama buda becerebilene ....insan boışboğaz olursa çok laf yer gerisindede hep üzülür bu kadar boşboğzlılıkta iyi değilmiş yani ama buda anlayana işte... bu kadar deşifre edilen hayatlar bu kadar didiklenen mezvular sonunda özelinizde kalmayacak maalesef ...
ben sizin yeriniz de olsam sinir olduğum birini anlatırken daha da çok sinirlenirim ama size maaşallah valla bişiciğiniz yok rahatlığınıza hayran kaldım hanımefendiciğim...
Allah analı babalı büyütsün bitanem boşver sen kaynananı sen bebişinle eşinle mutlu olmaya bak kilo dediğin nedir ki verilir yeterki sen bebeğini sağlıklı bir şeklilde emzir sütün yarasın inşallah ayrıca eğerki onu sinir etmek istiyorsan yavruna sadece yiğit de gitsin boşver ya kimi insanın diline vuruyor be canım önemli olan sen ve bebeğin sen eşinle mutluysa boşver anasını
sen saygından ödün verme sana bakmaya değil kendini dinlendirmeye gelmiş o belli
rabbim bebeğine uzun ömür sağlıklı mutlu yaşam versin sanada bol süt vede sabır
Oğlunun adını ne koydun canım merak ettim :) bütün kaynanalar mı böyle allahım ya bizdemi böyle olacağız bilmiyorum birde bende var patavatsız kaynana allah sabır versin ne diyim sana ben bozuyorum bazen şimdi daha dikkatli konuşuyor benimle