Kaynana iyidir diyenlere

aysesat

YiĞit 31/07/2008
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
542
2
96
Antalya
kızlar kaynanamın yaptığını anlatayım
yeni doğum yaptım sezeryanle , 2. günü kayınvaldem geldi,,,(oğlum 3300 gr doğdu)hani zayıfta değil
ve bana ilk sözü "ayyy şu kadarcık şeyi doğuramadındamı sezeryan oldun"
şok oldum ne münasebet doktor öyle istedi demeye kalmadı
ikinci sözü"ayı gibi olmuşsun hayatta zayıflayamazsın sen"dedi
yeni doğum yapmış kadın nasıl olacak acaba (ayrıca da kendi 100 kg dan aşağı değil)
üçüncü sözü"bu künyeyi de 80 milyona aldım" demezmi
çıkarmış süpürge teli kadar bişey oğlanın koluna 2 ay olabildi anca,hemen küçülüverdi sonra
ayrıca da hediyenin parası söylenirmi (ve bana bir geçmiş olsun deyip kutlamadı bile)

ölürmüsün öldürürmüsün
ve son öldürücü darbeyi vurdu "oğlanın adını Ali koydunuz değilmi" (kayınpederimin adı)
siz olsanız ne yapardınız????

valla güzelim senin kaynana da tam seçmeceymiş yani.Evli değilim ama büyük konuşmayayaım böyle bir kaynanam olsaydı, bir yere kadar dayanır, sonrasında onun anlayacağı dile nazik bi geçiş yapardım herhalde.
Allah kolaylıklar versin sana canım.

çok kaba ve çok patavatsız biri kanımca...
normal biri olmadığı herhalinden belli.
sende adamına göre davran.onun anlayacağı dilden konuş...

e kadın en azından açık oynamış,
rengi belli,bence oynasa iki yüzlü olsa daha tehlikeli olurdu,
araya tatlı bir mesafe koyun,en azından kulağınız rahat eder....

açık sözlü ve kaba olabilir ama herkes te iyi yada kibar olmak zorunda değil...
arada böyle insanlar denk gelebilir ama yine de tüm kayınvalideler böyle değildir!başlık biraz uygunsuz gibi geldi bana kusura bakmayın..geneleme olmamlı herkes farklıdır!

bebeğimin adı ali yiğit
eşim 6 kardeş ve en küçük eşim
diğer 5 kardeşin hepsini 2 şer tane kızları var 10 kız torun var yani
ben ali koymayalım demedim eşime ama yiğit benim geç kızlıktan beri çok sevdiğim isimdi
o sebeple çift isim koyduk ama bu da problem oldu
alini gö....ne yiğit takmışlar deyip telefonla tüm ahbaplarına anlattı

canını sıktıgın nokta bumu ? anne sezeryan daha kolay deseydin evet kendımı beslemişim bebek yerıne deseydın,3.cü söyler kadın maddi sıkıntısı varsa parasını söyler bazılarının ağzına vuruyor hem.sonuncusu ıse o babasından ,kocasının aılesınden öyle gördüyse doğal olarak kayınpederın adınımı koydun diye sormuştur.yapma canını sıkmak yerıne bebeğinle mutlu anlar geçir.

açık sözlü ve kaba olabilir ama herkes te iyi yada kibar olmak zorunda değil...
arada böyle insanlar denk gelebilir ama yine de tüm kayınvalideler böyle değildir!başlık biraz uygunsuz gibi geldi bana kusura bakmayın..geneleme olmamlı herkes farklıdır!

canım doğru söylüyor olabilirsinde
ne bileyim ben hiç iyisini görmedimya
nasıl our bilemiyorum,tahmin bile edemiyorum
o sebeple bende bir anımı anlatayım dedim kaynanalarla ilgili

canım doğru söylüyor olabilirsinde
ne bileyim ben hiç iyisini görmedimya
nasıl our bilemiyorum,tahmin bile edemiyorum
o sebeple bende bir anımı anlatayım dedim kaynanalarla ilgili
ben anlatsam bence bana kimse inanmaz diye hiç yazmadım ..ama pamuk gibi bir annem vardır daha yeni geldim ondan en az haftada bir görüşürüz evlerimiz yakın hep giderim ona fırsat kalmaz benim gitmemden diye gelemiyor canım annem ...
allah herkese böle anne nasip etsin kayınvalide demem demedim de!

Sende deseydin ya anne ne olacak beraber zayıflarız:jeyyar:
ayrıca çocuk isimlerine karışılmasına da çok gıcığım:umursamaz:
Kayınvaliden pek bir ağzı geniş yahu,akannehir bazı insanlar hep benim dediğim olsun ister e bu insanlarda kayınvalide olunca hayat çekilmez olabiliyor malesef. çok sık görüşmeyin sizde eğer görüşmediğiniz için laf söylerse de artık onada kaltlanmalısınız...

ben anlatsam bence bana kimse inanmaz diye hiç yazmadım ..ama pamuk gibi bir annem vardır daha yeni geldim ondan en az haftada bir görüşürüz evlerimiz yakın hep giderim ona fırsat kalmaz benim gitmemden diye gelemiyor canım annem ...
allah herkese böle anne nasip etsin kayınvalide demem demedim de!

sen çok şanslıymışsın
inan hiç görmedim seninki gibi anne

Canım her kayınvalide bir olmaz :))) Örneğin ben öyle olmayacağım :)) Ayrıca rahmetli annemi düşündüğümde inanılmaz iyi bir kayınvalideydi .Gelinine karşı çok kibar ve özveriliydi .Kayınvalide olacak yaşta olmama rağmen , iyi kayınvalidelerin azınlıkta olduğunu düşünüyorum .Senin kaynanan son derece kaba ve patavatsız davranmış .Boşver canını hiç sıkma .Sert değil ama tatlılıkla haddini bildir .En azından yaptığı hatayı anlasın .Sen bebişinin tadını çıkar..Lohusalık zamanı ilerde sürekli hatırlıyacağın anlardır.Bu güzel anları kimsenin bozmasına müsaade etme .Aradan çok uzun yıllar geçmesine rağmen lohusalık günlerini buruk bir şekilde hatırlarım.Sebep mi maalesef kaynana......

ayı mı?:emir_bebek:

senin kaynanayı yüksek ateşte fırınlarsan iyi olabilir belkikaydirigubbakcemile3

çok yaralıyım çok
10 gün kaldı ama bir kere bakmadı bana ve bebeğime
niye geldiki anlamadım,,yemek yapıyor be beni beklemeden hemen yiyor(eşim işte oluyor o sırada)
günde kaç kere uykuya yatıyor,,,bide bebek ağladı diye kızıyor
yani sinirimi bozmak için gelmiş

sen çok şanslıymışsın
inan hiç görmedim seninki gibi anne

ben annemden başkasına anne demem diyenlerdendim.ama annemi ilk gördüğümde anne dedim o da bana annem böle başladık ve 8. yılımıza giriyoruz 10 gün sonra evliliğimizde hep böle olacakta diyorum.çünkü yaşayacak belki de yaşlanacak daha kaç günleri vardır bilmem ama yarına kimin çıkacağı belli değil !
heran mutlu ve huzurlu olmamaız dileğimle hepimize..

Back
X