Kaynana iyidir diyenlere

o sebeple çift isim koyduk ama bu da problem oldu
alini gö....ne yiğit takmışlar deyip telefonla tüm ahbaplarına anlattı

:roflol: :roflol:
tam filmlik

canım allah sabır versin ne deyim
kulaklarını tıka
cahilliğine ver

hıc bısı yapmazdım..
sanırım basında sorunlarınız varmıskı bu sekılde cevaplar ve sozler ıma etmıs kaynananız..
eger ben olsaydım en basında sorunlarımız olsa ıdı o an hayatta kaıdeye almazdım..
bebegımın tadını annelıgın tadını cıkartırdım konusur konusur susar..

Kulaklarınızı tıkaycaksınız .kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bebeğimin adı ali yiğit
eşim 6 kardeş ve en küçük eşim
diğer 5 kardeşin hepsini 2 şer tane kızları var 10 kız torun var yani
ben ali koymayalım demedim eşime ama yiğit benim geç kızlıktan beri çok sevdiğim isimdi

a a aaa çok kaba hatta terbiyeden yoksun bi kayınvaliden varmış canım allah sabır versin

ya canım sözlerine tabirlerine hal ve hareketlerine bakılırsa kaynanalık yapmaktan daha ön plana çıkan özelliği cahilliği...boşver gitsin sen takıcam diye deli olursun onun umrında olmaz allah aşkına..ne üzüyorsun kendini cahil insanla uğraşmak zordur takma

:/ Yok yok, ben iyice korktum şu kaynana aleminden :( Allah sabırlar versin, takmamaya çalış, bebeğini güle güle büyüt :)

bebeğimin adı ali yiğit
eşim 6 kardeş ve en küçük eşim
diğer 5 kardeşin hepsini 2 şer tane kızları var 10 kız torun var yani
ben ali koymayalım demedim eşime ama yiğit benim geç kızlıktan beri çok sevdiğim isimdi

Hey allahım sen sabır ver
Ne olmuş yani yiğit ismi taklıdıysa sanane kardeşim
Sanki kendi doğurdu çocuğu
Sık dişini kardeşim tenhada sıkıştırıp lafı ağzına verirsin bi dahada konuşamaz çünkü

kadın ne diş kırıyor ya;düşmanım başına derler ya o cinsten.
canım benim ya Allah sabır versin sana.
Allah evladına hayırlı uzun ömür verin.

kızlar kaynanamın yaptığını anlatayım
yeni doğum yaptım sezeryanle , 2. günü kayınvaldem geldi,,,(oğlum 3300 gr doğdu)hani zayıfta değil
ve bana ilk sözü "ayyy şu kadarcık şeyi doğuramadındamı sezeryan oldun"
şok oldum ne münasebet doktor öyle istedi demeye kalmadı
ikinci sözü"ayı gibi olmuşsun hayatta zayıflayamazsın sen"dedi
yeni doğum yapmış kadın nasıl olacak acaba (ayrıca da kendi 100 kg dan aşağı değil)
üçüncü sözü"bu künyeyi de 80 milyona aldım" demezmi
çıkarmış süpürge teli kadar bişey oğlanın koluna 2 ay olabildi anca,hemen küçülüverdi sonra
ayrıca da hediyenin parası söylenirmi (ve bana bir geçmiş olsun deyip kutlamadı bile)

ölürmüsün öldürürmüsün
ve son öldürücü darbeyi vurdu "oğlanın adını Ali koydunuz değilmi" (kayınpederimin adı)
siz olsanız ne yapardınız????

birincisi başlık çok iddialı olmuş.
kaynana iyidir yada gelin kötüdür diyemem ama şüphesiz iyi kaynanada vardır.
kaynananız biraz patavatsız ve cahil anladığım kadarıyla.ama sizce biraz abartmıyormusunuz?
yazdıklarınız şakaya vurarak rahatlıkla cevabı verilebilecek şeyler.
hiç bu kadar sorun yapmanıza gerek yok.
ayrıca ilk erkek torununa eşinin adını koymak istemesi çok normal.Allah'tan Ali güzel isim.çok daha alakasız bi isimde olabilirdi.
ayrıca zaten siz sonuna istediğiniz ismide koymuşsunuz.bırakın akrabalarına nasıl anlatırsa anlatsın.yaşlı kadın.dilini,kelimelerinimi değiştireceksiniz bu yaştan sonra.
kaynanasından ciddi anlamda eziyet gören bir sürü kadın varken siz kusur bulmak için özellikle aranmışsınız gibi geldi bana.
Allah aşkına kendi annenizla hiç mi olumsuzluk yaşamıyorsunuz?
ya da kendi anneniz hiç mi konuşurken pot kırmaz.düşünün ki eşinizde annenize taksa her söylediğiniden dolayı.
ne güzel anne olmuşsunuz.
sizin evladınıza her baktığınızda hissettiklerinizi kaynananızda sizin eşinize yani kendi evladına bakarken hissediyor.hiç değilse eşinizin hatırına böyle abuk subuk şeyleri dert etmeyi bırakın ve bebeğinizin keyfini çıkarın derim ben.
gerisini siz bilirsiniz.

1. Yontem: Cahilligine, yasliligina, kabaliligina ver. Yani kisacasi salla gitsin hihoyyyt
Sonuc: Herkesin yaptigi yanina kalir, kadincagiz da anlar nasil olsa benim gelin pek umursamiyor diye bisey demez bir sure sonra.kaydirigubbakcemile5
2.Yontem: Omur boyu yok bana sunu demisti, yok bana bunu demisti diye dusun dur.
Sonuc: Hem kendini hem esini mutsuz et tabi bu dogrultuda esinle huzursuzluk yasa falan filan diye ilerler bu mevzu.
Tercih senin vereliniortak

Son düzenleme:
gülermisin ağlarmısın ne biçim kadınmış böyle
belli ki kıskançlık var içinde böyleleri ancak kendine zarar verir kendinden soğutur hiç canını sıkma
ama keşke benim doğurduğum bu kadar oluyo beğenmediysen sen daha iyisini yap deseydinkaydirigubbakcemile3

Su kadarcik seyi doguramadinda sezeryanmi oldun?

Cevap: Doktor kukuma zarar gelir diye bu yöntemi secti Anne, ne yaparsin!:hulya:

Ayi gibi olmussun, sen hayatta zayiflayamazsin!

Cevap: Aman Anne ne olacak....ayni oluruz iste...Kaynanasina bak gelinini al derler:kedi:

Cocugun adini Ali koyacaksiniz degilmi?

Cevap: Ehh tabi koyariz insallah...Ali yigit koyariz...hem benim istedigim olur hem senin!
Allahtan babamin adi hüsamettin degil...vallaha Anne o zaman koymazdim!-tatlicadiarzu-

Künyeye 80 milyon verdim

Cevap: Yazik olmus parana Annecim ya....su teneke parcasina o kadar para verilirmi?:1hug:

Ya arkadasim bunlarda dertmi Allahsen? Bosver.....:delphin:

birincisi başlık çok iddialı olmuş.
kaynana iyidir yada gelin kötüdür diyemem ama şüphesiz iyi kaynanada vardır.
kaynananız biraz patavatsız ve cahil anladığım kadarıyla.ama sizce biraz abartmıyormusunuz?
yazdıklarınız şakaya vurarak rahatlıkla cevabı verilebilecek şeyler.
hiç bu kadar sorun yapmanıza gerek yok.
ayrıca ilk erkek torununa eşinin adını koymak istemesi çok normal.Allah'tan Ali güzel isim.çok daha alakasız bi isimde olabilirdi.
ayrıca zaten siz sonuna istediğiniz ismide koymuşsunuz.bırakın akrabalarına nasıl anlatırsa anlatsın.yaşlı kadın.dilini,kelimelerinimi değiştireceksiniz bu yaştan sonra.
kaynanasından ciddi anlamda eziyet gören bir sürü kadın varken siz kusur bulmak için özellikle aranmışsınız gibi geldi bana.
Allah aşkına kendi annenizla hiç mi olumsuzluk yaşamıyorsunuz?
ya da kendi anneniz hiç mi konuşurken pot kırmaz.düşünün ki eşinizde annenize taksa her söylediğiniden dolayı.
ne güzel anne olmuşsunuz.
sizin evladınıza her baktığınızda hissettiklerinizi kaynananızda sizin eşinize yani kendi evladına bakarken hissediyor.hiç değilse eşinizin hatırına böyle abuk subuk şeyleri dert etmeyi bırakın ve bebeğinizin keyfini çıkarın derim ben.
gerisini siz bilirsiniz.

ayy kusura bakmayında hiçde yenilir yutulur şeyler değil diğer insanlar daha çok kaynana eziyeti çekiyor diye bazı şeyleri sineye çekemem ben olsam

kimse kusra bakmasın gelinine ayı diyen kayınvalide var ortada siz diyorsunuzki bence bahane aramışsın...

heleki en hassas olduğu dönemde o kilolarını kafaya takıcak kayınvalide bişey olmaz verirsin dicek moral vericek bence olması gerekn bu

kime kimsenin abuk sabuk dengesiz laflarını çekmek zorunda değil ister eşi olsun ister başkası böyle durumda hatır arayanlara şaşıyorum vallahi
dokuz ay kadın kahrını çeksin istediği ismi koyamasın onların istediği ismin sonuna konulsun o bile laf olsun büyük konuşuyorum ben koymam hangi devirdeyiz kimsenin anasını babasını çekemem valla

kızlar kaynanamın yaptığını anlatayım
yeni doğum yaptım sezeryanle , 2. günü kayınvaldem geldi,,,(oğlum 3300 gr doğdu)hani zayıfta değil
ve bana ilk sözü "ayyy şu kadarcık şeyi doğuramadındamı sezeryan oldun"
şok oldum ne münasebet doktor öyle istedi demeye kalmadı
ikinci sözü"ayı gibi olmuşsun hayatta zayıflayamazsın sen"dedi
yeni doğum yapmış kadın nasıl olacak acaba (ayrıca da kendi 100 kg dan aşağı değil)
üçüncü sözü"bu künyeyi de 80 milyona aldım" demezmi
çıkarmış süpürge teli kadar bişey oğlanın koluna 2 ay olabildi anca,hemen küçülüverdi sonra
ayrıca da hediyenin parası söylenirmi (ve bana bir geçmiş olsun deyip kutlamadı bile)

ölürmüsün öldürürmüsün
ve son öldürücü darbeyi vurdu "oğlanın adını Ali koydunuz değilmi" (kayınpederimin adı)
siz olsanız ne yapardınız????

dırek cınayet sebebı bu ya
beynını patlatırım
ayrıca bu lafları tıkarım bı yerıne
esıne soyle sene kuzum ya

çok yaralıyım çok
10 gün kaldı ama bir kere bakmadı bana ve bebeğime
niye geldiki anlamadım,,yemek yapıyor be beni beklemeden hemen yiyor(eşim işte oluyor o sırada)
günde kaç kere uykuya yatıyor,,,bide bebek ağladı diye kızıyor
yani sinirimi bozmak için gelmiş

canım aynısını bende yaşadım..2 gün bile kalmadı..birde burnumdan getirip gitti...bak şimdi oğlum 11 aylık hiç unutamıyorum o günleri.. hep içimde bir yara gibi duruyor..tatlım sen boşver araya mesafe koy..eşinde sana destekse tamamdır..bebeğin tadını çıkar..yoksa psikolojin bozulur..

Back
X