• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana kaynana ahhh o kaynanalar

Aslinda normalde yorgun olsam ac olsam yapardı ama annesi evde oldugu icin boyle davraniyor. Yani ben onun annesine laf soylediyim icin beni üzmek kirmak icin yapiyor annesi olunca konu kendi cocugundan bile onde geliyor
keşke gelmeseydi annesi, siz o zaman bir şekilde idare ederdiniz. Bence annesini de suçlamadan konuşun eşinizle bu akşam. Yaşlı kadın kırmak istemiyorum o da yardım etmek istiyor ama böyle böyle portakal olayı oldu. Biz kendisine teşekkür edelim evine gitsin o da yoruluyor, ben de yoruluyorum. şu tüp bebek faslını atlatalım gelir yine filan deyin. yani kırmadan kavga etmeden vs.

Kizlar esimle konustuk annesini babasini gorumceme yolladi siz yoruldunuz dinlenin dedi onceden gorumcemi ayarlamis çaya cagirdi onlari. Inanmayacaksiniz ama esim bana hak verdi :) ve benimle sakin guzel bi dille konustu beni anladigini ama annesi ve babasini atamayacağını soyledi. Konusurken ki uslubu tavri her zamankinden farkliydi. Beni anladigini soyledi fakat bi cozum yok çünkü ben anneme babama kışları gelme diyemem dedi :)

Bende zaten gelmesinler diye bisi demiyorum gelsinler ogullarinin evi tabi ama bana saygi göstermeleri gerektigini soyledim ve annesinin hareketleri konusunda uyarmasini daha temiz olmasini ve cocugumla ilgili yapilmasi gereken şeylerin benim söylediğim gibi olmasi gerektigi konusunda uyarmasini soyledim. Bana suan yemek yapiyor tavuklu pilav :) seker icin zararli ama bisi de diyemedim ona da üzüluyorum normalde iyi biridir

Kizlar esimle konustuk annesini babasini gorumceme yolladi siz yoruldunuz dinlenin dedi onceden gorumcemi ayarlamis çaya cagirdi onlari. Inanmayacaksiniz ama esim bana hak verdi :) ve benimle sakin guzel bi dille konustu beni anladigini ama annesi ve babasini atamayacağını soyledi. Konusurken ki uslubu tavri her zamankinden farkliydi. Beni anladigini soyledi fakat bi cozum yok çünkü ben anneme babama kışları gelme diyemem dedi :)
Sasırdım buna kac gunlugune gittiler acaba

Sasırdım buna kac gunlugune gittiler acaba
Bugun icin sabah gelcekler malum cocukta var ama esimin ilk kez beni anlamasi hosuma gitti. Demekki sorunlar tatli dille hallolabiliyormus. Aslinda kaynanayla olan sorunda kocan seni koruyosa tolera biraz olsun edilebiliyormus ama herkes uzerine gelirse olmuyo psikolojide bozuluyor kendini degersiz sevgisiz çöp gibi hissediyorsun

Tüp bebek surecini bende bilmiyorum ama bakıma çok muhtaç değilseniz bence kabul etmemeliydiniz hem kv hemde kp aynı evde kabus gibi.. eşiniz anlayışlı biriyse yardım edebilirdi, yemek kolay , pratik biseyler yapabilirdiniz ya da varsa kendi tarafınızdan biri gelse daha iyi olurdu.

Back
X