• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana kaynana ahhh o kaynanalar

Aynen. Her konuya senin gibiler lazim. Konu sahibinin acigini kapatacak, millete laf sokmaya çalışıp koruyacak.
Sen gibi sey yaristirmaktan iyidir. Ayrica neden tersliyorsun ne dedimki😂😐 Birazcik Empati yapman gereken yerde.. ayrica kadin durumundan bahsetmis.. anladik en guclu sensin en tup bebek sensin😐😂

Aynen. Her konuya senin gibiler lazim. Konu sahibinin acigini kapatacak, millete laf sokmaya çalışıp koruyacak.
Evet detayları okumadan yorum yapıyoruz belki oda hakli uzun uzadiya okumak istemedi ama sorabilirdi ozel bir durumunuz mu var neden yatiyosunuz diye

Belirttim zaten okursanız dataylı heralde 7 8 yerde soyledim
Her sayfayi okumam mumkun degil. Boyle onemli ayrintilarin ilk mesajda belirtilmesi lazim. Bircok kiside diger sayfalari pek okumaz bilginiz olsun. Isterseniz konuyu guncelleyip detaylari girebilirsiniz ilk mesaja. Yoksa bu yorumlari almaya devam edeceksiniz

Allah razi olsun evin tuvaleti 7 gundur yikanmadi kokuyor eve dun supurge acti o da sadece salona yemek zaten kendileri yiyir ben sütle duruyorum cunku yiyemiyorum yapyigi yemekleri yenek yapmayı bilmediginden degil kendileri oyle seviyor gelin onemli degil. Fasulye tursusu kavurmus sabah ben yemem. Bende süt pisirdim icine nesguik koydum ictim.
Kv Karadenizli sanırım. Bakın ben de eşimle farklı memleketlerdeniz, o kadar farklı ki yemek kültürü ama ben muhtaç olmadığım halde yiyorum nezaketen. Zamanla da alıştım. Fasulye turşusu kavurması da güzeldir. Gaz varsa rezene çayı için iyi gelir, tabi doktorunuza sorun önce. Kadın da şaşırmıştır ne yapsın. Yaptığına şükredin bence. İmkanınız varsa yardımcı alın haftada birkaç gün.

Ama okudum dese nasil kendini kiyaslayacak baskalariyla😐😂
Zaten kadinin dusmani da kadin bu ulkede halbuki su forumda hemen benzer dertlerden kac kıside vardir acaba ama burda herkes kaynanasever oldu birden hayir biz durduk yere mi ofkendik kotu insanlarmiyoz durduk yere takalim kadina. O da esimin annesi ben saygi duyuyorum ama hep benim saygu duymamla olmuyo

Sen gibi sey yaristirmaktan iyidir. Ayrica neden tersliyorsun ne dedimki😂😐 Birazcik Empati yapman gereken yerde.. ayrica kadin durumundan bahsetmis.. anladik en guclu sensin en tup bebek sensin😐😂
Millete laf sokmaya calisip agzinin payini alinca da laçkalaşmak yeni moda. Anladiysan aferin sana. hadi isine bak simdi.

Her sayfayi okumam mumkun degil. Boyle onemli ayrintilarin ilk mesajda belirtilmesi lazim. Bircok kiside diger sayfalari pek okumaz bilginiz olsun. Isterseniz konuyu guncelleyip detaylari girebilirsiniz ilk mesaja. Yoksa bu yorumlari almaya devam edeceksiniz
Evet basta uzun uzadiya insanlari sikmayayim bu sekilde bi suru mesaj vardir diye yazmadim belki hata bende ama yazdigim halde de durumumu anlattigim halde bile ustume gelen oldu

Millete laf sokmaya calisip agzinin payini alinca da laçkalaşmak yeni moda. Anladiysan aferin sana. hadi isine bak simdi.
Hanimlar yanlis anlasilma oldu problem yok tontriko benim durumuma biraz uzuldu sinirlendi o yuzden hepimizde olan merhamet duygusundan yola çıkarak beni savunmaya calisiyor Allah razi olsun.

Nerde boguluyodu cocuk?
Kayannam eline portalal vermis koltukta yiyodu kendileride namaz kiliyodu bi baktim cocuk boğuluyor hemen evirdim cevirdim kizardi bozardı cok korktum ciglik cigliga cektim cikardim kuzum da cok korktu

Kayannam eline portalal vermis koltukta yiyodu kendileride namaz kiliyodu bi baktim cocuk boğuluyor hemen evirdim cevirdim kizardi bozardı cok korktum ciglik cigliga cektim cikardim kuzum da cok korktu

valla gönderin onları evden, kendi başınıza daha iyi idare edersiniz sanki
Zaten kalktim ayaga artik bu saatten sonra yapilcak bisi yok. Aksam esimle konusacam net bi sekilde eger o da anlamazsa inanki bosanmaya karar verdim cunku bu kadar anyalassiz merhametsizlikle ben başa cikamam esimi seviyorum aslinda iyi biri ama bu sekilde olmuyor

ya olacak olan oluyor gercide.. o yaslarda eline bisey verince kontrol etmek gerekli surekli bencede..annenin yanindada olabiliyor boyle kazalar.gecmis olsun

Sonra naptı kaynana ne konustunuz

Zaten kalktim ayaga artik bu saatten sonra yapilcak bisi yok. Aksam esimle konusacam net bi sekilde eger o da anlamazsa inanki bosanmaya karar verdim cunku bu kadar anyalassiz merhametsizlikle ben başa cikamam esimi seviyorum aslinda iyi biri ama bu sekilde olmuyor
Ya senin hic bir sekilde dusuncelerini isteklerini onemsemiyor, nesi iyi bunun?

Back
X