- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi Oglak kizi
Kaynanasıyla yakın oturuyorlar. Eşi de anne düşkünü bir insan olduğu için mecburen görüşmek zorunda kalıyor.Valla cinnetnurcum konu sahibi inanilmaz takintili olmus kaynana konusuna. Bence acilen kaynanayi birakmasi lazim. Eski yeni farketmez. Surekli kaynana temali konular aciyor. Gencligine yazik valla. Kaynanami gunahim kadar sevmem yaptiklari hakkinda konu acsam zibilyon tane konum olurdu. Ama gerek var mi? Yok bence. Fazla dusunmemek, takmamak lazim. Yuvayi huzurlu tutmak lazim. Ne gerek var kaynana da kaynana demeye ki? Cok sikayetciyse gorusmesin sık sık. Ben senede bir en fazla 2 kez gidiyorum evine. Uzak sehirlerdeyiz diye. En fazla da bir seferde 5 gun kaldim simdiye kadar. Ama aramam bile kadini mesela. Bi 3 ay once bi de bu bayramda aradim en son. O oldu iste. Hoslanmiyorum cunku kendisinden. Arama mesafe koyuyorum ki takmayim yaptiklarini. Hastalik sahibi olunuyor yoksa.
Ve bazen gercekten cok onemsiz seyleri takiyor konu sahibi. Amaan deyip sallamasi lazim artik bazi seyleri.
Küçük küçük şeyler birikiyor sonra böyle patlamalar yaratabiliyor.
Bir de doğu gelini kayinvalideyle kültür farkı dağlar kadar.
Kendi ailesi başka memlekette. Zor yani