Kaynana, Kaynana!

poffffffff...
23 kavanoz...teyzeye dayıya halaya...
Allah yardım etsin...ve bence gönderin...dinlensin...hep mutfakta hep mutfakta yoruldu kadınceezz...

23 kavanoz mu :roflol:
teyze saymayı bilmiyo galiba :delphin:
eşi dostu akrabası hayatlarında hiç mi reçel görmemiş?
eşin bu duruma ne diyor merak ettim doğrusu
fakat sabrına hayran kaldım
ben olsam cinnet geçirir reçel kazanına atardım onu :delphin:

bence gönderin valla.
size yardımcı olmaktan çok stres yapıyor gibi.
hem ayrıca yapma diyemiyorum deyin, neden diyemiyorsunuz.
günah atılıyor deyin, hatta atmadan önce gösterin bakın demiştim yenmez bizde deyin..

bu arada kaynananızda iyi şeker hastalığı yok gibi.
23 kavanoz reçel, tatlılar, kekler...

bence gönderin valla.
size yardımcı olmaktan çok stres yapıyor gibi.
hem ayrıca yapma diyemiyorum deyin, neden diyemiyorsunuz.
günah atılıyor deyin, hatta atmadan önce gösterin bakın demiştim yenmez bizde deyin..

bu arada kaynananızda iyi şeker hastalığı yok gibi.
23 kavanoz reçel, tatlılar, kekler...

kaynanana değil pastane mübarek... tatlılar kurabiyeler. bari yaptıkça satsın. eve gelir olur:icecream:

canım sizi batırmadan teyze bencede yollayın....yoksa kış hazırlıklarına girişir bak ona göre :))) allah yardımcın olsun sabır versin..strese girme lütfen kızını düşün annesi...

Hazır 23 kavanoz yapmışken 2-3 kavanozunuda bize gönderin sevabına. Çalışan hatunum uğraşmiyim bide reçelle filan.:delphin:

teyzem coşmuş yavyasakkelime

bence de saçma yaa nekadar oğlunun eviyse de herkese reçel yapmak zorunda diil,herkesin kesesi var bu devirde israf olursa napıcas yaa,haklısınıs valla,gönderin anne sen yoruluyosun de kalbini kırmadan evine gönder çocuğa para kalmıcak reçellerden:))))))))

Yahu ''anne yapma bu kadar fazla bak yenmiyor, yazık günah'' demekten neden çekiniyorsunuz?fisfisfis
Bunda kötü birşey yok ki?fisfisfis

Kendi anneniz de olsa söylenir gerekirse, ne var bunda?
O da yapmaz..a.s

Kadın belki hamilesin de canın çeker, :1rolleyes:ya da bebeğe faydalı olsun diye mutfaktan çıkmıyordur bilemezsin..

Telde kızına söyledikleri de bilemem belki üzülmüştür durumunuza, sen de söylemişsin kredi kartları dolu diye.:1rolleyes:.Bence bunda bir kötü niyet yok..

Yine de sen bilirsin ama çağırmışsınız gelmiş, şimdi git demek ne derece doğru bilemem.CADIARZU.
Sonuçta yollamazsanız doğuma kadar kalma niyeti ile gelmiş belli ki.

Kırmadan yapın bazı şeyleri diycemm..hihoyyyt

Evt 23 kavanoz olayı abartı onu anlayamadımkaydirigubbakcemile3 haklısınız ama başka şeyler de bence hamilesin diye yani sen yee iyi beslen diye yapıyordur gibime geldi..

Çok mu iyimserim yine?CADIARZU

şimdide anneye teyzeye dayıya makarna yufka erişte yapmaya başlamasınn hazır ramazan geliyo :roflol:
ben de senin gibiyim gereksiz şeylerden sakınırım oldukça.Maden yenmicek o tatlılar neden yapar ki.Sizi iyice batırmadan yollayın bence de.

Bune böyle size gelincemi aklına gelmiş eşe dosta reçel yapmak valla kayınvalıden doğumdan sonrada sende kalırsa battığının ispatıdır bu

kaynanana değil pastane mübarek... tatlılar kurabiyeler. bari yaptıkça satsın. eve gelir olur:icecream:

he ya satmasın bize göndesin misal.
kek çikolata ya da kakaoluysa, reçel çilek reçeli ama taneleri bolsa isteyebilirim.
şerbetli tatlı ise sadece şekerpareyi kabul edebiliyoruz diğerleri ağır geliyor..

delikafadulden

Niye yapma diyemiyorsunki?:delphin:

Ben olsam derim vallaha....en nefret ettigim seylerden biri israftir....:kahve:

Bas cavusun fikrasi geldi aklima...peyniri bol bulunca bilmem nerelerine sürmüs...hey allahim ya....:roflol:

Bence de bir an önce gönderin siz teyzeyi yoksa arkadaşların dediği gibi kış hazırlıklarına da başlar eşe dostazemuszemus

Gönder de teyzenin yapacağı boş masraflarla bebek hazırlıklarına başla derim ben...

:1shok:23 kavanoz reçel ve sürekli kek tatlı yapıyor.ne yapacak o kadarı dağıt dağıt bitmez bukaydirigubbakcemile3gerçekten çok israf benim en çok kızdığım hassas olduğum şey israf:kızgın:ben olsam şimdiye cinnet geçirmiştim sen iyi dayanmışsın.valla söylemekten hiç çekinmeyin.bu gidişle batacaksınız hemde boştan yere çöpe gidiyor.siz onu geri gönderin böyle olmaz birdahada çağırmayın.peki eşin ne diyor bu konudaCADIARZU

ben olsam annecim yorulma biz alırız marketten derdim
gerektiği yerde güzel bir şeilde ifade edilebilir
bence boştan yere üzüyorsunuz kendinizi:delphin:

ay canıkom soyle gıtsın ya...anne ısraf gunahtır yazıktır.de senımı yıyecek allah askına..

:1shok:23 kavanoz reçel ve sürekli kek tatlı yapıyor.ne yapacak o kadarı dağıt dağıt bitmez bukaydirigubbakcemile3gerçekten çok israf benim en çok kızdığım hassas olduğum şey israf:kızgın:ben olsam şimdiye cinnet geçirmiştim sen iyi dayanmışsın.valla söylemekten hiç çekinmeyin.bu gidişle batacaksınız hemde boştan yere çöpe gidiyor.siz onu geri gönderin böyle olmaz birdahada çağırmayın.peki eşin ne diyor bu konudaCADIARZU

canım eşim de kudurdu sinirden reçel olayına. bide kendi anne tarafını hiç sevmez eşim. onlara gittiğini dün söyledm daha acayip bozuldu ama bişey diyemedi oda.
bu akşam gelsin daha detaylı konuşcam eşimle. şaka maka battık ya

Back
X