Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 kavanoz mu :roflol:
teyze saymayı bilmiyo galiba
eşi dostu akrabası hayatlarında hiç mi reçel görmemiş?
eşin bu duruma ne diyor merak ettim doğrusu
fakat sabrına hayran kaldım
ben olsam cinnet geçirir reçel kazanına atardım onu![]()
kesınlıkle bende o recel kavonuzuna atardım kötükedihüso
cok sabırlısın ben sımdıye kadar bır cınnet gecırmıstım bıle kafamçokkarıştı
anlayamadıgım bu recellerı yapmak ıcın malzeme parasını kımden alıyor
almayın sızde gereklı olmadıgını soyleyın zorla bakkala yazdırıp alacak degıl ya
ve tez vakıt konusun hem kayınvalıdenızle hem de esınızle :mymeka:
Yahu ''anne yapma bu kadar fazla bak yenmiyor, yazık günah'' demekten neden çekiniyorsunuz?fisfisfis
Bunda kötü birşey yok ki?fisfisfis
Kendi anneniz de olsa söylenir gerekirse, ne var bunda?
O da yapmaz..a.s
Kadın belki hamilesin de canın çeker, :1rolleyes:ya da bebeğe faydalı olsun diye mutfaktan çıkmıyordur bilemezsin..
Telde kızına söyledikleri de bilemem belki üzülmüştür durumunuza, sen de söylemişsin kredi kartları dolu diye.:1rolleyes:.Bence bunda bir kötü niyet yok..
Yine de sen bilirsin ama çağırmışsınız gelmiş, şimdi git demek ne derece doğru bilemem.CADIARZU.
Sonuçta yollamazsanız doğuma kadar kalma niyeti ile gelmiş belli ki.
Kırmadan yapın bazı şeyleri diycemm..hihoyyyt
Evt 23 kavanoz olayı abartı onu anlayamadımkaydirigubbakcemile3 haklısınız ama başka şeyler de bence hamilesin diye yani sen yee iyi beslen diye yapıyordur gibime geldi..
Çok mu iyimserim yine?CADIARZU
Kayınvalideniz ocağınıza incir ağacı dikecek ha gayretkaydirigubbakcemile3
Bence çekinmeyin ben olsam derim 23 kavonozluk reçeli görsem bu ne anne kim yiyecek bunları ne gerek var derim..
Valla kurabiye ve keklerede ayrıca üzüldüm ziyan olmuş bari kolukomşuya dağıtsaydıız..
Bence canım mutfaktan uzak tut mümkünce birde deki anne yolrulma neden kendini yoruyorsun gerek yok bunca şeye.. Zaten anlarsa seni oturur bişey yapmaz...
Neyi merak ettim biliyormusun canim...acaba kendi evindede böylemi?
Benim ortanca eltim mesela kendi evinde cok tutumludur....bir kasik yemek artsa bile atmaz hemen bir tabaga koya buzdolabina atar....benneyaptımki
Fakat izinde beraber kaldigmiz sürece kaynanamin evinde fark ettim orda hic öyle degildi!! O kadar cok yemek ekmek israf ettiki, inanamadim!!:1shok:
Böyleleride var cünkü...kendi evinde SIMSIKI olup baskasinin evinde bol bulurlar...
Eger öyle ise o zaman saka bir yana al karsina konus....iylikle Anne ben israfi sevmem, bak yakina bebek olacak bir sürü masrafa girecegiz....elaleme recel tatli kurabiye yetistirecek param yok benim diye söyle vallaha...![]()
Bu kadar sinirleriniizi bozan birisinin, doğumdan sonra, yardımını almanız da biraz çelişki ama..
Yani ben, sinirimi bozan her kimse, aynı ortamda ne olursa olsun bulunmak istemem..
Boğazınıza kadar dayandıysa, yollayın evine, siz de artık bir başka yardımcı arayın..:)
canım kendi evinde de böyle. ama durumu farklı...
eşimin amcası bunların olduğu köye muhtar oldu seçimlerden 6 ay önce köyde annemlerin evinde kalmaya başladılar. amcam eli bol biridir. köydeki evin yiyeceği gıdayı telefon elektrik su internet hepsinin faturasını amcam öder. tuvalet kağıdına kadar herşeyi alır.bolluğa alıştı demek ki...amcam süreki yardımcı olmuş bunlara maddi anlamda. eşimin eğitimii sırf amcam üstlenmiş.hiç yokluk göstermemiş annemlere.
ayy sanki benim kaynanamı anlatıosun...bi alışverişe çıkıoz her markanın her çeşidini alıo temizlik ürünlerinde kafaları yiom tabiki..bide evde oldugu halde yetmez die almaları yokmu...
canım yardımına mecbursan dayanmak zorundasın
ha konusursun anlarmı bılmem ama belkı esın konussa daha etkılı olur
ben acıkcası bu kadar stres olacagıma yardımını da ıstemezdım
ben zaten baskasına recel yapma olayında kopardım
baska sana yardımcı olabılecek kımse yok mu
gorumce kuzen vs
dogumdan once gelıp dogumdan sonra 15 gun yanında kalmaları yeterlı olacaktır