sal-der kayınvaliden yapsa bir deeerttt yapmasa bir deertt...23 kavanoz muhabbetinde bunun makbulu nedir bilemem sanırım herkes tepki verdiğine göre epey fazla..biraz aşırıya kaçmış o belli.ama kurabiye yapıyo , pasta yapıo ,börek yapıooo..yapıyorda yapıyor valla..yardım için gelip kılını kıpırdatmayan kayınvalideler gördüm...ne güzel yapsın işte yiyin sizde:) gelen giden olur diye gelenlere ikram edilir diye ikramlıklar yapıyordur.siz söylemedikten sonra nereden bilecek sizin evinize kim gelir kim gider...bu kadar rahatsızsanız bence uyarın tatlılıkla konuşun bunu minimuma indirsin..ayrıca beğenmediğiniz damak tadınıza uymayan şeylerde uyarın ne var bunda..söyleyin onun yerine başka birşey yapar bir dahada onu yapmaya kalkmaz.ziyan olmaz.siz bu mutfak idare olayını biraz abartmışsınız gibi geldi bana.
kızıyla telefonda sizin için üzüntüsünü dile getirir bir haldeki konuşmasına bile tepki veriyorsunuz.siz söylüyorsunuz kredi kartı borçlarınız olduğunu..ondan kaynaklı alışveriş olayını kıstığınızı düşünmüş olabilir.üzülmüştür.bu arada size maddi yardımlarının olması gerek şu durumda o ayrı...