kaynana kaynana.........

Green33

oğluşunun annesiii
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.235
15
158
45
İçel Mersin
nefret edirorum deyince kinci diolar insana birde başka nasıl bir duygu beslenirki her işine burnunu sokan yerli yersiz konuşan patavatsız insanlara daha öncesinde sabrediodum ama artık yeter dedim kaynanmla kayınpederim geldiler dün bize bikaç gün kalıp dönücekler ama zehir olur o bikaç gün bana dün akşam gelmelerine rağmen hemen karıştılar ortalığı eşimle küstüm şimdi eşim dünya iisi bir insan ama ailesi gelince sürekli üstüne gidiorum oda bi yere kadar alttan alıo aslında adam bişide yapmadı ben ondan çıakrdım sinirimi
ya 2 aylık çocuğa sürekli sumu verilir sıcak die sobayı kapatıorum açıolar soğuk die açıorum kapatıolar sürekli onu giydir bunu çıkar altına bak mamasını ver nie sütten kestin sanki vardıda komşunun çocuğuna verdik sabır ver YA RABBİM diorum içimden ama bi yere kadar çocuğun göbeği şişio gazlı olduğu için sürekli ıkınmaktan bunun üstüne nie bişi bağlamadın ayna bağlıcakmışım üstüne doğum yapalı 2 ay olmuş (ben normalde 65 kilodum zaten şimdi 70 kiloyum) anam bu kilo nee ve benim kocamda 101 kilo yanında sırıtmıorum yani:d bütün görümcelerim 90 kilo ama bana taktı kadın sabah ağzıma bi parça kek attım onu yedin işte başka bişi yeme dio bana ALLAH ım ya bana sabır ver yada onları al başımdan diorum başkada söleyecek bir söz bulamıorum

Anneler babalar malesef böyle oluyorlar. Siz sinir oluyorsunuz ama inanın ki hemen hemen hepsi torunlara karşı böyle davranıyorlar. Tabi size karşı olan tavırları hoş değil. Ama madem bir kaç gün kalacaklar sıkın dişinizi.
Kayınvalidenizin bir tek şeyine katılıyorum, bebeğiniz sizi emmiyorsa yani mamayla besleniyorsa mutlaka su vermelisiniz. Çünkü su ihtiyacı anne sütü alan çocuklarda yoktur ama mama alan çocuklara vermeniz lazım.
Allah kolaylık versin bu arada, boşuna sinirlenip eşinizle de huzurunuzu bozmayın.

birkaç gün kalıcaklarmış yanınızda bencede dişini sık sabırlı davran
duymamazlıktan gel işi şakaya vur.zaten büyüklerin çoğu böyle inan birtek seninkiler değil yeri geliyo annelerimiz bile bu şekilde konuşuyolar
en iyisi biraz sağır olmakyerimseniben

:)..cıdden cok şekerlermıs:)..
vurdum duymaz olsalar geldıklerınde ne sızle ne bebekle ılgılenseler tamam dıcem ama ksuura bakmayıdna sızle bebegınzıle ılgılenmısler daha ne ıstıyosunuz dıcem ..
ve sız yenı logusada oldugunuz ıcın bence fazlaca alınganlık yapıyosunuz..
zaten az kalıp gıtceklermıs kırmayın onları degırm sızde anne oldunuz artık ..

geleceğimi okudum yazdıklarında canım .benim eşimin aileside öyle kayınvalidem kayınpederim bize geldiklerinde herşeye biyorum yapıyolar herşeye karışıyolar evimin düzeninekadar.çocuğum oldumu yandım hep içimden diyorum ilk torun sevgisini ben yaşatmamayım onlara kızlarıda evli o yapsın bi çocuk belkifazla karışmazlar bana. yorum yaptılardamı duymuyorum onları en iyisi bu......

arkadaşlar ben torunlarıyla ilgilenmelerine bişi demiorum ayrıca ilgilendikleri falan yok daha ne baban ne çocuga bişi almış değiller para yoktur alamzlar sorun değil her ay gelip bu ay aylıkda çeyrek alıcaz oğluna diolar almıolar zaten almayın diorum hem çocuk avutur gibi lafı söleyip yapmıoalr su vermeyde gelince ben zaten bebeğime her mamadan sonra 3 çay kaşığı su veriorum ama eline çeşmeden bi bardak su doldurup al hepsini içireceksin demelerine takılıorum ben kardeşim bende kalıo zaten haftada 2 kere anca eve gelio ve her işimizi o yapıo akşam çocuga bakmaya gittik baktım eşimi dolduruolar neden burda kalıo die
şimdi eve gittim geldim kayınpederim evden çıkarken bana dioki siz bu çocugu yerde buldunuz hee
2 sene olmadı die böle dio ve eşimden olmadıgını bile bile dışarda benden lmadığını sölüo buraya yazdıkalrım sadece bikaç olay yoksa bikaç günlük idare etmeyi bende biliorum sadece paylaşmak istemiştim

onlar bu saatten sonra değişecek değiller.böle kızıp sıkılmakla kendine edersinn.tamam de geç.eşinlede kötü olma onların yüzünden

çıldıyorum böyle kaynanalara yaaa bunların başka işi gücü yokmuda gelinlere takarlar kafayı hiç anlamam valla benim kaynanamda bize gezmeye geldi 2 hafta falan kaldı fazla bi sorun yaşamadık ama
çocuk konusuna gelince ben kibarca sen karışma dedim sen git dinlen falan oda baktı işler böle hiç sesini çıkarmadı artık kaydirigubbakcemile3...

ben kaynanamın evine gelin gittim arkadaşlar ev 2+1 kaynana kayınpederim dul görümce ve kızı eşim ve ben 1 sene yaşadık daha sonra eltim ve kaynım 3çocuğu ile beraber yanımıza geldiler 3 ay kaldılar hiç sesimi çıkarmadım tek bir eşye tek bir hediye görmedim üstelik sürekli bizden para alıp kaynıma verdiler sesimi çıakrmadım hamileydim ve çok zor geçti bi tas çorba görmedim ve tek bir kelime etmedim ne onlara nede dışardan birisine kimseyle dertleşmedim bile kulaklarına giderde üzülürler die zaten kismem yoktu ailemden ayrılıp gelmiştim üstüne görümce ve kızı kıskançlık krizlerine girip evliliğim ilk 3 ayını zehir ettiler ben bunları yaşadım seimi çıakrmadım ama çocuk şine gelince orda dursunlar yeter artık çocugumu bir kez arayıpda nasıl demeyen insanlar gelince çişli bezlerini öpmeye kalkıolar sadece eşim görsün die siz bunu yerde buldunuz ne demek yaa yani olmuodu şükret benden kaynaklanan bi sorun değildiki biliolar ve bana böle dioalr neseki kurtuldum aynı evde yaşamıorum artık yarın giderler heralde okadar surat astım gitsinler yani aynı şeyleri benim annemde yapsa gelinimiz de anneme böle davransın napabilirmki elimden başka bişi gelmio asla saygısızlık yapmam eşime dua etsinlerki çok ii bir insan ama yanlarında gülemiorum napimm

valla baştan taviz vermiyeceksin böylelerine. benim kaynanamda herşeyime karışmaya kalktı. bir sabır iki sabır sonra eşime dedim söyle şu annene benim aldığım kıyafete ayakkabıya karışamaz madem karışmak istiyor kendi alsın ona karışsın dedim bir iki defa eşim biz bunu beğendik aldık beğenmiyorsan bir tanede sen al anne dedi o oldu. şimdi hiçbirşeyime karışamıyor gerçi eşimle küstüler görüşmüyoruz da. kendi annem bile karışamazken onlara ne oluıyor demi. sende benim kocam beni böyle seviyor istediğimi yerim içerim de geç alttamı kalacaksın boşver.

ay allah kolaylık versin. kusura bakma ama gerekirse kocanı bile gözden çıkaracaksın onlarda bunu bilecek ama asla taviz vermeyeceksin. her sana yanlış gelene tepki verip, uslubuyla yanlış oldukları tarafları söyleyeceksin. seninkiler için tek çözüm yolu bu sanırım...

kayınvalidene ne yaparsın ne tepki evrirsin sana kalmış ama bu sorunlar yüzünden eşinin üzerine fazla gitem bence

kardeşinin gelmesine ne karışabilir yaa.. buna ben de tahammül edemezdim.. kendi nasıl oğlunun gelinin evine geliyosa kardeşin de ablasının eniştesinin evine gelebilir.. kimse laf söyleyemez..

dilekcim aynı benim yasadıklarımı anlatıyosun seni cok iyi anlıyorum canım sen istedigin kadar sinirlen yırtın onların hiç umrunda olmaz benimkiler daha benim arkamdan herkese gelin sinir hastası falan diyolarmıs onlar beni çileden cıkrıyo sucsuz oluyolar ben sinir hastası oluyorum hiç takma derim ben çünkü 2 aylık bebegin varmıs ve senin ruh halin psikolojin onuda etkiliyo benim 2 yasımdaki kızımda suan öyle bi sinir varki bizim cekişmelerimiz cocugumada yansıyo esim artık bıktı ilgilenmiyo bile bana kızıyo görme duyma yaptıklarını diyo ama nasıl görmeyeceksin bu güzel havalarda kızımla beni yanlız sokaga bile cıkarmıyo kadın neymiş cocuk cok hareketliymiş kaybedermişim sacmalıga bakarmısınız

altta kalmıorum zaten kızlar bi çoğu şimdi saygısızlık yazabilir ama onların yaptığı ne ama anlamıorum bir insan bu kadarmı yüzsüz olur ya kırk kere azarladım inanın utanıorum böle demekten ama olmuo şu çocuğu kundaklama anne diorum bakıorum yine sarmış kayınpederim elnde şekerli suyla gezioki döndüğüm an çocuga vericek torunları yazık görsünler diorum ama çok oldular artık eşim onlar gelince daha bi ilgili davanıo bana zaten öle ama yaptıklarını fark edio arayı hoş tutmaya çalışıo bişi demiorum zaten ben ona ama akşam kardeşim için diolar demi dedim oda inkar etti tabiki inkar eder kötü olalım istemez ama hemen bağırdı bana ki 3 senelik evliyim belki 2 kez bağırmıştır ailesi yüüznden bana bağırması çok zoruma gitti akşam özür diler bende affederim eşimle bişi olmazda bu ailsesini napıcam ne dersem ne yaparsam yapayım bildikelrini okuolar şimdi işteyim 40 dak sonra çıkıcam içim içimi yiyio çocugu bıraktım onlara die bakıcısındayken bile böle olmuo hee şunuda sölim ben kaynanama gel anne çocuga bak bakıcıya vericeğime sna verim parasını dedim kayınpederim kabul etmedi kaynanamda gidicem karışma dedi para vericem yaa kayınpederim sırf kaynanam gelemsin die ben işe başlamadn bir hafta önce kızına gitti bakıcı buldum geldi sonrada utanmadan evime geldi

Kendini bilmez insanlarla uğraşmak da çok zor olmalı.Size akıl verdikçe onlar,burası benim evim,çocuğu da ben doğurdum,onun için en iyisini,en güzelini benden başkası düşünemez ,deyin.Susarlar herhalde.guclubacismile

canım sanada ALLAH sabır versin ben bana dediklerini dinlemiorum zaten ama içime yara oluo ne derlerse desinler ben yine bildiğimi yapıorum onlarda aynı durumdalar:)
eşimi yalarında bırakamıorum yaa oğluna dioki sen elime geçermisinki oğlum senle yatsam al anne sen yat bu gece dedim gülüo yani sürekli bana karşı doldurucaklarmış gibi gelio bana giderler bir ay görmem bu sinirimde akşama gecer biliorum ben sadece sizlerle paylaşmak istedim

seninkiler yine gidiyolarmıs benimkiler bir kat altımda oturuyo hiç kurtulma sansım yok yani benim kaynanada aynısını diyo biliyomusun bende diyorum hiç önemli degil senle yatsın falan diye oda gülüyo zaten işine gelmeyen bişey oldugunda hemen gülmeye veriyo kendini kızım iki yasında daha bikere altını degiştirmiş degildir işim oldugunda bıraktıgımda durmuyo cabuk gel diye kırk kere tembih eder esimede bana hiç getirmiyo cocugu diyomus ölürmüsün öldürürmüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…