dilekcim aynı benim yasadıklarımı anlatıyosun seni cok iyi anlıyorum canım sen istedigin kadar sinirlen yırtın onların hiç umrunda olmaz benimkiler daha benim arkamdan herkese gelin sinir hastası falan diyolarmıs onlar beni çileden cıkrıyo sucsuz oluyolar ben sinir hastası oluyorum hiç takma derim ben çünkü 2 aylık bebegin varmıs ve senin ruh halin psikolojin onuda etkiliyo benim 2 yasımdaki kızımda suan öyle bi sinir varki bizim cekişmelerimiz cocugumada yansıyo esim artık bıktı ilgilenmiyo bile bana kızıyo görme duyma yaptıklarını diyo ama nasıl görmeyeceksin bu güzel havalarda kızımla beni yanlız sokaga bile cıkarmıyo kadın neymiş cocuk cok hareketliymiş kaybedermişim sacmalıga bakarmısınız
canım sanada ALLAH sabır versin ben bana dediklerini dinlemiorum zaten ama içime yara oluo ne derlerse desinler ben yine bildiğimi yapıorum onlarda aynı durumdalar:)
eşimi yalarında bırakamıorum yaa oğluna dioki sen elime geçermisinki oğlum senle yatsam al anne sen yat bu gece dedim gülüo yani sürekli bana karşı doldurucaklarmış gibi gelio bana giderler bir ay görmem bu sinirimde akşama gecer biliorum ben sadece sizlerle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?