Hayir canim sadece gecen gun gitmedim her zaman gorusuyoz hatta esim ogretmen yaz tatili var nerdeyse yarisini orda geciriyoz onlar ilcede. Kisin da sık sık gideriz yani. Kv herkese hukmetmek isteyen birisi genel tabirle. Herkese karisabilir ama ona kimse karisamaz. Tutturmus bi samimiyet. Her isin ucundan tutarim temizlik yemek gunluk seyler ama ona yetmiyo. Mesela bn kalkicakmisim yemek pisiricekmisim kendiligimden. Iyi de senin kafanda ne var ne malz. Var bn ne bileyim cikar oraya kizim sunu pisiriver de. Mesela gecen gun halamizin evin onundeydik evler yan yana mustakil. Kendi uykusu gelmis kalkmis sandalyeleri topuyo hadi uykum geldi yatalim diye. Ya git defol yat sanane biz oturuyoz senin evin degil ki orasi gibi gibi seyler anlatabildim mi. Esim motora biniyo kavga ettim biesin istemiyorum dedim kv soyledim tmm binmicek dedi. Binmis esim gecen gun. Ben inatla soyluyorum ya o da bna inat yapiyo. Ama esime dese ki binmiceksin sana hakkimi helal etmem esim binmez biliyorum. Bin mi diyo ne diyo anlamadim. Bnm ogluma binmiceksin diyosan gorursun diyo herladeeşinizin ailesine gidip gelmiyor musunuz hep kendi aileniz mi görüşüyorsunuz koparma konusu nereden çıktı
Kesinlikle. Birde gorseniz herkesi elestiren bi tip. Kendisi kapali aciklara laf eder. Insan acik olsun kapali olsun ama namuslu olsun demi. Esini aldatmis bi rezilsin durmus orda acikligi elestiriyosun kendine bak sen kurban olSizin tartismanizi firsat bulup sütten cikmis ak kasik göstermeye calisiyor heralde kendisini
Esimin ailesindede öyle bir yenge varKesinlikle. Birde gorseniz herkesi elestiren bi tip. Kendisi kapali aciklara laf eder. Imsam acik olsun kapali olsun ama namuslu olsun demi. Esini aldatmis bi rezilsin durmus orda acikligi elestiriyosun kemdine bak sen kurban ol
Resmen gidim gidim acti arami kocamla. Allah buyuk amaBence böyle durumlarda kocanıza öyle bir şey olmadığını tane tane açıklamak yerine ya he he aynen aynen diyip tiye alın ki ne kadar mal olduklarını ve bu tarz düşüncelerinin ne kadar boş ve kaale alınmayacak kadar saçma olduğunu anlasınlar
Dogru valla hem oyle bir biliyo ki ogullarini yollamiyolar onun yanina. Cnku masallah aileden biriyle de adi cikmis zamaninda. Birde bni kiskaniyomus yengemler amcamlar cok sever bni sagolsun. Ona yapilyo o seviliyo diye konusuyomus beyin fukarasiEsimin ailesindede öyle bir yenge varsorsan namuslu falan ben böylelerine gülerim :))) sende bosver be sanki herkes kimin neoldugunu bilmiyor mu
Wow baya genismis kocasiDogru valla hem oyle bir biliyo ki ogullarini yollamiyolar onun yanina. Cnku masallah aileden biriyle de adi cikmis zamaninda. Birde bni kiskaniyomus yengemler amcamlar cok sever bni sagolsun. Ona yapilyo o seviliyo diye konusuyomus beyin fukarasi
Aynen oyle valla hicbirini haz etmiyorum. Kotu niyete bakar misin bn kocamla ciddi sekilde kotuyum kocasiyla ne tesaduf ki tam o gun kalp malpli foto koyuyo ilk kez nispete bak. Kaynim da zaten tam bir mal. Dinlen dinlen gulWow baya genismis kocasi
Aynen oyle valla hicbirini haz etmiyorum. Kotu niyete bakar misin bn kocamla ciddi sekilde kotuyum kocasiyla ne tesaduf ki tam o gun kalp malpli foto koyuyo ilk kez nispete bak. Kaynim da zaten tam bir mal. Dinlen dinlen gul
Ins iyi oluruz canim vallaYaaaa bosver sen kocanla iyi olduktan sonra yine o kötü gelin olur
Esöer arasi bu tür tartismalar oluyor ya takma ... bir türlp hal ediceksiniz :)Ins iyi oluruz canim valla
Ins canim cok sagolEsöer arasi bu tür tartismalar oluyor ya takma ... bir türlp hal ediceksiniz :)
Vallahi inanin onu ne kimseden ayirdim ne birgun soru sordum. Ama onun kotu niyeti yetti bitti artik beni insanlarin seviyo olmasi bile batiyorsa bi insana ve kendisine bakmadan sort giyen bikini giyen insanlarin ahlakini kendisine bakmadan sorgulama hadsizligine baslamissa tbi burda amaci bna laf sokmak. Ee bu cumleleri hak edersiniz. Valla sosyal medyayi laf sokmak icin kullandigindan boyle yorum yaptim. Rica etsem onceki konumu okur musunuz. Orda anlatmistimKadinin kocasina naptigi sizi ilgilendirmez ki.kocasiyla olan bi problemi kendiniz icin kullaniyor olmaniz hos degil.ayrica belki icinden gelmis paylasmis sosyla medyada paylasilan seylere cokta anlam yuklemeyin.konunuzu tam olarak anlatmadiginiz icin ne oldugunu anlayamadim.niye tartistiniz kv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?