Kaynana, kaynanaaaa..

Albatros_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
173
97
13
35
Kizlar gecen gun konu acmistim yasanan olaylarla ilgili. Kocam evvelki gun annesine gitti. Kv agliyomus zir zir. Esimle tartismistik herkese anlatmis kv. artik ne konu gectiyse sen bni ailemden sogutmaya koparmaya mi calisiyosun diyo kocam. Ki asla boyle bi niyetim yok. Aramiz cok kotu valla nolcak bilmiyorum. Herkes ne fena ya eltim bile bana nispet yapar gbi ortalik boyle karisikken. Ne tesaduf ilk kez kocasiyla foto koymus kalpler bilmem ne. Ve bir kere aramadi nasilsin noldu diye. Sevindi heralde haspam. Bundan sonra zor bulur bnden yakinlik. Beni ilgilendirmez ama esini aldatmis bir insan bnm eltim ve herkes tarafindan bas ustune bir dedigi iki olmuyo bnde bunu cozemedim. Neler olcak hic bilmiyorum

eşinizin ailesine gidip gelmiyor musunuz hep kendi aileniz mi görüşüyorsunuz koparma konusu nereden çıktı

Bence böyle durumlarda kocanıza öyle bir şey olmadığını tane tane açıklamak yerine ya he he aynen aynen diyip tiye alın ki ne kadar mal olduklarını ve bu tarz düşüncelerinin ne kadar boş ve kaale alınmayacak kadar saçma olduğunu anlasınlar

Tipik kaynana vakasi cnm gecmis olsun esin ailene duskunse sen napsanda duzelmez kaynanan ne derse dinler onlarin doldurusuna gelir

eşinizin ailesine gidip gelmiyor musunuz hep kendi aileniz mi görüşüyorsunuz koparma konusu nereden çıktı
Hayir canim sadece gecen gun gitmedim her zaman gorusuyoz hatta esim ogretmen yaz tatili var nerdeyse yarisini orda geciriyoz onlar ilcede. Kisin da sık sık gideriz yani. Kv herkese hukmetmek isteyen birisi genel tabirle. Herkese karisabilir ama ona kimse karisamaz. Tutturmus bi samimiyet. Her isin ucundan tutarim temizlik yemek gunluk seyler ama ona yetmiyo. Mesela bn kalkicakmisim yemek pisiricekmisim kendiligimden. Iyi de senin kafanda ne var ne malz. Var bn ne bileyim cikar oraya kizim sunu pisiriver de. Mesela gecen gun halamizin evin onundeydik evler yan yana mustakil. Kendi uykusu gelmis kalkmis sandalyeleri topuyo hadi uykum geldi yatalim diye. Ya git defol yat sanane biz oturuyoz senin evin degil ki orasi gibi gibi seyler anlatabildim mi. Esim motora biniyo kavga ettim biesin istemiyorum dedim kv soyledim tmm binmicek dedi. Binmis esim gecen gun. Ben inatla soyluyorum ya o da bna inat yapiyo. Ama esime dese ki binmiceksin sana hakkimi helal etmem esim binmez biliyorum. Bin mi diyo ne diyo anlamadim. Bnm ogluma binmiceksin diyosan gorursun diyo herlade

Sizin tartismanizi firsat bulup sütten cikmis ak kasik göstermeye calisiyor heralde kendisini
Kesinlikle. Birde gorseniz herkesi elestiren bi tip. Kendisi kapali aciklara laf eder. Insan acik olsun kapali olsun ama namuslu olsun demi. Esini aldatmis bi rezilsin durmus orda acikligi elestiriyosun kendine bak sen kurban ol

Kesinlikle. Birde gorseniz herkesi elestiren bi tip. Kendisi kapali aciklara laf eder. Imsam acik olsun kapali olsun ama namuslu olsun demi. Esini aldatmis bi rezilsin durmus orda acikligi elestiriyosun kemdine bak sen kurban ol
Esimin ailesindede öyle bir yenge var sorsan namuslu falan ben böylelerine gülerim :))) sende bosver be sanki herkes kimin neoldugunu bilmiyor mu

Resmen gidim gidim acti arami kocamla. Allah buyuk ama

Esimin ailesindede öyle bir yenge var sorsan namuslu falan ben böylelerine gülerim :))) sende bosver be sanki herkes kimin neoldugunu bilmiyor mu
Dogru valla hem oyle bir biliyo ki ogullarini yollamiyolar onun yanina. Cnku masallah aileden biriyle de adi cikmis zamaninda. Birde bni kiskaniyomus yengemler amcamlar cok sever bni sagolsun. Ona yapilyo o seviliyo diye konusuyomus beyin fukarasi

Dogru valla hem oyle bir biliyo ki ogullarini yollamiyolar onun yanina. Cnku masallah aileden biriyle de adi cikmis zamaninda. Birde bni kiskaniyomus yengemler amcamlar cok sever bni sagolsun. Ona yapilyo o seviliyo diye konusuyomus beyin fukarasi
Wow baya genismis kocasi

Wow baya genismis kocasi
Aynen oyle valla hicbirini haz etmiyorum. Kotu niyete bakar misin bn kocamla ciddi sekilde kotuyum kocasiyla ne tesaduf ki tam o gun kalp malpli foto koyuyo ilk kez nispete bak. Kaynim da zaten tam bir mal. Dinlen dinlen gul

Aynen oyle valla hicbirini haz etmiyorum. Kotu niyete bakar misin bn kocamla ciddi sekilde kotuyum kocasiyla ne tesaduf ki tam o gun kalp malpli foto koyuyo ilk kez nispete bak. Kaynim da zaten tam bir mal. Dinlen dinlen gul

Yaaaa bosver sen kocanla iyi olduktan sonra yine o kötü gelin olur

Kadinin kocasina naptigi sizi ilgilendirmez ki.kocasiyla olan bi problemi kendiniz icin kullaniyor olmaniz hos degil.ayrica belki icinden gelmis paylasmis sosyla medyada paylasilan seylere cokta anlam yuklemeyin.konunuzu tam olarak anlatmadiginiz icin ne oldugunu anlayamadim.niye tartistiniz kv

Vallahi inanin onu ne kimseden ayirdim ne birgun soru sordum. Ama onun kotu niyeti yetti bitti artik beni insanlarin seviyo olmasi bile batiyorsa bi insana ve kendisine bakmadan sort giyen bikini giyen insanlarin ahlakini kendisine bakmadan sorgulama hadsizligine baslamissa tbi burda amaci bna laf sokmak. Ee bu cumleleri hak edersiniz. Valla sosyal medyayi laf sokmak icin kullandigindan boyle yorum yaptim. Rica etsem onceki konumu okur musunuz. Orda anlatmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…