Kesinlikle. Birde gorseniz herkesi elestiren bi tip. Kendisi kapali aciklara laf eder. Insan acik olsun kapali olsun ama namuslu olsun demi. Esini aldatmis bi rezilsin durmus orda acikligi elestiriyosun kendine bak sen kurban ol
Kocaniz kadin gbi annesine gdip ne anlatip dert yaniyo oyle kocanizda hata ne bicim erkek buKizlar gecen gun konu acmistim yasanan olaylarla ilgili. Kocam evvelki gun annesine gitti. Kv agliyomus zir zir. Esimle tartismistik herkese anlatmis kv. artik ne konu gectiyse sen bni ailemden sogutmaya koparmaya mi calisiyosun diyo kocam. Ki asla boyle bi niyetim yok. Aramiz cok kotu valla nolcak bilmiyorum. Herkes ne fena ya eltim bile bana nispet yapar gbi ortalik boyle karisikken. Ne tesaduf ilk kez kocasiyla foto koymus kalpler bilmem ne. Ve bir kere aramadi nasilsin noldu diye. Sevindi heralde haspam. Bundan sonra zor bulur bnden yakinlik. Beni ilgilendirmez ama esini aldatmis bir insan bnm eltim ve herkes tarafindan bas ustune bir dedigi iki olmuyo bnde bunu cozemedim. Neler olcak hic bilmiyorum
Kv biliyodu konuyu bni aramisti ustune ilk defa bn soylendim ve anlatmis olan ben oldum yani. Esim normalde ketumdur soylemez anasinaKocaniz kadin gbi annesine gdip ne anlatip dert yaniyo oyle kocanizda hata ne bicim erkek bu
Smdi eltininne haltlar yedigibi bosvr. Sen kendi evliligine odaklan neden kavga ettnz esinle kv neden aglyr. Onlarla mi kvga ettn eisnle miKizlar gecen gun konu acmistim yasanan olaylarla ilgili. Kocam evvelki gun annesine gitti. Kv agliyomus zir zir. Esimle tartismistik herkese anlatmis kv. artik ne konu gectiyse sen bni ailemden sogutmaya koparmaya mi calisiyosun diyo kocam. Ki asla boyle bi niyetim yok. Aramiz cok kotu valla nolcak bilmiyorum. Herkes ne fena ya eltim bile bana nispet yapar gbi ortalik boyle karisikken. Ne tesaduf ilk kez kocasiyla foto koymus kalpler bilmem ne. Ve bir kere aramadi nasilsin noldu diye. Sevindi heralde haspam. Bundan sonra zor bulur bnden yakinlik. Beni ilgilendirmez ama esini aldatmis bir insan bnm eltim ve herkes tarafindan bas ustune bir dedigi iki olmuyo bnde bunu cozemedim. Neler olcak hic bilmiyorum
Haklisiniz bnde de hata var. Hersey bir ders insana mesafe en iyisi. Ama malesef kv bunu samimiyetsizlik gbi goruyo. Guler yuz yardimci olmak yetmiyo ona sikayete basliyo. Poh poh yapip durulsun istiyo. Deli ya valla bak. Mesela dus aldiniz evde kv var sadece ki kimse olmasa bile insan gayri ihtiyari kapiyi iter. Aa yabanci mi var burda samimi ol diyo. Ayol samimi olmak birbirinin g.. goremek mi ne alaka bn giyinirken annem bile cikar odadan. Ne demistim deli.Şuanda çok sinirlisiniz ve eltinizin yaptığı tüm hataları bu şekilde dile getirerek rahatlıyorsunuz.
Aslında yapmış bir hata deyip üstünü kapatıp görmezden gelin kazanan siz olun.Yermeniz doğru değil insanlar hata yapablir .Belkide bin pişman içini bilemeyiz.
Mutluluk pozlarını hergün sosyal medya üzerinden görerek şahit oluyoruz.
Çokta önemli değil çünkü kaçta kaçı doğru bu yaşantıların düşünmek lazım.
Elti gerçekten sevinmiş olsada onu tanımak için size bir seçenek aslında.
ELTİ ,GELİN ,GÖRÜMCE KV,KB HERKES ile sadece düzeyli mesafe lazım,yoksa üzülen hep siz olursunuz.
Eşinize gelince arada tartışmalar olabilir keşke bu tartışmalar 2.şahısların arasında olmasaydı.
Düzelirsiniz elbet ancak bundan sonrası için daha dikkatli olursunuz tatışmalarınızda.
Smdi eltininne haltlar yedigibi bosvr. Sen kendi evliligine odaklan neden kavga ettnz esinle kv neden aglyr. Onlarla mi kvga ettn eisnle mi
Mrb kizlar. Direkt konuya geceyim vaktinizi ayirdiginiz icin simdiden tesekkurler. Nerden baslasam bilemedimgecenlerde kv kaliyoduk sabah uyandim odadan ciktim kikirdayarak oturma odasindan cikti babanda beni yaninda istiyor bugun dedi anlamadim. elimi yuzumu yikadim. Camasir sermek icin balkona ciktim oda da balkona aciliyo gozukuyo yani kafani cevirsen. Kulaklarima inanamadim kp kv bildigin sıkıstırıyo ellesiyolar yani arkamda sok oldum hayir birde mutehasip namazinda niyazinda insanlar sok oldum .ya sizin odaniz yok mu bu ne terbiyesizliktir gelinin yaninda. Birde surekli olarak insan icinde kv me masaj yapiyo kp. Orasini burasini skıyor insanlar rahatsiz olup kafa ceviriyolar. Kvalidenin de artik sapik oldugunu dusunur oldum bi kac kez bnm popomu sevmek mi ellemek mi anlayamadim dokununca uyardim lutfen elleme bu sekilde dedim. Bu konu acayip canimi skti. Bunun uzerine de bana kv demesin mi sen evleneli 3 yil oldu yeni gelinlik bitti artik kisin kaloriferli evde yasicaz biz size gelicez diye. Kndi evi de acayip konforlu ve sicagi hic sevmez. Ayrica sen kim oluyosun da bnm yeni gelinligimin bittigine kanaat getiriyosun demi. Sok oldum ne diyecegimi bilemedim. Bunun uzerine bahcede oturuyoruz deniz eve 10 dakika yurume mesafesinde. Kaynim cocuklarini denize goturmuyo. Eltim cocuklari denize goturmek icin esinin ona araba almasini istiyor. Kv de bize diyo ki siz goturun amca olarak ya anasi babasi var ben niye goturuyom?? Bunu da ustune esim motora binmeyi cok sever o aksamustuleri arada tbiki binip gidiyor desarj olmak icin bn korkuyorum binemiyorum ona da patladim sen gidiyosun dolasiyosun bn burda bu sacmaliklari dinliyorum diye. Sonucta arabamiz var ve beraber arabayla gideriz motor sart mi?? Motor abisinin sadece oraya gidince turlayabiliyor. Valla biriktim bn cok agla agla sinirden bayilcaktim yeter dedim. Yazlari kv gidiyorduk cogunlukla ama gitmicem artik psikolojim bozuldu
Kesinlikle. Birde gorseniz herkesi elestiren bi tip. Kendisi kapali aciklara laf eder. Insan acik olsun kapali olsun ama namuslu olsun demi. Esini aldatmis bi rezilsin durmus orda acikligi elestiriyosun kendine bak sen kurban ol
gozunuzle gördünuz mu? Adı cikmis diye bı insanın namusuna laf söylenmez ama malesef bizim insanımız bayılır insanlara camur atmaya... Sizi aşırı önyargılı buldum ben... yok kapaliymis yok adı çıkmış yok fotoğraf paylaşmış.... Size ne... Siz kocaniza bakın derdiniz kocanizla başkasıyla uğraşmayı bırakın...Dogru valla hem oyle bir biliyo ki ogullarini yollamiyolar onun yanina. Cnku masallah aileden biriyle de adi cikmis zamaninda. Birde bni kiskaniyomus yengemler amcamlar cok sever bni sagolsun. Ona yapilyo o seviliyo diye konusuyomus beyin fukarasi
Siz bence yazilanlari yanlis okumussunuz tekrar okuyun. Anlamamissiniz cnku. Bn kimsenin kapaliligini acikligini elestirmedim kendisi ortada ama kapali diye ben namusluyum aciklar soyle diyemez cnku namus bas acikligi kol acikliligi degildir. Ayrica kocasi basip o anda yer yerinden oynadigi icin ve snrasinda insanlarin inanmayip bizzat sorup cvplarini aldiklari icin evet gercek. Asik oldugunu ve adamla evlenecegini duyurdu herkese snra olmadi cnku adamda evliydi ve yuvasini bozmadi emin olmasak soylemeyiz herlade.gozunuzle gördünuz mu? Adı cikmis diye bı insanın namusuna laf söylenmez ama malesef bizim insanımız bayılır insanlara camur atmaya... Sizi aşırı önyargılı buldum ben... yok kapaliymis yok adı çıkmış yok fotoğraf paylaşmış.... Size ne... Siz kocaniza bakın derdiniz kocanizla başkasıyla uğraşmayı bırakın...
adı çıkmış diyen sizsiniz ben sizin lafinizla hareket ettim. Acik kapali bunlar çok çirkin kavramlar... Eltiniz saçmalamis o ayrı ama derdiniz eltiniz değil... Sizin sorununuz eşinizle... Bu yüzden başkalarıyla ugrasmaniz gerçekten gereksiz...Siz bence yazilanlari yanlis okumussunuz tekrar okuyun. Anlamamissiniz cnku. Bn kimsenin kapaliligini acikligini elestirmedim kendisi ortada ama kapali diye ben namusluyum aciklar soyle diyemez cnku namus bas acikligi kol acikliligi degildir. Ayrica kocasi basip o anda yer yerinden oynadigi icin ve snrasinda insanlarin inanmayip bizzat sorup cvplarini aldiklari icin evet gercek. Asik oldugunu ve adamla evlenecegini duyurdu herkese snra olmadi cnku adamda evliydi ve yuvasini bozmadi emin olmasak soylemeyiz herlade.
Yok canim esim soylemez kv tam ustune aradi bni bnde ilk defa bos bunulup soylendim ve oyle hberi oldu. Annesinin aglamasini da ne dedin kadina cok agliyo dedi ordan ogrendimEsin her kvgalioldgnda kv ye mi gidip anltyo ne garip. Kv agliyo senin nerden habern olyo km soyledi sana onun agladigini . sen bence esinle oturup araniduzelt. Onun ailesiyle arasindaki bagi koparmicagni bun zaten yapacak biri olmadgni falan konus konu her neyse eminm cozuleblr biseydir.bazi kv ler oglu esiyle kvgali oldgnda kendine yakn olcgni bildigi icin sevinir oda bunlarn farknda Aklini kullan madem karsinda bu kdr sinsi bi tayfa var esinle konus ve coz durumu tatli tatli snrada onlarla mesafeli gorusursn . ne dicegmi bilemedim. Cok zor hemen hemen hepimiz bu dertlerle ugrasyrz
Haa smdi anladim canim ne demistn ki kv ye onlarda soylenene herseye kuserler ama kendileri hersey soylyeblrler ne var bunda derleYok canim esim soylemez kv tam ustune aradi bni bnde ilk defa bos bunulup soylendim ve oyle hberi oldu. Annesinin aglamasini da ne dedin kadina cok agliyo dedi ordan ogrendim
Eltisi ona nspet yapmis kocasiyla kotu oldgnu bildigi icin sosyal medyadan askimli kocisimli seyler paylasmis. Sinsi elti insan destek olurkonunun elti ile bağlantısını çözemedim.
Aynen oyle canim. Mesela seye bozulmus.bu bana dedi ki senin yeni glinlik bitti artik kisin biz gelicez ben buna bozuldum. Bunu soylemeden oncede aksamustu cayin yanina biseyler yapalim dedi ama bni de bi akraba davet etmisti. Bnde buna bozuldum ya akrabada da coluk cocuk kafam kaldirmicak diye annemlerle gezmeye gittim. Diyomus ki hayir akrabaya gitmedin benle niye oturmuyosun. Valla deli ya ay bn sana kizmisim asil konu sensin senle niye oturayim hani sunu dese hadi bna alindin bnle oturma akrabaya git dese anlicamHaa smdi anladim canim ne demistn ki kv ye onlarda soylenene herseye kuserler ama kendileri hersey soylyeblrler ne var bunda derle
Aynen oyle yani bn o ne kotu zamnlar gecirdi bir kere ne sordum ne de mesafe aldim hatta herkes takdir etti bni. Ki bununla ovunmuyorum boyle olmasi lazim. Ama sen bana boyle art niyet yaparsan bnde lafi soylerim kaldi ki kim oldgunu kimse bilmiyo burasi gizli bi platform giybet etmis onu rezil etmis sayilmam. Gerci 5 bin kisi biliyo o kendini rezil etti ne yazikki de. Neyse bn onun art niyetindeyim yil olmus net kullaniyo hic paylasmiyosun simdi mi paylasiyosun. Bnm ilk defa kocamla kavgami duyuyo bu arada. Ee insana da derler madem kociskonu cok seviyodun elin adamiyla isin neydi.Eltisi ona nspet yapmis kocasiyla kotu oldgnu bildigi icin sosyal medyadan askimli kocisimli seyler paylasmis. Sinsi elti insan destek olur
Allah korusun aynen dunya oyle de namus da benim namusum. Allah sasirtmasinSende aldat öyleleri baş tacı vallaha bak dünya öyle bi dünya
Valla ailesi cok zor zamanlar gecirdi diye biraz hassas ama onun disinda cok iyi bi insandir. Herkesin bi eksisi var ne yazikki. Bn onunla kavga etmesem o der ki mesela anne burda bnm karim hakliKeşke böyle ailesine düşkün biriyle evlenmeseydin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?