Kaynana kendi kendine gelin güvey oluyor, beni baş göz ediyor.

Neden olacak, oğlunu kakalayacak bir enayi arıyor.

ciddi bişey yoksa neyine tanışıcan boşver

Bence eleman dangalak, annesi de sınır saygı billmeyen biri. Eleman madem ciddi düşünmüyor neden annesine senden bahsediyor, kadın da ikili bir görüşmenin içine 3. kişi olarak dalıyor Madem ciddi düşünmüyor ne olarak getirip tanıştırcak seni bu çocuk?? İkisi de acaip, çocuk zaten ciddiyetsizim demiş ağzıyla bence tekmeyi at engellle geç.

Cevap gözünün önünde. Uçarı, işi gücü olmayan, sorumsuz bir oğlu var.
Boyle oğlu olan her yurdum annesi gibi o da 'eliyuzu düzgün bir kızla evlensin,duzelir' diye düşünüyor.
Tabii ki tanisma ayrıca, ne münasebet

Manyak çünkü. Kıytırık bi daveti bile kontrol etmeli. Herkes onun bilgisi ve izni dahilinde birbiri ile görüşmeli, gel dese gelelim git dese gidelim de yetmez ona.
Daveti komşu size mi yapti direkt, kaynana üzerinden mi haber gönderdi, giderim valla umruma gelmez. Onun evi degil sonucta

Daveti komşu size mi yapti direkt, kaynana üzerinden mi haber gönderdi, giderim valla umruma gelmez. Onun evi degil sonucta
Komşu yaptı, ona söyledi. Biz Kuran okucaz ne işi var onun demiş Araya beni de katmış, ikna olduk şahsen namahrem yüzünden istemediğine ahahshshs. Boğazına dizildi ama, akşam g.tüm g.tüm aradı defalarca ikimizi de, açmadık, komşuyu aratıyo

Baktı oğlu hayırsız adam olacağı yok en azından evlensin de belki yola gelir diye düşünmüştür!

Gelin oglani parmaginda oynatiyo oglan bize cephe aldi kaynanasi bu

Insan yabancinin cocugunu niye prensesim diye sever ki. Hele de geline/gelin adayina boyle yagli balli olan kaynanalar bana hic inandirici gelmiyo. Sanki prensesiiiim diyip az sonra para istiycekmis gibi

Aşkım da diyor mu? Diyorsa net kaççç. Böyle kaynana var bende, ne denli ruh hastası olduğunu anlatmaya zaman yetmez.

Ortada oğluyla ciddi bir şey konuşmadığımız hatta sevgili bile olmadığımız için ben çok şaşırdım bu şirin davranışa. Tanımadığı birine de öyle görmeden prensesim arım balım böceğim gelmesi de garibime gitti. Hala anlam veremiyorum.

Onun oğlundan zaten bir baltaya sap olmaz. Güzel zaman geçiriyoruz dışarıda, kahve içiyoruz, yemek yiyoruz ama evlilik çıkmaz bundan.

Insan yabancinin cocugunu niye prensesim diye sever ki. Hele de geline/gelin adayina boyle yagli balli olan kaynanalar bana hic inandirici gelmiyo. Sanki prensesiiiim diyip az sonra para istiycekmis gibi

Aşkım da diyor mu? Diyorsa net kaççç. Böyle kaynana var bende, ne denli ruh hastası olduğunu anlatmaya zaman yetmez.

Bu arada kadın konuşurken telefonu yüzlerine kapattım. Cevap vermedim hiç, kadının artık isteyeceği varsa da istemez beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…