• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana korkusu

KaraquL

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
37
1
6
İzmir
Selamun Aleykum öncelikle bir sorum olacakti ben nişanlıyım Ve nişanlımla aramda imam nikahım var geçenlerde aramızda bir cinsi münasebet geçti Ve sanırım bekaretim gitti kaynanam geçen gittiğimde çarşaf serelim yataga dedi sanırım bekaret kanını görmek istiyor ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz gerçekten kötü hissettim kendimi

Allah katnda evliymissnz ama bnce toplumun deger yargilarni dsnmen lazmdi. Nisanln-esin annesine kendisi acklasn bnce, soncta o da gormstr muhtemelen o ilk kani

hadı sız yapmıssınız ımam nıkahına guvenerek , dugunden oncemı kayınvalıden senle nısanlına carsaf sermek ıstıyo yanı evlenmeden beraber olmanızı ıstıyo

Bu ne yaa çok kızdım kaynana.......Çarşaf mı kalmış bu devirde..!!!...

Böyle bir şeye zaten müsaade etmen kabahat......Asla kabul etme onlara çarşaf , marşaf göstermeyi.....

Utanmıyorsa gelsin bir de başınızda beklesin bari ....Tövbe tövbe......

Neden dert ediyorsunki , hem bekaretin gittiyse bile O' nun oğluyla beraber olduğun için gitmiş....

Suç denilmez buna da eğerki kaynanan suç olarak görücekse bu işi yaptığınızı ilk önce gitsin OĞLUna hesap sorsun o zaman....!!!!!!!

21.yüzyılda çarşaf :ssz:
ne kadar ayıp ha aranızda yatmış seyretmiş ha çarşaf aynı şey bana göre

ben söyledim eşime zaten eğer annem böyle birşey yaparsa inanki yüzune bakmam birdaha annenin diye oda ben konuştum hallettim vazgeçti o düşüncesinden dedi ama daha geçen gittiğimde çarşaflarini serelim dedi beyaz çarşaf almış bende çok karşıyım bu konulara sonuçta eşim gördü biliyo neyin ne olduğunu ama gelde eski insanlara anlat mecbur zaten en kötü ihtimal annesine paşa paşa anlatacak ben bunları düşünmekten kafayı yiyecek duruma geldim oldu olacak birde balkona assin tüm mahalle görsün dedim

senbırlıkte oldugun ıcın degıl , bırlıkte olmasaydın bıle buna ızın vermemelısın oyle dusun ve zorla carsafı alacak degıl ya bırak kendı kendıne hayal kursun

haklısın canım aynısını bende söyledim eşime bende ona inat çarşafı yıkarım sabahına :)

ben söyledim eşime zaten eğer annem böyle birşey yaparsa inanki yüzune bakmam birdaha annenin diye oda ben konuştum hallettim vazgeçti o düşüncesinden dedi ama daha geçen gittiğimde çarşaflarini serelim dedi beyaz çarşaf almış bende çok karşıyım bu konulara sonuçta eşim gördü biliyo neyin ne olduğunu ama gelde eski insanlara anlat mecbur zaten en kötü ihtimal annesine paşa paşa anlatacak ben bunları düşünmekten kafayı yiyecek duruma geldim oldu olacak birde balkona assin tüm mahalle görsün dedim

ben sızın yerınızde olsam hıc anlatmam cunkı benım eltımde aynı sıın gıbı olmus kayınvalıdem bılıyo ve on seneyı gectı hala yerı geldımı eltım yokken soyler evlenmeden once oldugunu

aile bu kafadaysa ne diye biraz daha sabretmediniz, söylesen bi dert söylemesen bi dert, filmlerdeki gibi bi yerinizi kesip kan gösterin bari

nişanlın benden nişanlımdan emini m çarşaf falan istemiyorum sizene diyebilir.ayrıca bekaret bozulduğunda kan gelicek diye bişey yok.

kAynanan sererse eğer ,, siz de geri toplarsınız........

İstediğinde de biz onu kaldırdık , o bizim mahremimiz kimseyi ilgilendirmez dersiniz...!!!!

Son düzenleme:
kan görmezlerse yanlış anlarlar belki o yüzden korkuyorum sabretmekle alakası Yok bilinçsiz oldu hiç istemeden bende memnun değilim bu durumdan ama nasip böyleymiş biyerimizi kessek bekaret kanı tonunda olmaz diye düşünüyorum Ve öyle alicengiz oyunlarına gerek Yok bence. Ya balayında oldu diyeceğiz yada çarşafı yıkayacagim böyle zihniyetler hala var olmasi benide şaşırttı

Kadını , kadınlığı aşağılayan saçma geleneklerimizin sonu gelmedi gitti.

Yatak odanızda yaşananların kanıtını istemek , ne kadar ayıp ya.

Sen değil , eşin annesine böyle bir şeyi istemediğini, bunun mümkün olmayacağını söylemeli .
Çarşaf bekleyen zihniyet senin hayır demene itibar etmez , hemen altından malum şeyi arar ve yargılar.

Ayrıca aranızda geçenler yine aranızda kalsın , kimsenin bilmesine gerek yok . Bu artık ikinizin mahremi , kimseyi ilgilendirmez ,ilgilendirmemeli.

Son düzenleme:
Kadını , kadınlığı aşağılayan saçma geleneklerimizin sonu gelmedi gitti.

Yatak odanızda yaşananların kanıtını istemek , ne kadar ayıp ya.

Sen değil , eşin annesine böyle bir şeyi istemediğini, bunun mümkün olmayacağını söylemeli .
Çarşaf bekleyen zihniyet senin hayır demene itibar etmez , hemen yargılar.

Ayrıca aranızda geçenler yine aranızda kalsın , kimsenin bilmesine gerek yok . Bu artık ikinizin mahremi , kimseyi ilgilendirmez ,ilgilendirmemeli.

haklısın canım söylemeye hiç gerek Yok dediğin gibi kabul etmeyiz olur biter nişanlım tekrar konuşur ben konuşurum onla ne kadar ayıp ya Senin oğlun bilmiyomu kız olup olmadığını illa sanadami ispatlayacak çok değişik insanlar var ya

bakire değilim ki ben çarşafı napacaz derim açarım gözlerini kaynananın :27:

tövbe yarabbim ya.

ben söylemesini istemedım cok utanırm kandırmakta istemem gunah sonucta ama çok çıkmazdayım

yahu güzelim ne kandırması ne günahı. senin kendi özel hayatın bu. onların merak etmesi ayıp olan. hiçbişey anlatmayın çarşaf konusunda tepkinizi koyun. merak ettimde eltinizin çarşafını inceleyip mi bu sonuca varmış :27:

Back
X