- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan görmezlerse yanlış anlarlar belki o yüzden korkuyorum sabretmekle alakası Yok bilinçsiz oldu hiç istemeden bende memnun değilim bu durumdan ama nasip böyleymiş biyerimizi kessek bekaret kanı tonunda olmaz diye düşünüyorum Ve öyle alicengiz oyunlarına gerek Yok bence. Ya balayında oldu diyeceğiz yada çarşafı yıkayacagim böyle zihniyetler hala var olmasi benide şaşırttı
ben söyledim eşime zaten eğer annem böyle birşey yaparsa inanki yüzune bakmam birdaha annenin diye oda ben konuştum hallettim vazgeçti o düşüncesinden dedi ama daha geçen gittiğimde çarşaflarini serelim dedi beyaz çarşaf almış bende çok karşıyım bu konulara sonuçta eşim gördü biliyo neyin ne olduğunu ama gelde eski insanlara anlat mecbur zaten en kötü ihtimal annesine paşa paşa anlatacak ben bunları düşünmekten kafayı yiyecek duruma geldim oldu olacak birde balkona assin tüm mahalle görsün dedim
oldu olacak birde balkona assin tüm mahalle görsün dedim buna çok güldüm belki onu da yapar sende vişne suyu yada salça suyu damlat tadına bakcak değil ya
Selamun Aleykum öncelikle bir sorum olacakti ben nişanlıyım Ve nişanlımla aramda imam nikahım var geçenlerde aramızda bir cinsi münasebet geçti Ve sanırım bekaretim gitti kaynanam geçen gittiğimde çarşaf serelim yataga dedi sanırım bekaret kanını görmek istiyor ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz gerçekten kötü hissettim kendimi
imam nikahımız var hadi sevişelim mantığı namusu sana bana bırakmazsınız ama kapılı kapılar arksında neler döner hey yavrum hey
ben söyledim eşime zaten eğer annem böyle birşey yaparsa inanki yüzune bakmam birdaha annenin diye oda ben konuştum hallettim vazgeçti o düşüncesinden dedi ama daha geçen gittiğimde çarşaflarini serelim dedi beyaz çarşaf almış bende çok karşıyım bu konulara sonuçta eşim gördü biliyo neyin ne olduğunu ama gelde eski insanlara anlat mecbur zaten en kötü ihtimal annesine paşa paşa anlatacak ben bunları düşünmekten kafayı yiyecek duruma geldim oldu olacak birde balkona assin tüm mahalle görsün dedim
ben sızın yerınızde olsam hıc anlatmam cunkı benım eltımde aynı sıın gıbı olmus kayınvalıdem bılıyo ve on seneyı gectı hala yerı geldımı eltım yokken soyler evlenmeden once oldugunu
kan görmezlerse yanlış anlarlar belki o yüzden korkuyorum sabretmekle alakası Yok bilinçsiz oldu hiç istemeden bende memnun değilim bu durumdan ama nasip böyleymiş biyerimizi kessek bekaret kanı tonunda olmaz diye düşünüyorum Ve öyle alicengiz oyunlarına gerek Yok bence. Ya balayında oldu diyeceğiz yada çarşafı yıkayacagim böyle zihniyetler hala var olmasi benide şaşırttı
Sakin onceden oldugunu kaynanana soyleme seni omur boyu rencide eder benim carsafimada bakildi bende sizin dediginiz gibi al bakta rahatla sen utanmiosan ben hic utanmam hatta balkona asta tum millet gorsun nasil olsa utanmiyoruz demi dedim kaynimin evlenmesini bekliorum eger onlarinkine bakilmazsa kiyamet nasil kopar insan nasil rezil edilir o zaman gorecek kaynanam
ben bilmedigim için soruyorum dalga geçmeyin lütfen ben anlamıyorum kiminde çok kanama oluyor kiminde az.bu neye göre adet kanı gibi çok mu geliyor ped falan gerektircek kadar.anlamadıgımdan sordum![]()