• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana korkusu

Kocan! (artık karı koca olmuşsunuz) diyecek ki annesine anne ben göreceğimi gördüm, karımın bekareti de beni ilgilendirir, ayrıca senin görmene gerek kalmadı." Net bir şekilde tavrını belli etmeli. Zaten bu söz yeter ona bir daha da böyle mahrem şeylere de burnunu sokamaz. Sen hiçbirşey deme yüz göz olma desen de zaten bu kafadki kaynana neler yapmaz. Arkadaşım çarşaf deyip geçmeyin bunda net tavrı koymalı sizin eşiniz, yoksa ipleri çok fena kaptırırsınız.

eyvah sen nişanlıydın dimi, canım sen bana bakma benimki kendi hoyratlığım kendimi çok kastım, hem kastım hemde bir an önce olsun bitsin diye aceleci davrandım

Ben de cok korkuyorum :( hem de hemen kurtulayim istiyorum. sen korkmadin mi o kadar cok kanayinca ben olsam solugu acilde alirdim heralde

Ben de cok korkuyorum :( hem de hemen kurtulayim istiyorum. sen korkmadin mi o kadar cok kanayinca ben olsam solugu acilde alirdim heralde

korktum ama sağlıkçı olduğum için acillik bi durum olmadığını biliyodum, benimki tamamen ordaki dokuyu çok zorlamamdan kaynaklanan bişeydi, yeterli ıslaklığı sağlamadan bodozlama daldım diyim, hem korkuyosun hem kurtulmak istiyosun benimki öyle bişeydi, sen akışına bırak sendede böyle olucak diye bişey yok ki olmaz zaten benimki kendi hatamdı

olması gerekeni söylemişsin :46: kaynana ne dedi buna karşı

Kocammis gibi alnimdan opup tesekur ederim tertemiz evime gelin oldun dedi ve uzerinde esmaul husna olan altin bir kolye takti bu arada memleketleri dogu bi nevi gelenek benim cekinecek biseyim olmadigi icin gosterdim

Son düzenleme:
Kizlar balayindan dondum eve hani kaynana carsaf beklio onun utanci var eve girdim sohbet falan derken 1 saat falan gecti kaynanam dioki hani benim hediyem nerde bende saf icimden diorum Allah Allah hediyemi almamiz gerekti megersem carsafi diyomus aklima geldikce bir garip oluyorum

Kizlar balayindan dondum eve hani kaynana carsaf beklio onun utanci var eve girdim sohbet falan derken 1 saat falan gecti kaynanam dioki hani benim hediyem nerde bende saf icimden diorum Allah Allah hediyemi almamiz gerekti megersem carsafi diyomus aklima geldikce bir garip oluyorum

Yuh yaaa artık tövbe ne yaptınız npeki?

halka duyurmadığınız ve kadının haklarını hukuki olarak korumadğı için imam nikahının günümüzde herhangi bir hükmü yok. aksine günahınıza bahane ettiğiniz için dini değerleri kullanıyosunuz. insanların nikahsız birliktelik yaşaması beni ilgilendirmez ama imam nikahı gibi bazı dini kavramların sırf vicdanları rahatlatma adına kullanılmasını yanlış buluyorum.

bunun dışında çarşaf neymiş? geçen yüzyıldan kalma bir aşirette mi yaşıyoruz? bu kadar gelenekçi iseniz nikahsız birlikteliğe bu kadar normal nasıl bakabiliyosunuz? kafm karıştı şahsen. cem yılmaz misali ''hani bizdik marjinal!'' demek istiyorum:)

Yuh yaaa artık tövbe ne yaptınız npeki?
Esimi odaya cagirdim ne hediyesi sen niye solemedin hediye alincagni dedim oda diyoki bende bilmiodumki o zaman git soyle kusura bakma de dedim oda gitti Allahim ne safif salagz biz anne ne hediyesi demis ben mahcup sekilde tuh vah hediye diye dusunuorum odada hala tabi icerden esimin sesi yukseldi annesine yuh be sana ayip ayip o seni hediye diye soyledgn seyden almadik die utandik biz sen bizi salak yerine koydun o sana degil bana hediye al bak rahatla dedi saka gibi aklima geldikce salaklımiza guluorum

Arkadaslar haklisiniym carsaf gosterilmemeli o bir mahrem ama cahille basa cikmak cok zor turkiyede kendimizide yirtsak degsmeyen yargilar tabular var hangi biriyle ugrasicaz biz bunlari gelinlerimize yapmayarak yavas yavas uzun vadede degistirebiliriz

Bu saatten sonra olay senden çıkmış..

Hiçbir şekilde olaya girmen yakışık almaz ve de gerekmez..

Gerdek gecesi ortada kan falan olmayacağına göre çarşaf gösterme saçmalığı da olmayacak doğal olarak..

Nişanlın annesini çekecek kenara adam gibi...anne bu işe girme, çarşaf olayı olmayacak, asla bir daha bu konu açılmayacak..:47:gibi net bir dille annesini uyaracak :47:ve çarşaf gösterme de olmayacak...:47:

Kayınvaliden üstelerse de artık gerçeği açıklayıp açıklamamak nişanlına kalmış..seni yine bağlamaz..:40:

Ama bana kalırsa bu iş nişanlınla senin aranda kalmalı, eski saçmalıkları sürdüren bir kayınvalide, cinsel ilişkiye düğünden önce evet dediğini öğrenirse bilemiyorum da sıcak bakmaz gibi geliyor bana..:40:

Bu saatten sonra olay senden çıkmış..

Hiçbir şekilde olaya girmen yakışık almaz ve de gerekmez..

Gerdek gecesi ortada kan falan olmayacağına göre çarşaf gösterme saçmalığı da olmayacak doğal olarak..

Nişanlın annesini çekecek kenara adam gibi...anne bu işe girme, çarşaf olayı olmayacak, asla bir daha bu konu açılmayacak..:47:gibi net bir dille annesini uyaracak :47:ve çarşaf gösterme de olmayacak...:47:

Kayınvaliden üstelerse de artık gerçeği açıklayıp açıklamamak nişanlına kalmış..seni yine bağlamaz..:40:

Ama bana kalırsa bu iş nişanlınla senin aranda kalmalı, eski saçmalıkları sürdüren bir kayınvalide, cinsel ilişkiye düğünden önce evet dediğini öğrenirse bilemiyorum da sıcak bakmaz gibi geliyor bana..:40:
Cok haklisin kesinlikle ogrenmemeli

Ay okurken içim sıkıldı, bu devirde ne çarşafı.
bence gelsin alsın tertemiz çarşafı, ondan sonra düşünsün dursun oğlum mu sorunlu acaba diye.

Back
X