• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana mağdurları

Malesef ayni apartmanda oturmanin getirdigi bazi zorluklar var.
Bi yere giderken haber verme konusunda bence kuralcı olun, taviz vermeyin.
Ama bi sigara bi fatura parasini da buyutmeyin lutfen. Insanlar evlerini vermis size.
Siz de hamilesiniz onu bahane edin, hastaneye gitme bana korona getirirsin falan gibi.
Kurs vs kayinvalideye bi meşguliyet bulma ihtimali varsa onu degerlendirin.
Eline şiş, yün alın bebege birseyler orsun :KK70:

Haber verseler neyse kadın balkonda nöbet tutuyomuş :KK70:

Sallamamaya çalışıyorum sanırım bir çözümü yok.Birde o ne yapıyor bu ne yapıyor diye tek tek soruyorlar.Bazan takılıyorum tuvalete gittiğimizde söyle diye.Alıştım heralde bazı insanları olduğu gibi kabul etmek gerektiğini öğrendim.Birde beni arayan olmaz şükür kendi aralarında hallediyorlar.
Ben olduğu gibi kabul edemiyorum malesef. Eşim herkesi sevmemi istiyor yaradılanı sev yaradandan ötürü sözündeki gibi. Ben onu da yapamıyorum sevemiyorum da. İstiyorum ki herkes haddini bilsin herkes bi konuşmayı, bi davranışı yapmadan önce düşünsün karşıdaki rahatsız olur mu. Bendeki kv aşırı rahatsızlık veren biri, sadece bana karşı da değil ama en çok ben maruz kalmak zorunda kalıyorum galiba 😬benim kendimi aşmam lazım demek ki ama heralde uzunca bi süre yapamam bu kafayla. Sinir olmaya devam galiba

Ben olduğu gibi kabul edemiyorum malesef. Eşim herkesi sevmemi istiyor yaradılanı sev yaradandan ötürü sözündeki gibi. Ben onu da yapamıyorum sevemiyorum da. İstiyorum ki herkes haddini bilsin herkes bi konuşmayı, bi davranışı yapmadan önce düşünsün karşıdaki rahatsız olur mu. Bendeki kv aşırı rahatsızlık veren biri, sadece bana karşı da değil ama en çok ben maruz kalmak zorunda kalıyorum galiba 😬benim kendimi aşmam lazım demek ki ama heralde uzunca bi süre yapamam bu kafayla. Sinir olmaya devam galiba

İnan bana o kv türünden numunelik hemen hemen her gelinde oluyor. Misal ben 😁 bastan kabul etmemeliydin aynı binayı. Malesef senin işin taşınmadıkca zor. Kv hastalığına yakalanmış kadıncağız ne yapsın. Geline hayatı zindan ettikce iyileşiyor.
En büyük kuma kv oluyor ne yazık ki. Ve saf ogulları da hastalıkla baglıyorlar. Olmayan hastalıklarla... Onlardan kurtuluş yok dilerim bizler onlar gibi olmayız

Biyere gideceğiniz zaman ,2-3 saat önceden en sevdiği yemeği ya da tatlıyı yapıp ,içine kırık kırın bir adet unis.m uyku ilacı atıosunuz.kaynananız mışılll mışılll uyurken sizde alemlere akıosunuz...

Muhattap olmadıktan sonra kv çok da sıkıntı olmuyor aslında.evet sürekli tepemde bizi izliyor falan ama hayatıma müdahale edemiyor.ben o sınırı evlenir evlenmez çizdim.evleneli iki sene olacak.geçen sene ünv.4. Sınıftaydım.her hafta sonu evime gelip her hafta başı ünv olduğu şehre tekrar giderdim.cuma gününden eşime dermiş isterseniz bıgün gelin biz de yiyin eşin yorgun geliyor diye.hiç o numaraları yutmadım.cuma sabah dersime girip dersten çıkar çıkmaz koşa koşa otogara gidip evime gelip eve gelir gelmez çantamı vestiyere koyup yemeğe girişirdim.pazartesi günü giderken de daha eşime de kv ye de 3 gün yetecek yemek bırakırdım ki arkamdan konuşmasın diye.hatta bir gün bana dedi ki kv “senden bu performansı hiç beklemiyordum”.ben de içimden dedim ki sen cinsen,ben de şeytanım 😈 güyaaa fedekar kayınvalidelik yaptı.ben ünide olduğum günler eşime yemek yaptı.geçen sene 24 mayısta miyom ameliyatı oldum 20 gün kendime gelemedim ve bir tabak yemek getirmedi eşimle bana.getirmesin de..böylesi daha iyi oldu.eşim bazı şeyleri çıplak gözle gördü.o dikişli halimle her gün yemek yaptım kv de yukarda oturdu,yattı..Hiç yukarı çıkmam.muhattap olmam.kapımı çaldığında kapıyı çok az aralık açarım içeriye de buyur etmem.Bana ne! Benden önce eltim benim yerimde oturmuş,kıza yapmadığını bırakmamış.hiç öyle saçma sapan olaylara ayıracak vaktim yok benim.

Evliliğin ilk yıllarında eşimde herkesi zorla sevmemi bekledi benden .Çok canımı yaktılar.Ama zamanla kendiside yanlışını gördü. Kayınvalidem kötü biri diyemem sağolsun çok destek biri hatta ama ilk yıllar kendi dediği olması için çok baskı yaptı eşime.Eşimde tabi farkında olmadan annesinin tesiri altında kalıyordu.Çok kavgalar ettik .Eşim zamanla bize evimize alıştı .Evet şuan rahatım çok şükür kayınvalidemde alıştı bizim bir aile olduğumuza .Bazı erkekler aile olduğunu geç kavrıyor.O günleri düşündükçe hala gözlerim dolar.Burada çok konu okuyorum yaşadıklarıma benzer hep aynı artık evli olduğunu anlayamayan anneci erkekler.Oğluşunu herşeyin üstüne koymuş eşlerinden göremedikleri ilgiyi oluşuyla tamamlamaya çalışan kayınvalider.Çok üzülüyorum bizzat yaşadığım için .Keşke herkes haddini ve yerini bilse hayat çok daha çekilir olurdu.Sevemiyorsunuz yaşanmışlıklardan sonra ama saygı olması şart.

Back
X