• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana mağdurları

Selam kızlar 2 senelik evliyim eşimde gayet anlayışlı bir problemimiz yok ama ailesi aşırı sinir bozucu ne zaman bir yere gitsek annesi hastalandım vs. Gibi sebeplerle çağırıyor hastaneye götürüyoruz bir şeyi çıkmıyor. Üstüne aşırı cimriler durum olmasına rağmen fatura, sigara gibi şeyleri eşime aldırmaya, ödetmeye çalışıyor. Eşimde farkında konuştum artık param yok diyor bir şey söyleyince ama şu hastane olayını aşamıyoruz malum ya gerçekten bir şeyi varsa olayına dönüyor ne yapsam akıl verin bana :KK43:
Belki hasta hissedip korkuyordur.Götürüverin bir şey olmaz.Ne zamana kadar yapacak ki aynı şeyi

Biz bir gün aniden sabah ezaniyla şehir dışına çıkmaya karar verdik. Vardık. Gezerken eşim anasını aradı suradayiz dedi.
Kadın: Şok oldum.
O kadar alışmış ki her halttan haberdar olmaya. Sanki şehir dışına çıkmak için vali oluru alacağız kendisinden

Sürekli arayıp ne yiyip ne içtiğinizin nereye gittiğinizin muhabbeti oluyor sanırım.Hiç sevmiyorum günün her saatinde arayan birbirlerine rapor veren insanları.Sabah görüştün yada akşam görüştün yetmiyor mu günün her saatinde görüşmek te bilmiyorum.Konuşacak bişeyde olmuyor o ne yapıyor oturuyor bu ne yapıyor uzanıyor mevzu bu .Haliyle evin içerisindeki herşey biliniyor böyle olunca.Neyse baya saydırmışım birilerine gıcık oldum da sizin konuya denk geldi.Allah yardımcınız olsun.
Yok bizde hesap vermeyşz ondan zaten dikkat çekmeye çalışıyor hastayım diyo diyoruz sahile gidicektik gel hemen kalkıo

Biz bir gün aniden sabah ezaniyla şehir dışına çıkmaya karar verdik. Vardık. Gezerken eşim anasını aradı suradayiz dedi.
Kadın: Şok oldum.
O kadar alışmış ki her halttan haberdar olmaya. Sanki şehir dışına çıkmak için vali oluru alacağız kendisinden
Hahaha ayy bu sesini çıkaramaz eşim cevabını verir çekiniyor ondan azıcık yüz bulsa yapar

Çözüm nereye gittiğinizi veya gideceğinizi söylememek. Mümkünse eve tekrar dönene kadar da görüşmemek.

Eşiniz farkındaysa durumun işiniz daha kolaylaşır.

Ozaman disardayken telefonlari acmayin baska cocugu esi yokmu onlar gotursun gelemeyecegimiz bir yerdeyiz falan desin esin kiskancliktan yapiyor baska bisey degil

Ben bunu şöyle aştım, aaa aşkım anneni yalnız bırakma yanında kal ben yalnız kalırım derdim. Böyle böyle eşim benden ısrarla orda kalmasını istediğimi duydukça eve geldi. Artık bi şeyin varsa hastaneye gidelim diyor, dönünce eve geliyor veya amaann babam götürsün nasılsa dipdibeyiz hemen giderim bi şey olursa diyor. Tabi biz aldırmadan gezmeye devam ettik 🤭 o da anne neticede nazını da çekelim o kadarcık, bu kadar kafaya takmayın.

Ozaman disardayken telefonlari acmayin baska cocugu esi yokmu onlar gotursun gelemeyecegimiz bir yerdeyiz falan desin esin kiskancliktan yapiyor baska bisey degil
Gittiğimiz her yere gelmek istiyo ama görümcelerimde istemiyor onlarla çıktığımızdada aynı götürmedik diye kendi kızına bile söyleniyor

Ben bunu şöyle aştım, aaa aşkım anneni yalnız bırakma yanında kal ben yalnız kalırım derdim. Böyle böyle eşim benden ısrarla orda kalmasını istediğimi duydukça eve geldi. Artık bi şeyin varsa hastaneye gidelim diyor, dönünce eve geliyor veya amaann babam götürsün nasılsa dipdibeyiz hemen giderim bi şey olursa diyor. Tabi biz aldırmadan gezmeye devam ettik 🤭 o da anne neticede nazını da çekelim o kadarcık, bu kadar kafaya takmayın.
Bizimkide öyle olduda sinir bozucu oluyor bazen 🙄 geçen yine ah vah gittik eşim odadan çıktı benide görmüyor diğer taraftaydım perde var eşim çıkar çıkmaz ses kesildi ondan sonra iyice emin oldum zate 🤷‍♀️

Çözüm nereye gittiğinizi veya gideceğinizi söylememek. Mümkünse eve tekrar dönene kadar da görüşmemek.

Eşiniz farkındaysa durumun işiniz daha kolaylaşır.
Öyle yapıyoruz zatende çoğu zaman gelince yine çocugun burnundan getiriyo eve geliyoruz ertesi gün işe gidecek yani eşim gecenin yarısı kaldırıp götürtüyo

Bizimkide öyle olduda sinir bozucu oluyor bazen 🙄 geçen yine ah vah gittik eşim odadan çıktı benide görmüyor diğer taraftaydım perde var eşim çıkar çıkmaz ses kesildi ondan sonra iyice emin oldum zate 🤷‍♀️
Yeni mi evliydiniz siz? Genelde evliliğin ilk yılları yoğun olmak üzere 5 ve 7 yıla kadar sarkabiliyor bu durum. Bazıları ömürlük sürdürüyo gerçi.

Bizimki de hep hasta ama hadi doktora deyince yok ya gerek yok diyor artık 🤭

Back
X