- 10 Aralık 2016
- 485
- 160
- 103
- 29
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Çok sinir bozucu, kaynanalığa başlamış şimdiden.
Kaynana iş yapsın gelin gezsin ne?
Ben olsam herkes kendi evini temizler derdim açık açık. İnceyi ver. Şimdi böyleyse ohoooo.
Oğlumun haberi var mı nedir yahu, aaa konuşma o kadınla.
Bende geliş gidişi azaltmak istiyorumda kadın hemen erkek arkadasıma seninki aramıyo gelmiyo gibi şikayetleri bitmiyor kiŞimdiden böyle ise ilerisini düşünemiyorum.
Kimseyi karıştırmayın hayatınıza ve ilişkinize. Mesafe her zaman iyidir.
Evlerimiz yakın burdan gecerken zile basar ailemle konusur uzak kalmak mumkun degil cok degisti kadin bir anda anlam veremiyorumsinsi kaynana2 3 günde 1 değil oğluşu gelene kadar hiç arama. daha kv olmadı. bi imzaya bakar.
Aileler tanisinca is ciddiye binince kaynana modu oldu kusura bakmayınBi kere henüz kaynananız değil o sizin. Ikincisi de böyle davranmasina müsaade etmeyin ne garip bi kadinmis.
Benim nisanlimin annesi bi kere bile böyle davranislarda bulunmadi boyle sözler söylemedi, giydigime gittigim yere karismadi. Haberi bile olmaz zaten gittigim bi yerden. Sizinki normal değil gercekten. Daha simdiden yaptirimlar uygulamaya çalışıyor uzerinizde. Kaynananiz bile değil henüz.
sen de hemen mevki makam vermişsin kaynana diye. daha imza atmadınız alt tarafı aileler tanışmış.Evlerimiz yakın burdan gecerken zile basar ailemle konusur uzak kalmak mumkun degil cok degisti kadin bir anda anlam veremiyorum
Isim zor gibi...Sadece kaynana oldugunun gec farkina varmis.
Bende kendimi bi anda o modda buldum diye belirttim cevremde herkes bildigi kabullendigi icin ondan kaynana diye bahsetmeleri bendede alıskanlık hale geldi.sen de hemen mevki makam vermişsin kaynana diye. daha imza atmadınız alt tarafı aileler tanışmış.
Bende geliş gidişi azaltmak istiyorumda kadın hemen erkek arkadasıma seninki aramıyo gelmiyo gibi şikayetleri bitmiyor ki
Beni arayıp cagırdıgında nasil kibarca reddedebilirim peki ?Tipik "Oğluşumun gözde kadını ben değilim, oğluşum elden gidiyor" kıskançlığı. Bazı anneler böyle nedense, oğlunun hayatındaki tek kadın o olmalı. Valide Sultan sanki, peh. Ciddiye almayın ya, mesafenizi de koyun. Öyle yüzgöz olamasın sizinle.
Beni aradiginda nasil kibarca reddedebilirim ? erkek arkadasima sikayet edecek annemin yanina neden gitmiyosun diye ona bu konulari acip askerde bide bunaltmak istemiyorum nasil yol cizmem gerekiyoBırak etsin. Sen içinden gelmiyorsa yapma ama.
Daha resmiyete dönüşmemiş ilişkiniz çok samimi olmuşsunuz şimdiden. Karışan şikayet eden bir kaynana adayı var karşınızda mesafeyi koymazsanız başınız çok ağrır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?