- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Beni aradiginda nasil kibarca reddedebilirim ? erkek arkadasima sikayet edecek annemin yanina neden gitmiyosun diye ona bu konulari acip askerde bide bunaltmak istemiyorum nasil yol cizmem gerekiyo
Ben erkek arkadasıma gittigim yerleride söylüyorum askerde sonuçta aklı kalsın istemem gene evlerine gittiğimde sofra kurmada kaldırmada yardım ediyorum bulasıkları yıkıyorum temizlik yaptıgında elime bez kapıp hemen yaparım ederım cok severdim ama su davranıslarıyla beni kendinden soğuttu.
Ben evliyim gerçekten kayınvalidem vardı. evine gittim ne temizlik ne bulaşık. Masaya, yemeğe yardım ederdim o kadar. Ne diye gelinsin diye hemen hizmetçi pozisyonuna giriyorsun ki.. Çalışmıyorsan bir iş bul. çalış, evin ihtiyaçları ve kendi psikolojin için.Ben erkek arkadasıma gittigim yerleride söylüyorum askerde sonuçta aklı kalsın istemem gene evlerine gittiğimde sofra kurmada kaldırmada yardım ediyorum bulasıkları yıkıyorum temizlik yaptıgında elime bez kapıp hemen yaparım ederım cok severdim ama su davranıslarıyla beni kendinden soğuttu.
Canim okul bitti calismiyorum yani hergun bos evdeyim bugun 2 kere aradi eve gelsene diye gitmedim aksamda arkadasina oturmaya gidecekken cagirdi dizim var dedim hadi bugunu atlattımda yarin ne desem diye dusunmeye basladim simdiden ..Okulunuz ya da işiniz yok mu? Sizi aradığınızda bunlardan birini bahane edebilirsiniz. Yani şikayet etmesi çok saçma mecbur değilsiniz ki.
Nişanlım askerde iken ki o zaman sevgiliydik annesi ile telefonda da konuştum dışarıda da buluştum. Ama bi kaç kere sık sık değil hiçte mecburiyetimiz yoktu birbirimizden beklentimiz yoktu ama birbirimize güç verirdik asker yolu beklerken. Seneler sonra nişanlandık, ilişkiyi aynı koruyoruz ne o beni çok arar ne ben onu. Nişanlımla karar verirsek evlerine giderim. Aramız iyi ama cıvık bir ilişkimiz yok. Sağolsun hiç bi kötülüğünü de görmedim. Şikayettir, karışmaktır. O yüzden tuhaf geliyor bana bu tarz kaynanalar. Bi şekilde mesafe koyacaksınız başka yolu yok. Ama nasıl derseniz o konuda tecrübeli değilim malesef.
Aynen bende simdiden canim sinyallerini aldimGerçek yüzü ortaya çıkıyor. Hadi hayırlı olsun.
Birkac kere kadini aramayip gitmemezligim oldu oda 3 gun sevgilime demis biseyler sevgilimde askim anneni unutmussun aramiyormussun hic demisti haklisin kadin ne derse desin bakalim sevgilim nasil tepki verecek kestiremiyorumErkek arkadaşına şikayet etmesinden niye korkuyorsun. sen bildiğini yap şikayet ettiğinde sevgilinin tepkisi nolur görürsün. sevgilinin tepkisine göre sende tepkini ver. şikayet eden sen olma bırak annesi olsun.
Ah canimm korkutuyosunuz vallaAoovvvv çok fenaaaa bir kaynana geliyooooo
Fazla samimiyet tez ayrilik derler ya hani gercekten dogruymus.Ne yapacagim kestiremiyorum hergun yanina gitmemi bekliyor kadinda kendi aileme vakit ayiramayacakmiyim ben ? gidemeyincede bozuluyo musait degilim evde isim var lafindanda anlamiyor ki ne isin var diye soruyoLaçkalaşmış kadın..
Sık sık gördü ya cıvıtmış hemen.
Kes ayağını istersen canım. Çağırdığında da müaait değilim başka zamana inşallah deyip açıklama yapmadan sıyrıl.
Bazı insanlar iletişimi arttırdıkça saçmalar, sevgilinin annesi de onlardan demekki seviye şart.
Canim suan sevgiliyiz dahaca ama askere gitmeden once aileler tanisti askerden sonra nişan olacak Allah nasip ederse simdi herkes bu iliskiyi kabullenip bildigi icin kaynana moduna girmis bulundu kadınBen anlamadim.
Hem evlenicez falan demissin hem kaynanam demissin evli misin bekar misin?
Kadin beni hergun yanina cagriyo hergun gitmek istemiyorum bende inceden laflar sokuyor bide sinirlenip icime atiyorum sevgilim ne konustuklarini bana anlatmiyo annesi anlatiyo veyada benim yanimda ogluyla konusuyo benim yanimda ogluna diyo seninki aramasam arayacagi yok gel demesem gelmiyo vs gibi sonrada ben arkadan demem insanin yuzune derim diyorda ben hergun onun yanina gotmek zorunda da degilim kiKaynananın sevgiline ne dediğini sen nereden biliyorsun
Bunu sevgilin diyorsa laf taşımasın kaynana diyorsa da mesafeyi artır
Gerekirse de zaten sık görüşüyoruz nişan vs yok de gelin atanının ya nasip demiş
Ben aynı şehirde kv yi 3-4 ayda bir görüyorum 10 yıllık evliyim ne bu mıçmıç ilişkiler
Merhaba yeni uye oldum uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum.
Guzel giden iliskim var askerde kendisi gitmeden once aileler tanisti Allah nasip ederse askerden geldiginde nişan olacak size kaynanamdan bahesedeyim beni öz kızı gibi görür hediyeler alır birşey esirgemez benden çok samimi davranır,fakat.son 1 aydır kadını tanıyamaz oldum beni telefonda oğluyla konuşurken gülerek şakaya vurarak şikayet ediyor örnek vereyim,bu hanımzade hicbir şey begenmiyor dar giyiniyo yakın bir arkadaşım evlendi evine gittim ziyaretine o gün aradı arkadaşımdayım dedim kaynana iş yapsın gelin gezsin otursun oğlumun haberi var mı diyo 2 3 gün aramasam yanına uğramasam hemen oğluna seninki ne arıyo ne geliyo diyo böyle ufak tefek görünsede hep gülerek şakaya espriye vurarak laflar diyo sevgisi azaldı kadının bende git gide sizce ben mi kafamda büyütüyorum ? nasıl davranmalıyım ?
Bende geliş gidişi azaltmak istiyorumda kadın hemen erkek arkadasıma seninki aramıyo gelmiyo gibi şikayetleri bitmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?