Kaynana neden bana bu tavırları sergiliyor ?

Gelin gezsin kaynana temizlik yapsın nedir ya ? Mecbur musunuz onun evini temizlemeye henüz gelini olmamışken bir de. Olsanız bile mecburiyetiniz yok o ayrı tabi.

Beni aradiginda nasil kibarca reddedebilirim ? erkek arkadasima sikayet edecek annemin yanina neden gitmiyosun diye ona bu konulari acip askerde bide bunaltmak istemiyorum nasil yol cizmem gerekiyo

Okulunuz ya da işiniz yok mu? Sizi aradığınızda bunlardan birini bahane edebilirsiniz. Yani şikayet etmesi çok saçma mecbur değilsiniz ki.

Nişanlım askerde iken ki o zaman sevgiliydik annesi ile telefonda da konuştum dışarıda da buluştum. Ama bi kaç kere sık sık değil hiçte mecburiyetimiz yoktu birbirimizden beklentimiz yoktu ama birbirimize güç verirdik asker yolu beklerken. Seneler sonra nişanlandık, ilişkiyi aynı koruyoruz ne o beni çok arar ne ben onu. Nişanlımla karar verirsek evlerine giderim. Aramız iyi ama cıvık bir ilişkimiz yok. Sağolsun hiç bi kötülüğünü de görmedim. Şikayettir, karışmaktır. O yüzden tuhaf geliyor bana bu tarz kaynanalar. Bi şekilde mesafe koyacaksınız başka yolu yok. Ama nasıl derseniz o konuda tecrübeli değilim malesef.

Henüz nişan bile olmadan size bu şekilde sitemde bulunup inceden laf sokan kadın iş resmiyete binince neler söyler..
Tam bir kaynana ile karşı karşıyasınız

Evlerine de gitme islerini de yapma

Laçkalaşmış kadın..
Sık sık gördü ya cıvıtmış hemen.
Kes ayağını istersen canım. Çağırdığında da müaait değilim başka zamana inşallah deyip açıklama yapmadan sıyrıl.
Bazı insanlar iletişimi arttırdıkça saçmalar, sevgilinin annesi de onlardan demekki seviye şart.

Ben anlamadim.
Hem evlenicez falan demissin hem kaynanam demissin evli misin bekar misin?

Erkek arkadaşına şikayet etmesinden niye korkuyorsun. sen bildiğini yap şikayet ettiğinde sevgilinin tepkisi nolur görürsün. sevgilinin tepkisine göre sende tepkini ver. şikayet eden sen olma bırak annesi olsun.

Reactions: anu
Ben evliyim gerçekten kayınvalidem vardı. evine gittim ne temizlik ne bulaşık. Masaya, yemeğe yardım ederdim o kadar. Ne diye gelinsin diye hemen hizmetçi pozisyonuna giriyorsun ki.. Çalışmıyorsan bir iş bul. çalış, evin ihtiyaçları ve kendi psikolojin için.

Canim okul bitti calismiyorum yani hergun bos evdeyim bugun 2 kere aradi eve gelsene diye gitmedim aksamda arkadasina oturmaya gidecekken cagirdi dizim var dedim hadi bugunu atlattımda yarin ne desem diye dusunmeye basladim simdiden ..

Erkek arkadaşına şikayet etmesinden niye korkuyorsun. sen bildiğini yap şikayet ettiğinde sevgilinin tepkisi nolur görürsün. sevgilinin tepkisine göre sende tepkini ver. şikayet eden sen olma bırak annesi olsun.
Birkac kere kadini aramayip gitmemezligim oldu oda 3 gun sevgilime demis biseyler sevgilimde askim anneni unutmussun aramiyormussun hic demisti haklisin kadin ne derse desin bakalim sevgilim nasil tepki verecek kestiremiyorum

Kaynananın sevgiline ne dediğini sen nereden biliyorsun

Bunu sevgilin diyorsa laf taşımasın kaynana diyorsa da mesafeyi artır

Gerekirse de zaten sık görüşüyoruz nişan vs yok de gelin atanının ya nasip demiş

Ben aynı şehirde kv yi 3-4 ayda bir görüyorum 10 yıllık evliyim ne bu mıçmıç ilişkiler

Fazla samimiyet tez ayrilik derler ya hani gercekten dogruymus.Ne yapacagim kestiremiyorum hergun yanina gitmemi bekliyor kadinda kendi aileme vakit ayiramayacakmiyim ben ? gidemeyincede bozuluyo musait degilim evde isim var lafindanda anlamiyor ki ne isin var diye soruyo

Ben anlamadim.
Hem evlenicez falan demissin hem kaynanam demissin evli misin bekar misin?
Canim suan sevgiliyiz dahaca ama askere gitmeden once aileler tanisti askerden sonra nişan olacak Allah nasip ederse simdi herkes bu iliskiyi kabullenip bildigi icin kaynana moduna girmis bulundu kadın

Kadin beni hergun yanina cagriyo hergun gitmek istemiyorum bende inceden laflar sokuyor bide sinirlenip icime atiyorum sevgilim ne konustuklarini bana anlatmiyo annesi anlatiyo veyada benim yanimda ogluyla konusuyo benim yanimda ogluna diyo seninki aramasam arayacagi yok gel demesem gelmiyo vs gibi sonrada ben arkadan demem insanin yuzune derim diyorda ben hergun onun yanina gotmek zorunda da degilim ki

Bende geliş gidişi azaltmak istiyorumda kadın hemen erkek arkadasıma seninki aramıyo gelmiyo gibi şikayetleri bitmiyor ki

ondan önce siz işlemeye başlasanız erkek arkadaşınızı? işte çok sık gidiyorum rahatsız olmasın bi özel hayatı var belki planı vardır tarzı ondan önce kendinizi savunacak şekilde normal konuşur tarzda konuşsanız? bi deneyin bakalım tutarsa şansınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…