Kaynana offf 😡

arar
kayınvalde olunca batar o ayrı
konuşmak istemesssen açmassın ama bukadar tribe gerek yok oda sana bayılmıyordur emin ol
aramassa eminim torununu hiç merak etmiyor ne biçim babaanne dersin
benim annemde bana ulaşmayınca ofisi arar, evi arar, cebi arar, görüntülü arar, sesli whatsapp arar, mesaj yazar ararda arar yani
telefona bi bakarım 20 kez aramış
hiç ölmeği düşünmedim
Ne güzel söyledin dimi bakmassın olur biter ama üst üsste arıyorrrr

Söyledim baya bir kızgın dille bak anne 7 24 telefon elimde değil benim dedim bide niye açmıyorsun diyo düşünemiyomusun hamile belki uyuyodur belki işi vardır
Düşenemiyordur belki ?
hani düşük tehlikeniz varmış ya? seni ya da torunu merak ediyordur ? açmayınca bir şey oldu sanıyordur ? olamaz mı ?

Bilmem bana tepkiniz aşırı geldi, yani mübalağa olduğunu tabi ki biliyoruz fakat mübalağa bile olsa bu kadar hiddetlenip ölmek istiyorum yazacak kadar ciddi bir durum göremedim ben. Bilmem.
Aramasa, aramıyor deriz, arasa çok arıyor deriz. Gelse çok geliyor deriz; gelmese kaynanam merak edip evime uğramıyor deriz.. Deriz de deriz :) Biz hep deriz..
Bence eminim kaynanalarda ne yapacağını şaşırmıştır.
Ben sizi haksız buldum. Net.
Sevgiler.

Ah bu kaynanalar. Arasalar olmaz, aramasalar olmaz, ilgilenseler bunaldım, ilgilenmeseler umursamıyor, sevmiyor. Verseler yemiyoz biz onları, vermeseler hep kızına veriyor bize yok. Kaynana olmak zor bu devirde. Allah sabır versin

valla bu konudan sonra bende aynı şeyi düşündüm ,

Düşenemiyordur belki ?
hani düşük tehlikeniz varmış ya? seni ya da torunu merak ediyordur ? açmayınca bir şey oldu sanıyordur ? olamaz mı ?

Bilmem bana tepkiniz aşırı geldi, yani mübalağa olduğunu tabi ki biliyoruz fakat mübalağa bile olsa bu kadar hiddetlenip ölmek istiyorum yazacak kadar ciddi bir durum göremedim ben. Bilmem.
Aramasa, aramıyor deriz, arasa çok arıyor deriz. Gelse çok geliyor deriz; gelmese kaynanam merak edip evime uğramıyor deriz.. Deriz de deriz :) Biz hep deriz..
Bence eminim kaynanalarda ne yapacağını şaşırmıştır.
Ben sizi haksız buldum. Net.
Sevgiler.
Bak aranır gidilir gelinir ben bişe demiyorum mesela hafta da bir gidiyoruz oraya yemeğe bu durumu rayına otutturduk ama sürekli araması beni hayattan sogutuyor mesela 5 yaşında kızım var atıyorum bugün görüştükmü yagrın tekrar görüntülü arıyor 😡 normalmi allaşkına

Bak aranır gidilir gelinir ben bişe demiyorum mesela hafta da bir gidiyoruz oraya yemeğe bu durumu rayına otutturduk ama sürekli araması beni hayattan sogutuyor mesela 5 yaşında kızım var atıyorum bugün görüştükmü yagrın tekrar görüntülü arıyor 😡 normalmi allaşkına
Torununu merak ediyordur benm annemde hergün arar nasılsın iyi misin diye

Evet normal, sevmesin mi torununu özlemesin mi? Konuşmak istemeyebilirsiniz tamam ama aradığında açın telefonu kızınızın eline verin. Gelmesin, çağırmasın, aramasın nasıl iletişim kuracak bu çocuklar babaanneleriyle? Sonra büyüdüklerinde baba tarafına soğuk oluyorlar sanki hiç sevilmemişler gibi. Hakkınız yok ki aralarına girmeye.

Acaba hormonal durumlarınızdan dolayı mı böylesiniz yoksa hep mi böylesiniz?
Kv'nize niye sinir oluyorsunuz sırf telefon açtı cuma akşamları yemeğe çağırdı diye değil herhalde?

Baska bisey yapiyor mu? Benim kv hergun arar ayni saatte o aramazsa ben ararim merak ederim cunku. Yani ne bileyim ne var ki bunda?

Gayet normal, bir kere az bile. Biz üç dört kere arıyoruz.

Acaba hormonal durumlarınızdan dolayı mı böylesiniz yoksa hep mi böylesiniz?
Kv'nize niye sinir oluyorsunuz sırf telefon açtı cuma akşamları yemeğe çağırdı diye değil herhalde?

Çünkü kaynana oğluna dövdürmüş kadını. Cinayeti işleyen affedilmiş serbestçe dolaşıyor ama azmettiren ceza almış gibi bir şey :110:

Back
X