Kaynana offf 😡

kocamdan dayak yer üzerine hamile kalırım ama kayınvalidem tü kaka. umarım sadece hormonlarınız sizi böyle gelgitli düşünmeye itiyordur.
her zaman böyleyseniz durum vahim.
kocanız 18 yaş ve altı değildir diye düşünüyorum. annesinin aklıyla karısını loğusayken döven bi adama kininiz bitip bebek yapacak münasebete girebiliyorsanız kv yi haydi haydi affetmeniz lazım çünkü.

Baska bisey yapiyor mu? Benim kv hergun arar ayni saatte o aramazsa ben ararim merak ederim cunku. Yani ne bileyim ne var ki bunda?
Başka bişey yapmıyor ben biraz çık üstüme gelinmesinden hoşlanmam o aramasa mesela ben Arıcak ama fırsat vermiyor buna

Çünkü kaynana oğluna dövdürmüş kadını. Cinayeti işleyen affedilmiş serbestçe dolaşıyor ama azmettiren ceza almış gibi bir şey :110:
Heh bişe buldunuzya ordan ilerleyin 5 yıl önceki mevzu bu eşim özürler diledi halada pişman annesine uydugu için o gün bugündr iy maşallah

bi karar verseniz ne zaman dövdü, sadece itti mi, ittiyse kafanız duvarda falan patladı mı yoksa hafifçe sarsıldınız mı ? mesela üniversite yıllarında erkek arkadaşım beni duvara bir itmişti, 1 ay ciğerlerim ağrımıştı. yoksa hafif bi sendeleme mi oldu ?
hatta önce ittiğinden emin misiniz ? çünkü her size karşı olan tepkide anlattıklarınız değişiyor....

Hayır lohusayken kızım var 5 yaşında piskolj şiddet dövdüderken itti falan şiddet illa ağız burun kırmakla olmuyor
Ben ağzınızı burnunuzu kırdı demedim ki siz dövdürdü demissiniz
Bir üye de sizi döven adamdan bir daha mı hamile kaldınız diye sorunca eşimle o zamanlar sorunum yoktu demissiniz yani dövdükten sonra çocuk yaptım anlamına gelmiyor mu

Acaba hormonal durumlarınızdan dolayı mı böylesiniz yoksa hep mi böylesiniz?
Kv'nize niye sinir oluyorsunuz sırf telefon açtı cuma akşamları yemeğe çağırdı diye değil herhalde?
Hayır ondan degil takıntılı kadın ben telefonu açmadığımda Kafasında kırk tane kafasında kurmustır kadınla konuşmak istememin en büyük sebebi bu pisklojik rahatsız olabilir hepimizin başına gelebilir. Ama bu durum yüzünden bana iftiralar attı konuştuğum seyleri yanlış yere çektş oturuyo mesela benim hakkımda bişiler düşünüyo ve ya başkası en ufak şeyi kafasına takıyo

Düşünüyorumda onsuz hayatım ne güzel olurmuş bir ay bulundgum şehirden gittiler kafam rahat etti ya hamileyim 4 aylık kv yeni söyledik düşük tehlikem var diye kadın ögrendgnden beri hergün arıyor ya bazen açmıyorum anlasın diye bazen 10 gün aramadgı oluyor bazende tutturdummu tutturuyor ya 😡 sinir oluyorum. Açdım niye açmıyorsun diyor bende sinirlendim dedimki ya anne yedi yirmidört telefon elimde degilki benim sonra eşimle aramda problemmi varmış olsa söylermişim bilmem ne sonra akşam yemeğe çağırmak için aramış evet dedim her cuma cagırıyor ya birdaha çagırdıgı zaman asla gitmicem stresten kasılıyorum ölmek istiyorum
Bazı insaların ölmek istediği şu dertlere hayranım. Hiçbir zorluk görmemiş piremsem dertleri değil de ne şimdi bu? Bunun için ölmek istiyorsan , Allah korusun evlatla eşle imtihan olduğunda ne yapacaksın??? Ölüp ölüp dirilecek misin? Kaynana yemek yapsa suç, yapmasa aramıyor, sormuyor bi yararı dokunmadı dersin

Heh bişe buldunuzya ordan ilerleyin 5 yıl önceki mevzu bu eşim özürler diledi halada pişman annesine uydugu için o gün bugündr iy maşallah

Uydum akıllı kocayı affettiğinize göre, kayınvalideyi de affedebilirsiniz. Hem 5 yıl önceki mevzu diye koca nezdinde zaman aşımı olarak durumu basitleştiriyorsanız bu zaman aşımı annesine de geçer herhalde.

bi karar verseniz ne zaman dövdü, sadece itti mi, ittiyse kafanız duvarda falan patladı mı yoksa hafifçe sarsıldınız mı ? mesela üniversite yıllarında erkek arkadaşım beni duvara bir itmişti, 1 ay ciğerlerim ağrımıştı. yoksa hafif bi sendeleme mi oldu ?
hatta önce ittiğinden emin misiniz ? çünkü her size karşı olan tepkide anlattıklarınız değişiyor....
Ne alaka allaşkına tepkilerim degişiyormuş bütün yaşadıklarımı anlatsan yer mi kalır burda bazen gerçekten sacmalıyosunuz

Çünkü kaynana oğluna dövdürmüş kadını. Cinayeti işleyen affedilmiş serbestçe dolaşıyor ama azmettiren ceza almış gibi bir şey :110:
hmmm ortada hiç hoş olmayan bir durum var galiba ama pek anlayamadım yazdıklarınızı. Kayınvalideniz oğlunu cinayete mi azmettirmiş?
Pardon konusahibi yazdı sandım benim kafa iyice gitti :KK57:

Ne alaka allaşkına tepkilerim degişiyormuş bütün yaşadıklarımı anlatsan yer mi kalır burda bazen gerçekten sacmalıyosunuz
burası sizin insanlardan sinirinizi çıkaracağınız bir platform değil. kaynananız yüzünden fikrini yazan insanlara böyle tepki vereceğinize kendi öfke probleminizi çözün.
vallahi can sıkıyor artık bu site. başkasına kızan burda insan gibi fikrini yazana öfkesini kusmaya bayılır hale geldi.
istemediğiniz şeyleri duymak bu kadar sorunsa yazmayın kardeşim.
milletinde zamanını almayın.

Düşünüyorumda onsuz hayatım ne güzel olurmuş bir ay bulundgum şehirden gittiler kafam rahat etti ya hamileyim 4 aylık kv yeni söyledik düşük tehlikem var diye kadın ögrendgnden beri hergün arıyor ya bazen açmıyorum anlasın diye bazen 10 gün aramadgı oluyor bazende tutturdummu tutturuyor ya 😡 sinir oluyorum. Açdım niye açmıyorsun diyor bende sinirlendim dedimki ya anne yedi yirmidört telefon elimde degilki benim sonra eşimle aramda problemmi varmış olsa söylermişim bilmem ne sonra akşam yemeğe çağırmak için aramış evet dedim her cuma cagırıyor ya birdaha çagırdıgı zaman asla gitmicem stresten kasılıyorum ölmek istiyorum
Şaşırdım benim kv acmadıgımda kesinlikle hemen bakmaya gelir haftanin 2 gunu oradayım gunde en az 3 kez arar ve ben bu durumdan rahatsız olmam her aradığindada ağrın varmı ihtiyacın varmı canin sıkıliyormu hep aynı soruları sorar artik rutinlesti bence sen kayinvalidene karsı biraz isteksiz olabilirmisin

Şaşırdım benim kv acmadıgımda kesinlikle hemen bakmaya gelir haftanin 2 gunu oradayım gunde en az 3 kez arar ve ben bu durumdan rahatsız olmam her aradığindada ağrın varmı ihtiyacın varmı canin sıkıliyormu hep aynı soruları sorar artik rutinlesti bence sen kayinvalidene karsı biraz isteksiz olabilirmisin
Senin yapın sakin oluğunu normal karşılayabilirsin canım ama ben fazla ilgiden hoşlanmam ben şstiyorumki mesela bugün omu aradı yagrın veya öbürgünde ben arim insan biraz agırlıgnı koyar yani en son ben onu ne zaman aradım hatırlamıyorum düşün

Bide şunu anlamamkla beraber çok zoruma gidiyor bizim annelerimiz eşlerimizi sürekli arıyormu

Back
X