Ayyy ne gülerimBir bakarsın kayinvaliden burada konu açar biz de seni savunuruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ne gülerimBir bakarsın kayinvaliden burada konu açar biz de seni savunuruz![]()
Yemiyoz biz onlarıAh bu kaynanalar. Arasalar olmaz, aramasalar olmaz, ilgilenseler bunaldım, ilgilenmeseler umursamıyor, sevmiyor. Verseler yemiyoz biz onları, vermeseler hep kızına veriyor bize yok. Kaynana olmak zor bu devirde. Allah sabır versin
Ya sizi annesi yüzünden dövdü öyle mi? Yani aslında dövmezdi ama koskoca adam lohusa karısını annesi yüzünden dövdü, üzüldüm eşinize. O zaman aranızı iyi tutun kayinvalideyle mazallah eşiniz yine annesine uymasın. Yoksa aranız iyidir eşinizde iyi adamdır özünde. !
Hepiniz meleksiniz tamamAy ne fesatsın evlerden ırak.
başka çocuğu yok mu? diğer çocuklarına da yapmıyor mu aynısını? yani bir tek size mi yapıyor? Benim kafamda alzhiemer başlangıcı olan psikolojik rahatsızlıkları olan yaşlı bir insan geldi gözümün önüne anlattıklarınızdan.Hayır ondan degil takıntılı kadın ben telefonu açmadığımda Kafasında kırk tane kafasında kurmustır kadınla konuşmak istememin en büyük sebebi bu pisklojik rahatsız olabilir hepimizin başına gelebilir. Ama bu durum yüzünden bana iftiralar attı konuştuğum seyleri yanlış yere çektş oturuyo mesela benim hakkımda bişiler düşünüyo ve ya başkası en ufak şeyi kafasına takıyo
Kafalar güzelSizi döven kocayla muhabbeti sağladınız iki kez çocuk yapacak kadar ama kaynanaya kininiz devam ediyor. Güzelmiş.
ahahah 2019un sonlarına gelirken yılın kapağı gibi bi cevap olmuş. helal size :)Alınan bişe olaydı dükkan senin. Kaynanayı vermen için önce kocayı vermen gerekiyor. Kocanın promosyonu kaynana. Razıysan hayırlı bi kısmet bulalım.
Kafalar güzel
Daha gönderir miyim he heyy![]()
Senin yapın sakin oluğunu normal karşılayabilirsin canım ama ben fazla ilgiden hoşlanmam ben şstiyorumki mesela bugün omu aradı yagrın veya öbürgünde ben arim insan biraz agırlıgnı koyar yani en son ben onu ne zaman aradım hatırlamıyorum düşün
Senin gibi olmadıgımız kesinHepiniz meleksiniz tamam![]()
Evet çünkü eşimle bi sorunum yoktu ozmanalr o girdi aramıza
Bak aranır gidilir gelinir ben bişe demiyorum mesela hafta da bir gidiyoruz oraya yemeğe bu durumu rayına otutturduk ama sürekli araması beni hayattan sogutuyor mesela 5 yaşında kızım var atıyorum bugün görüştükmü yagrın tekrar görüntülü arıyornormalmi allaşkına
Sizin kadar ota boka sinirlenen insanlara acıyorum. Napsın aramasın mı merak edip arıyor torununun sesını duymak istiyor ne var bunda babannesi değil mi bu kadın ne istiyorsunuz gelmesin etmesin aramasın sormasın sonra bunlar olmayınca çok kötü tüü kaka. Bu ne ya ama bir mal kaldı mı da evlatlardan önce sizin gibi insanlar önce atlar sizin gibi çok insan gördüm. Dün bir evlilik uzmanı bir bayan izledim sizin gibi insanların eşine ne dedi biliyor musunuz eş elli tane bulunur ama anne bulamazsın tek çok haklıymış sizin gibi kadınları görüp okudukça insanlığımdan utandım kalmadı büyüğe saygı sevgi Allah kaynananıza sabır versın zor işiDüşünüyorumda onsuz hayatım ne güzel olurmuş bir ay bulundgum şehirden gittiler kafam rahat etti ya hamileyim 4 aylık kv yeni söyledik düşük tehlikem var diye kadın ögrendgnden beri hergün arıyor ya bazen açmıyorum anlasın diye bazen 10 gün aramadgı oluyor bazende tutturdummu tutturuyor yasinir oluyorum. Açdım niye açmıyorsun diyor bende sinirlendim dedimki ya anne yedi yirmidört telefon elimde degilki benim sonra eşimle aramda problemmi varmış olsa söylermişim bilmem ne sonra akşam yemeğe çağırmak için aramış evet dedim her cuma cagırıyor ya birdaha çagırdıgı zaman asla gitmicem stresten kasılıyorum ölmek istiyorum