Kaynana offf 😡

Kaynanamı çok seviyorum aramıyor diye triplendim ben de geçenlerde. Oğlu sen ara o aramıyorsa büyüğümüz değil mi dedi , sürekli arıyorum oda benden bıkmışmıdır?? Ölmek falan istemiyordur inşalla canım kaynanam😂😂🤣🤣

Çok güldüm ya gece gece 🤣🤣🤣🤣Allah sizi iyi etsin emi 😂😂😂😂

Kaynanamı çok seviyorum aramıyor diye triplendim ben de geçenlerde. Oğlu sen ara o aramıyorsa büyüğümüz değil mi dedi , sürekli arıyorum oda benden bıkmışmıdır?? Ölmek falan istemiyordur inşalla canım kaynanam😂😂🤣🤣
Ne güzel ya evli değilim ama size saygı duydum kalmadı cidden saygı svgı ya anlamıyorum insanları artık çok hassasım sizin gibi insanlar cidden çok güzel kalp allah ömrünüz boyunca ayağınıza taş değdırmesin 😍

Ne güzel ya evli değilim ama size saygı duydum kalmadı cidden saygı svgı ya anlamıyorum insanları artık çok hassasım sizin gibi insanlar cidden çok güzel kalp allah ömrünüz boyunca ayağınıza taş değdırmesin 😍
Ya çok teşekkür ederim duaların için 😍😇

Alınan bişe olaydı dükkan senin. Kaynanayı vermen için önce kocayı vermen gerekiyor. Kocanın promosyonu kaynana. Razıysan hayırlı bi kısmet bulalım.
Aaa onu vermez çünkü dövmüş kadını. Şiddet yanlısı eşe ne yapıyoruz??? Onu bırakmıyoruz, ona çocuk veriyoruz. Nedeeeen? Doğacak çocuğun da hayatını mahvetsin, bir kadınla yetinmesin diye

Ne kadar kötü niyetli birisiniz siz ya. Kadın düşük tehlikesi olduğunu bildiği için sizi merak edip arıyor demek kı. Allah sizin gibi gelinlerden korusun ne diyeyim

Back
X