Kaynana = Para, Para , Paraaaaa...

evet kaynana değişmez ama oğlunu nasıl değiştireceğim gözünü boyayacağım ?
Annesini bir kenara itsin demiyorum ama şu para konularında hemen atlamasınn..
Anneyle çocuğu koparma gibi bir derdimde yook..
ileride sana bakmam elime kalırsın ne demek ?
kaynananın 5 çocuğu varken huzur evinde mi bakılacakk..

Kusura bakmayın ama sizin yorumuda birazz acımasızca ve sert buldum..
yapabileceğim şeyler değill

İstediğim herkes kendi gecimine baksın kimse kimseye yük olmasınn..
bir sorun varsada herkes birlikte çözsün..​

Son düzenleme:

Şimdi sizin sorununuz kayınvalide: para para para mı_?
Nişanlım beni çalıştırmıyor kenarda zerre paramız yok iş yapıp batırıyor mu ?
Senin derdin kayınvaliden değil ki sorumsuz nişanlın ?
Vallahi ben 100tl lık konuyu okudum bu konuya yorum yazdığıma dahi pişman oldum.
Bence siz dahil nişanlınız hariç herkesin derdi para para para....

O halde cevap yazmayınız... ne diye girip girip bakıyor cevap yazıyorsunuz...

Ya burdaki çoğu insanın konusahibini eleştirme,konudışına çıkmaa,
konusahibinin erkek mi kadın mı oldugunu arastırmaa
alaycı mesaj atma peşindeler ne olur çözüme odaklı mesaj atsanız ölür müsünüz ?

Son düzenleme:

ben aileye geldim ayni evde birkac ay yasadik mecburen
sonra esim gördüki ben geldigimden beri daha az masraf oluyor
annesi cok har vurup harman savuran
elektirik su deli gibi harcayan
elde para tutmayan , herseyi cöpe atan
hergun yeni seyler alip ertesi gün cöpe atan vs bir suru var daha
böyle bir insan
zaten aralarida fazla yoktu
annesi simdi Turkiyede yasiyor
esim evlendigimizden beri daha fazla para biriktiriyor
bunlarin hepsini kendi gözleriyle gördü
annesinin yaptigi dengesizlikleri benim yaptiklarimla karsilastirdi ve kendisi bu sonuca vardi
annem senin gibi degil dedi vs
aslinda biraz esine düsüyor is ayni zamanda
hesabini karini zararini bilmesi sart

değişmez, benim babamda bizim sülalenin enayisi 52 yaşında, ben kendimi bildim bileli böyle, büyümü enayilikmi genetik bi bozukluk mu ben anlamadım anlayan beri gelsin,o herkese verir kimseden beş kuruş alamaz borçlarını bile tahsil etmez hibe eder, araba lazım olur şoförlük yapar ırgat lazım olur ırgatlık yapar, topuğunu kırdı kimseden tık çıkmadı yarım asırlık adama ben ne diyim kör mü görsün

benim nişanlım öyle gözlemlemez.. hesabını kitabınıda bilmez.. askerde herseyi herkesi anladım diyor ama bakalım gelince anlayacağızz

babanız aynı nişanlımm desene.. belki genetik bozukluk olabilir çünkü nişanlımın babasıda böyleymiş.. değişmez diyorsunuz yani baksana sizinki bu yaşta değişmemiş benimki hiç değişmez.. en iyisi kafaya takmamak gideni görmemek herhalde...

Çözüme odaklı mesaj atmak nasıl oluyor ?

Ayyyy Canımsssss ne pislik bir kaynanan var.
Nişanlının parasını yiyor,o zengin ablalar da lanet olsun.
Sen bence harika birisin nişanlında sana taptığı için çalışmanı istemiyor o da muhteşem biri.
Ayy inşallah çok mutlu olun canımssss

hala konudan vazgecemiyor musunuz ? sonra pişman olmayasınız ?

tatlım ben senin gibi düşünmüyorum kişinin eski konuları kişiyi daha iyi tanımamızı sağlıyo öyle düşün, bak bi örnek veriyim bi kız konu açmıştı geçinebilirmiyiz diye,sayfalarca hesap kitap yapıldı sonradan bi baktıkki başka konularında sevgilisiyle ilgili dert yanmış karı kız ayağı var adamın bu bizimki nasıl geçiniriz derdinde, şimdi ben bu kıza ay canım geçinirsiniz ya da geçinemezsiniz diye havada kalan yorumlarmı yapayım, daha resmi bişey yok adam o kız senin bu kız benim keyif peşinde bizim arkadaş hayaller aleminde, yani bu adamla evlenmelimiyim diye konu açmıyoda geçinebilirmiyiz diyo

eğer siz evlendkten sonra da bu para istemeler ve vermeler devam ederse işte o zaman sıkıntılarınız bitmez.acil bir durumda aileye tabiki yardım edilir ama bunu rutine bağlamak olur olmaz herşey için para istemek hiç doğru değil bu karşı tarafı kullanmaktır.nişanlının huyu buysa zor değişir ama sen evlenmeden önce bu konuyu konuş nişanlının düşüncesini öğren umarım bir çözüm yolu bulabilirsiniz

Ben 100tl için kendinize yaşattıklarınızı okuyunca pişman oldum zaten.
Para para para .. Bence parayı seven çalışmalı.

ne kadardaa güzel çözmüşsünüz olayı parayı seviyorum evde bi taraflarımı gere gere yatıyorum herkesten para bekliyorum
duymak istediğiniz bu mu ?

aynen öyle canım rutine bağladılar.. ona ihtiyacımız var al şu kdar para lazım ver. düşün aylık geliri 5bin tl olan ablası bile nakit ver onu al bunu al ben veririm deyip geri vermiyor.. neyse konumuz annesii paraya ihtiyacı var kadının ama kızları duymamazlıktan geliyor hepsi 150 tl verse askerdeki adama yansıtmasalar nolur.. oda ordan kaç kşiyi aradı para bulmak için

Son düzenleme:
ablaları çok bencil ve vicdansızmış
askerdeki adamdan para istenir mi hiç
kızlar kendi aralarında para toplayıp annelerine destek çıkabilirler ama bunu yapmayacak kadar benciller

ablaları çok bencil ve vicdansızmış
askerdeki adamdan para istenir mi hiç
kızlar kendi aralarında para toplayıp annelerine destek çıkabilirler ama bunu yapmayacak kadar benciller

o kadar cook benciller üstelik bir tanesinin yanında çocuk bakıyor yardımcı oluyor onlara her ihtiyacları oldugunda gidiyor

bende nişanlıyım aynı sorunlar bizdede var düğün olucak eşya alınacak salon tutulacak kimsede tık yok ev yok kenarlarında biraz paraları vardı onuda gitti damadına verdi hiç benim düğünüm olucak çocuğum bir yuva kurucak alsın o harcasın demiyor elindekinide veriyo nişanlımdakinide alıyolar bende bu konulardan çok stresliyim ne olucak böyle bilmiyorum bir türlü sevemiyorum onları baştan böyleyse evlenince ne olucak onuda blmiyorum çok kararsızım

babada yok madem zor değiştirmek..
askerden bile para gönderebildiğine göre durum vahim...

Allah sabır versin canımm bende senle aynı durumdayım. insan takmıyor takmıyorda bir süre sonra birikiyor kafasına takıyor düğün olacak ama afedersin kimsenin şeyinde değil. yardım etmesinler destek olmasınlar ama bari köstekte olmasınlar..

bence sende nişanlına güzellikle anlat böyle olmaz de uyar.. ben 3 senedir giden paralara dur demedimm çocuk sordu bana ben ver ihtiyacı vardır dardadır dedim.. keşke demeseymişim şimdiye en az 15-20 bin tl birikmiş paramız olurdu

babada yok madem zor değiştirmek..
askerden bile para gönderebildiğine göre durum vahim...

gercekten vahimm canım.. Babasının mezarını yaptırmışlardı senin payınada şu kadar düşüyor diye askerdeki insana telefonda bunu söyleyen para bekleyen insanlardan ne beklersin ?

Benimde kafam çok karışık, sayfaları okuyunca görürsünüz bazı arkadaşlar beni eleştirdi bazıları hak verdi.. bende anlamadım yanlış mı düşünüyorumm doğru mu ama bir daha bir derdim olursa buraya yazmam insanlar çok acımasızca yorum yapıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…