- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
- Konu Sahibi SaviorAngel
-
Kaynana...
Hep böyle bunlar, şimdiden bunun gözünü korkutman lazım yoksa ilerde bir ev parası yer bu. Kaynana değişmeyeceğine göre oğlunu değiştireceksin. Nişanlının gözünü öyle bir boyaki gözü senden başkasını görmesin, annesini bir kenara itsin. Anasıyla çocuğunu kopardıktan sonra kaynanayı karşına al "ileride sana bakmam, elime kalırsın" felan gibisinden iyice kendine düşman et. O da çocuğunu senin hakkında doldurmak için kesin arar ama unuttuğu bir nokta var; çocuğun gözü kör senden başkasını görmüyor... Çocuk anasına resti çeker ve sen huzur içinde refah ve bollukla hayatına devam edersin. Kaynana da huzur evine felan giter canım...
Hala ne dediğimi anlamamakta ısrarcısınız ben kadını suclamadım evet ihtiyacı var ama ablaları değilde neden hep nişanlım diyorumm.. güvenin sevdiğiniz adama diyorsunda daha önce ark. ile ortak işyeri açtı battıı.. yine işyeri açacak kazanacağına inanıyor ama düşündüğü gibi olmayabilirde.. nasıl güveneyimmm nasıllllll
Şimdi sizin sorununuz kayınvalide: para para para mı_?
Nişanlım beni çalıştırmıyor kenarda zerre paramız yok iş yapıp batırıyor mu ?
Senin derdin kayınvaliden değil ki sorumsuz nişanlın ?
Vallahi ben 100tl lık konuyu okudum bu konuya yorum yazdığıma dahi pişman oldum.
Bence siz dahil nişanlınız hariç herkesin derdi para para para....
aynen öyle para olarak görüyor ama nedense sadece oğlunuu.. sen nasıl kurtardın eşini bana yardımcı olurmusun ? bende bu insanları tanıyana kadar böyle birşey görmedim kendi ailemde yada çevremde... annesi, ablası, veya yegeni telefonum bozuldu telefon al robotum bozuldu onu al arabayı ver bi kaç günlüğüne istemelerii hiç bitmiyorr ve bizimki hayır diyemiyorr
Arkadaşlar sorun şu nişamlım askerde annesi ile konusurken annesi demiş borcumu ödeyemedim oğlum 600 tl eksik kaldı 4 tane ablası var hepsinin işi iyi memurlar eşleride öyle ama gel gelelim kimse yardım etmiyor tabi herkes biliyor ya bizimki saf nasılsa bir yolunu bulur öder. nişanlım yurt dısında asker ordan gönderemiyor oda türkiyedeki arkadaşına demiş sen bizimkilere para gönder ben gelince sana veririm.. daha öncede gitmeden çalıstı kazandı 7 milyar verdi.. hep verdii hatta o zengin olan ablalarına bile para verdi yok yok diye ağlaşıyorlar hep ama evler arabalar hangi paralarla alınıyor... ben işin parasındada değilimm ama hep o hep o sankii bi benimkini doğurmuşşş.. annesini çok seviyor dayanamıyor.. tamam annesi ama bize kuruş yardımı olmadı olmayacakta herseyi kendisi yapacak diyorlar..bizimm düğünümüz olacak ne altın ne ev ne mobilya elde hicbişey yok para yokkk birikim yookk
Karşı tarafın istemeleri bitmiyor değişmeyecekleri kesin bu adam nasıl değişir ne yapmalıyım ?
ben aileye geldim ayni evde birkac ay yasadik mecburen
sonra esim gördüki ben geldigimden beri daha az masraf oluyor
annesi cok har vurup harman savuran
elektirik su deli gibi harcayan
elde para tutmayan , herseyi cöpe atan
hergun yeni seyler alip ertesi gün cöpe atan vs bir suru var daha
böyle bir insan
zaten aralarida fazla yoktu
annesi simdi Turkiyede yasiyor
esim evlendigimizden beri daha fazla para biriktiriyor
bunlarin hepsini kendi gözleriyle gördü
annesinin yaptigi dengesizlikleri benim yaptiklarimla karsilastirdi ve kendisi bu sonuca vardi
annem senin gibi degil dedi vs
aslinda biraz esine düsüyor is ayni zamanda
hesabini karini zararini bilmesi sart
değişmez, benim babamda bizim sülalenin enayisi 52 yaşında, ben kendimi bildim bileli böyle, büyümü enayilikmi genetik bi bozukluk mu ben anlamadım anlayan beri gelsin,o herkese verir kimseden beş kuruş alamaz borçlarını bile tahsil etmez hibe eder, araba lazım olur şoförlük yapar ırgat lazım olur ırgatlık yapar, topuğunu kırdı kimseden tık çıkmadı yarım asırlık adama ben ne diyim kör mü görsün
O halde cevap yazmayınız... ne diye girip girip bakıyor cevap yazıyorsunuz...
Ya burdaki çoğu insanın konusahibini eleştirme,konudışına çıkmaa,
konusahibinin erkek mi kadın mı oldugunu arastırmaa
alaycı mesaj atma peşindeler ne olur çözüme odaklı mesaj atsanız ölür müsünüz ?
Çözüme odaklı mesaj atmak nasıl oluyor ?
Ayyyy Canımsssss ne pislik bir kaynanan var.
Nişanlının parasını yiyor,o zengin ablalar da lanet olsun.
Sen bence harika birisin nişanlında sana taptığı için çalışmanı istemiyor o da muhteşem biri.
Ayy inşallah çok mutlu olun canımssss
hala konudan vazgecemiyor musunuz ? sonra pişman olmayasınız ?
Ben 100tl için kendinize yaşattıklarınızı okuyunca pişman oldum zaten.
Para para para .. Bence parayı seven çalışmalı.
eğer siz evlendkten sonra da bu para istemeler ve vermeler devam ederse işte o zaman sıkıntılarınız bitmez.acil bir durumda aileye tabiki yardım edilir ama bunu rutine bağlamak olur olmaz herşey için para istemek hiç doğru değilbu karşı tarafı kullanmaktır .nişanlının huyu buysa zor değişir ama sen evlenmeden önce bu konuyu konuş nişanlının düşüncesini öğren umarım bir çözüm yolu bulabilirsiniz
ablaları çok bencil ve vicdansızmış
askerdeki adamdan para istenir mi hiç
kızlar kendi aralarında para toplayıp annelerine destek çıkabilirler ama bunu yapmayacak kadar benciller
bende nişanlıyım aynı sorunlar bizdede var düğün olucak eşya alınacak salon tutulacak kimsede tık yok ev yok kenarlarında biraz paraları vardı onuda gitti damadına verdi hiç benim düğünüm olucak çocuğum bir yuva kurucak alsın o harcasın demiyor elindekinide veriyo nişanlımdakinide alıyolar bende bu konulardan çok stresliyim ne olucak böyle bilmiyorum bir türlü sevemiyorum onları baştan böyleyse evlenince ne olucak onuda blmiyorum çok kararsızım
babada yok madem zor değiştirmek..
askerden bile para gönderebildiğine göre durum vahim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?