Kaynana 😡

Eşimde haklısın dedi ama anasına ne der bilemiyorum Bide sürekli kadın beraber olmak istiyor eltimlerde küs bana sardı şimdi iyice
canim esin seninle hem fikir ne guzel
hic takmamani tavsiye ederim
biz boyle yaparaktan sadece kendimize ediyoruz zamanla esler arasi bozuluyor

Sakin ol bebeğini düşün canım. Eşin sana destekse kayinvaliden ne derse desin duyma. Istediğiniz yere gidin, o aradığında da açmayın telefonu. Her pazar her pazar insan sıkılır ya o ne öyle görev gibi.

O yüzden hassasın galiba. Çünkü ben aşırı sinirlenecek bir şey göremedim.
Ya da konuyu düzenleyip tekrar yazar mısın?
Ya canım tam yazamadım doğru söylüyosun hep görüşmek istiyor bi ara düzene otutturmuştum yine başladıklarını tek araba oldugu için birlikte gitmek istiyorlar

Bunlar hep bagimli kisilik bozukluklari...Bu arada ben de kayinvalideyim.

Bazi insanlar acikca soylemeden anlamaz veya anlamazdan gelir. Yalniz vakit geciremez, hep koloni gibi yasamak ister. Bir sey demedim diyorsunuz ya hani, deyin. Ama kirip dokmeden, nezaketle. Bu bagimli kisilik bozuklugu esinizde de varsa, isiniz zor.

Ben oglumun ve gelinimin pazar gunleri ne yaptigini bile bilmem, bilmek de istemem.

Benim de yapacak seylerim var, onlar da bizi bilmez. Ne geregi var, herkes isine baksin...

Dengesiz işte daha dün birlikteydik bendeydiler giderken bide inadına kocamın yanında diyor kurufasulye yapcam gelin bende söz vermiyim dedim insan bi düşünür demekki bi planları var sabah oluyo arıyor akşam özdilege gidelim diye biz kızmızla gezmeye gidicez dedgim halde bende bi bahaneyle sinirli kapattım telefonu ben sonra ararım seni dedi anlamıştır heralde

Elinizden öpmek istıyorum ya tam teşhisi koydunuz kadın zaten piskolojikmen rahatsız herşeyi kafaya takan ilaç kullanan bir insan aşırı bagımlı araya mesafe koydgum zaman anlıyor bazen 20 gün görüşmedgmiz oluyor

Bu kaynanalar yokmu ya esin anneci değilse ona söyle şikayetini anlat ona güzel bi dille yoksa da kaynana denen kadina soyle direk

Saygiyi elden birakmadan, kendinizi dosdogru ifade edin. Sonra da arkasinda durun, zikzak cizmeyin. Kolay gelsin...

Bu kaynanalar yokmu ya esin anneci değilse ona söyle şikayetini anlat ona güzel bi dille yoksa da kaynana denen kadina soyle direk
Kız söyledim bi insannın anlamaması için şey olması lagzım konuşma tarzımdan bile anlaması lazgım bakalım ne olacak akşam

Kız söyledim bi insannın anlamaması için şey olması lagzım konuşma tarzımdan bile anlaması lazgım bakalım ne olacak akşam
Kocanız nasıl bi insana eş yar olacak kocan anlar mı soylesen bende kaynanami sevmiyorum esimin ailesini sevmiyorum ki mesafeliyim ayrı yaşıyoruz onlardan cok nadir ararım böyle kafam rahat keşke sende baya bi mesafeli olsan

Ben de. Mesafe koyuyorum araya oda anlıyor bunu bagzen bazı kvdeler var beklerim gelin arasın arayan taraf bu ben anlamıyorum o beni aramasa ben aramıcam eşime gelince asla görüşmemezilşk yaptırmaz ailesiyle

Ya sizin gibi kayınvalideler var mı gercekten inanamıyorum suan ..

Ben de. Mesafe koyuyorum araya oda anlıyor bunu bagzen bazı kvdeler var beklerim gelin arasın arayan taraf bu ben anlamıyorum o beni aramasa ben aramıcam eşime gelince asla görüşmemezilşk yaptırmaz ailesiyle
Yani görüşür mu hep

Evet ben görüşmesem oda benim ailemle görüşmez
Aynı benim kide aynıdır gerci ben yeni evliyim daha 3 aylık 2 aylikda hamileyim uf kaynana m insallh gelmez bize bn sevmiyorum ailesini bitek esimi seviyorum tabi cunku niye biz evlendik okadar kimse destek olmadi hep iste durum yok falan filan eşim askeri personel herseyini kendi yaptı düğününü altınını biz borç ödüyoruz kolumdaki 4 bileziği çıkardım verdim 3 bileziği arana aldık diğer 1 bileziği de yarın vericem cunku niye biz balayına bile eşim parmağında ki altin yüzüğünü bjozdurdu yemişim ailesini nefret ediyorum hepsinde hepsi sinsi hepsini topla bi benim temiz kalbim etmez

Evet ben görüşmesem oda benim ailemle görüşmez
Işte geçen eşime dedim ağlayarak karnında bebeğimiz var bizimde masrafımız olucak kimseye sakin para vermiyorum oda anladı zaten yok dedi Allah bna değmeyen yılan bin yaşasın bazen keşke ailesi yüzünden evlenmeseydim dediğim oluyo ama napalim evlendik bi kere bi kardesi var esimin bana öldürecek gibi bakar

Ya sizin gibi kayınvalideler var mı gercekten inanamıyorum suan ..
Size bir sir vereyim mi? Bu dunyada bana verilecek en buyuk ceza, genclerle bir arada yasama zorunlulugu olur.

Ben zirt pirt gitsek, gelsek darlanirim. Hayatimin kontrolu elimden alinmis gibi hissederim.
Bence kayinvalide olmakla alakali degil, karakter meselesi.

Saygili bir iliski kafi. Tamamen yabancilasilmasin, yuz goz de olunmasin.

Kizimin da, oglumun da her ev halini bilmek istemem. Kendi ev halimin de bilinmesini istemem. Boyle iyi, en azindan biz boyle iyiyiz...

Aynen öyle 6 ay önce boşanıyordum en çok ailesinden kurtulacağım için sevinmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…