Kaynana 😡

Size bir sir vereyim mi? Bu dunyada bana verilecek en buyuk ceza, genclerle bir arada yasama zorunlulugu olur. 😁

Ben zirt pirt gitsek, gelsek darlanirim. Hayatimin kontrolu elimden alinmis gibi hissederim.
Bence kayinvalide olmakla alakali degil, karakter meselesi.

Saygili bir iliski kafi. Tamamen yabancilasilmasin, yuz goz de olunmasin.

Kizimin da, oglumun da her ev halini bilmek istemem. Kendi ev halimin de bilinmesini istemem. Boyle iyi, en azindan biz boyle iyiyiz...😉
Süpersiniz ne guzel

Benimkide ayni hic aramam
Aramiyorum diye ogluna sikayet eder
Yilbasi, dogumgunleri, her bayram, her izin, her tatil, her hafta sonu, her cuma, haftada iki kere mutlaka gorusurduk
Bi kere sabahin korunde gelmislerdi kahvaltiyida kaldirmistim hazirlaniyodum disari cikicaktik
kahvalti istediler bide yaptilar kahvaltilarini biz cikiyoruz siz oturun isterseniz dedik ciktilar
Kendi d.gunumede cagirmiyodum damliyolardi hemen
Bisey diyincede bizim sizden baska kimimiz var modlari
Tasindim simdi 4 saat uzagina ama sagolsun her ay geliyo kavgada etsem agzima gelenide saysam geliyooo:KK14::KK14::KK14:
Bide laf sokmalar
Sizin icin gelmiyorum cocuklar olmasa gelmem cocuklara dayanamiyorum modlari

Yilbasi, dogumgunleri, her bayram, her izin, her tatil, her hafta sonu, her cuma, haftada iki kere mutlaka gorusurduk
Bi kere sabahin korunde gelmislerdi kahvaltiyida kaldirmistim hazirlaniyodum disari cikicaktik
kahvalti istediler bide yaptilar kahvaltilarini biz cikiyoruz siz oturun isterseniz dedik ciktilar
Tasindim simdi 4 saat uzagina ama sagolsun her ay geliyo kavgada etsem agzima gelenide saysam geliyooo:KK14::KK14::KK14:
Bide laf sokmalar
Allahım ya ne kadar tuhaflar benim eltimde görüşmüyor eltimi devamlı bana kötülüyor en azında kadının kafası rahat

Bide laf sokmalar
Kac senelik evlisinki

Valla delircem bu kadın ne yapmaya çalışıyor anlamadım sinirden lekelenmem oldu ya kafayı yicem dün kvdemler bizdeydi giderken yagrın fasulye pilav yapacam gelin dedi bende söz vermiyim ararım seni dedim demin aramış napıyosun diye bi rahat vermiyo ya iyim dedim akşama biz kızımı biyerlere götürücez dedim sonra dediki oda eşimi arıcakmış beraber bizi özdilege götür dicekmiş bende bişe demedim sonra kızım su döktü ona kızdım anne ben seni sonra ararım dedim kapattım ya ne yapmam lagzım akıl verin kafayı yicem normal bi insan olsa anlamazmı demekki birlikte gitmek istiyorlar diye eşime söylesemmi ne desem kapattım telefonu ararsa diye 3 pazardır beraber gidiyoruz hep birlikte gezmek istiyor kas gelincede siz gençsiniz gezin diyor
Türkçe kelimelerin doğrularını unuttum geçici süreliğine cevap veremiyorum.

Allahım ya ne kadar tuhaflar benim eltimde görüşmüyor eltimi devamlı bana kötülüyor en azında kadının kafası rahat
Oooo seninki eltini kotuluyosa iyi
Ben gelinleri gectim banada kotuluyo benide ona kotuluyo hatta esimi kaynima
Kaynimida esime kotuluyo
Ama gercekten bi kere bakan anliyo kaynana oldugunu :olamaz:

Size bir sir vereyim mi? Bu dunyada bana verilecek en buyuk ceza, genclerle bir arada yasama zorunlulugu olur. 😁

Ben zirt pirt gitsek, gelsek darlanirim. Hayatimin kontrolu elimden alinmis gibi hissederim.
Bence kayinvalide olmakla alakali degil, karakter meselesi.

Saygili bir iliski kafi. Tamamen yabancilasilmasin, yuz goz de olunmasin.

Kizimin da, oglumun da her ev halini bilmek istemem. Kendi ev halimin de bilinmesini istemem. Boyle iyi, en azindan biz boyle iyiyiz...😉
Herkes sizin gibi anlayışlı olsa bu dünya ne güzel dünya .......

Kiziniz varmis,verin cocugu el ele babaannesiyle takilsinlar her pazar. Siz de esinizle program yapin. Bazen de esinizi de gonderin hadi git ananla dolas deyin. Hic isinizi bilmiyorsunuz valla napayim ben mi gelip dur diyeyim kaynananiza?

Herkes sizin gibi anlayışlı olsa bu dünya ne güzel dünya .......
Anlayisli olmaktan cok, mahremiyete onem vermem, icli disli iliskileri sevmememle alakali.

Hergun hergun gelinimi veya damadimi gorsem, konusacak konu mu kalir yahu?

Cocuklarim haftayi gecirmesin yetiyor bana. Gelinimle damadim da, yabancilasmayacak kadar yakin olsun, gorunce guler yuzlu ve saygili olsunlar yeterli...

yanı buna mı bukadar sınırlendınız lekelenecek kadar
hıc bır doktor bu lekelenmeyı kayınvalıdeye baglamaz haberınız olsun. mevzu bukadar sınırlenecek bırsey de degıl
cocugunuz olacakmıs bence bıraz daha sakın olun derım

Kocası varsa bü zahmet onla gitsin her hafta sizin peşinize takılmak nedir? Bu kadınları anlamak gerçekten çok zor

Kiziniz varmis,verin cocugu el ele babaannesiyle takilsinlar her pazar. Siz de esinizle program yapin. Bazen de esinizi de gonderin hadi git ananla dolas deyin. Hic isinizi bilmiyorsunuz valla napayim ben mi gelip dur diyeyim kaynananiza?
Eşim i tek yollucam gitmezkş hayatta birde birton laf çıkar bak bizi İnan yerine koymuyor billmem ne aslında kızımıda bırakıp gezmek istyrm ama her kızım gttiginde kızımı sorgu sual ediyr annen seni dövüyormu kavga ediyomu annenle baban birton soru soruyor çocuga

Biz bu sekilde yapariz. Torunumuzla ozel, basbasa gecirdigimiz gunler vardir. Kizimla damadim da ne istiyorlarsa onu yapsinlar...

Back
X