Bugün dyrkş babana dedimde beni gezmeye götür götürmedi yalan bizimle gelince Nası geliyor kayınpederKocası varsa bü zahmet onla gitsin her hafta sizin peşinize takılmak nedir? Bu kadınları anlamak gerçekten çok zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün dyrkş babana dedimde beni gezmeye götür götürmedi yalan bizimle gelince Nası geliyor kayınpederKocası varsa bü zahmet onla gitsin her hafta sizin peşinize takılmak nedir? Bu kadınları anlamak gerçekten çok zor
Siz gitmezseniz esiniz tek gitmek zorunda kalir. Karar veriyorsunuz ama arkasinda duramiyorsunuz bence.Eşim i tek yollucam gitmezkş hayatta birde birton laf çıkar bak bizi İnan yerine koymuyor billmem ne aslında kızımıda bırakıp gezmek istyrm ama her kızım gttiginde kızımı sorgu sual ediyr annen seni dövüyormu kavga ediyomu annenle baban birton soru soruyor çocuga
hafatfa bir olsun istiyorum çokmuAnlayisli olmaktan cok, mahremiyete onem vermem, icli disli iliskileri sevmememle alakali.
Hergun hergun gelinimi veya damadimi gorsem, konusacak konu mu kalir yahu?
Cocuklarim haftayi gecirmesin yetiyor bana. Gelinimle damadim da, yabancilasmayacak kadar yakin olsun, gorunce guler yuzlu ve saygili olsunlar yeterli...
Oda bana hak veriyor zaten sürekli gitme konusundaSiz gitmezseniz esiniz tek gitmek zorunda kalir. Karar veriyorsunuz ama arkasinda duramiyorsunuz bence.
Biz bu sekilde yapariz. Torunumuzla ozel, basbasa gecirdigimiz gunler vardir. Kizimla damadim da ne istiyorlarsa onu yapsinlar...
Oda bana hak veriyor zaten sürekli gitme konusunda
Ben her hafta gelinimi de gormem, damadimi da. Cok bile...Ama torun acisindan cok uzun bir sure. O da, biz de cok ozleriz. Zaten bu yila kadar ben baktim. Artik okullu oldu, iki gunden fazla gormeden duramam. O da ozler. Bu gorusmeyi kayinvalideniz torun icin istiyorsa, baska bir yol bulunabilinir.Ha
hafatfa bir olsun istiyorum çokmu
Şu söylediğinin altına imza atabilirmiyim aynen öyle torunu için oğlu için benide çok seviyormuş gibi gözüküyor ama seven insan böyle yapmza az çok anlıyordur hareketlerimden amaç neKesinlikle en guzeli. Herkes kendi cocuguyla vakit gecirsin,kendi torunuyla vakit gecirsin. Hayat kisa her gun hangi bir aile uyesine yetiselim,hepimizin var anasi babasi,herkese takilip ordek ailesi seklinde gitmek zorunlulugu yok ki. Bence kvler de memnun oluyor sadece kendi cocuklarini gordugundekimse gelinin damadin kara kasina hayran degil
Onun gerekeni yapacağı tek şey biz birlikte gidicez gezmeye demek olırwHak veriyorsa gerekeni yapsin diyorum iste. Ben kendi anneme istedigim zaman giderim,esime sormuyorum bile gelir misin diye. Herkes kendi ailesiyle takilsin. Bayram degil dugun degil,maaile gitmek zorunda degilsiniz
Kendini yalniz hissediyor olabilir. Alip karsiniza konustunuz mu hic?Şu söylediğinin altına imza atabilirmiyim aynen öyle torunu için oğlu için benide çok seviyormuş gibi gözüküyor ama seven insan böyle yapmza az çok anlıyordur hareketlerimden amaç ne
“Yagrın” ve “lagzım” sinir krizi geçirtti bana burada.yazınızı düzenleyip biraz daha anlaşılır cümleler kurar mısınız? noktalama yok yazım yanlışları da var anlaşılmıyor pek bir şey.az biraz anladım onda da böyle sinirlenecek hiçbir şey göremedim.
Telefonun ne gibi bir sıkıntısı var ki bazen yerine bağzen yazabiliyor?Kızlar idare edin valla klavyeden ya telefon sıkıntılı biraz
Kocalarından görmedikleri şeyleri oğullarından bekliyorlarYa canım tam yazamadım doğru söylüyosun hep görüşmek istiyor bi ara düzene otutturmuştum yine başladıklarını tek araba oldugu için birlikte gitmek istiyorlar
Sizin gibi kvdeler de varmis helal olsun sizeBunlar hep bagimli kisilik bozukluklari...Bu arada ben de kayinvalideyim.
Bazi insanlar acikca soylemeden anlamaz veya anlamazdan gelir. Yalniz vakit geciremez, hep koloni gibi yasamak ister. Bir sey demedim diyorsunuz ya hani, deyin. Ama kirip dokmeden, nezaketle. Bu bagimli kisilik bozuklugu esinizde de varsa, isiniz zor.
Ben oglumun ve gelinimin pazar gunleri ne yaptigini bile bilmem, bilmek de istemem.
Benim de yapacak seylerim var, onlar da bizi bilmez. Ne geregi var, herkes isine baksin...