Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 170310 Eki Görüntüle 170311 Eki Görüntüle 170312
kızlar salonum bu. bi tek konsol eklenecek. kaynana salonu gibi mi olmus. pişman oldum önce koltuklarıma sonra hadi koltukları aldın niye koyu agac mobillya aldım die. yerlerin parkesini beyaz yaptırsam daha iyimi durur sizce. yada ben bunları ne yapıp yapıp degistireyim mi?
o tv bencede orda olmadı ama oda yamuk oldugu için bir yere yerlestiremedim bir türlü. en son orda kaldı. acaba koltukların kumasını mı degiştirsem diye düsündüm. hepsini acık tek renk yapayım. yada parkeyi beyaza cevirsem ferah mı görünür karar veremedim bi türlü. yeni evliyim bide ben bunları sevmiyorum deyince esim bi 5 yıl bekle bari. topa tutarlar seni valla dedi:)
maliyetli olur zaten
yeni evlenecekseniz çok masrafınız vardır
şunu yapmayı denediniz mi
koltukları aldığınız yere iade edip başka koltuk alın aynı mağazadan
evimize sığmdı falan diyebilirsin mesela
sonuçta hiç kullanmadığınız eşyalar
tüketici hakkı diye bişey var
o tv bencede orda olmadı ama oda yamuk oldugu için bir yere yerlestiremedim bir türlü. en son orda kaldı. acaba koltukların kumasını mı degiştirsem diye düsündüm. hepsini acık tek renk yapayım. yada parkeyi beyaza cevirsem ferah mı görünür karar veremedim bi türlü. yeni evliyim bide ben bunları sevmiyorum deyince esim bi 5 yıl bekle bari. topa tutarlar seni valla dedi:)
umarım yorumuma alınmamışsındır :) ama bence de içine sinmemiş koltukların rengi.. araştır istersen nekadara mal olur diye, parkeyi değiştirme bence gayet hoş rengi.. ama mobilyada değişiklik yapabilrsen dene, yeni mi eski mi koltuklar tam anlayamadım ama, eğer eski ise idare et masraf yapma yenisini alırsın.. istilbalin ayrı satılan 3lü koltukları var çok hoş renkler biraz pahalı ama kalitesi gerçekten konuşuyor.. 2tane 3lü kanepe alırsın.. altı bazalı olanlardan daha kullanışlı oluyor.. 2 tane de tekli alırsın..
bende mecburen kaynanamdan kalma 15 yıllık koltukları kullanıyorum şu anda ama pratik .. ankara mobilyanın .. belki yaza boyatırım süngerini yüzünü falan değişirim diye düşünüyorum 300-400 lirayı geçmezse tabi..
açık kahve.. ya da sütlü kahve olacak benimki kesin hastasıyım.. kirlentlerimi de bulabilirsem krem renginde kahve taneli desenli istiyorum..
Eki Görüntüle 170310 Eki Görüntüle 170311 Eki Görüntüle 170312
kızlar salonum bu. Bi tek konsol eklenecek. Kaynana salonu gibi mi olmus. Pişman oldum önce koltuklarıma sonra hadi koltukları aldın niye koyu agac mobillya aldım die. Yerlerin parkesini beyaz yaptırsam daha iyimi durur sizce. Yada ben bunları ne yapıp yapıp degistireyim mi?
saol cnm alınırmıyım hiç fikir alısverişi için burdayız. calısıo olmasaydım dügünden önce fikir almaya calısırdım daha ii olurdu. kostur kostur kalabalık aceleden böyle oldu. evin suyu bile yetişmedi zaten eve 1 ay sonra yerlestik. koltuklar yeni tepe homa dan aldık. 10 yıl da eskimez heralde ben eskisin die bakıorm ya masallah tas gibi. görümcem cok zevklidir normalde. millet ona hasta die kendimi emanet ettim. vaktim yok yorgunluk bi yandan. keske onu dinlemeyip yatastaki köse koltugu alsaydım. yasadıkca anladım ki spor ve acık renk bi ev istiyorum
saol cnm alınırmıyım hiç fikir alısverişi için burdayız. calısıo olmasaydım dügünden önce fikir almaya calısırdım daha ii olurdu. kostur kostur kalabalık aceleden böyle oldu. evin suyu bile yetişmedi zaten eve 1 ay sonra yerlestik. koltuklar yeni tepe homa dan aldık. 10 yıl da eskimez heralde ben eskisin die bakıorm ya masallah tas gibi. görümcem cok zevklidir normalde. millet ona hasta die kendimi emanet ettim. vaktim yok yorgunluk bi yandan. keske onu dinlemeyip yatastaki köse koltugu alsaydım. yasadıkca anladım ki spor ve acık renk bi ev istiyorum
İnsan böyle değişimler yaşıyor canım inan bana. Evinden sıkılmayan yoktur bir zaman sonra. Ben de mobilyalarımı beyaz almadığıma pişmanım. O zamanlar bir an önce olsun bitsin derken aceleye gelmiş, bu kadar da tecrübe sahibi değilmişim diyorum ben Allahtan koltuklarım krem-kahve benim
Ben de aynı senin gibi desensiz ve beyaz bir halı kullandım.
Perdem de kırık beyaz. Renkli fonum yok. Bir de duvardan duvara yerine, sadece camı kapayan stor ve katlamalı perde yada stor üstüne kruvaze perde kullanabilirsin.
Krem yerine beyaz kullanmanı tavsiye ederim ben daha da açacaktır.
Duvarlara da çerçeveleri beyaz tablolar resimler asabilirsin.