- Konu Sahibi Guzel gunlere
Biz de aynı binadan oturuyoruz en güzeli hiç takmamak he de geç ben öyle yapıp hiç takmıyorum konuşsundursun mantığındayım benÇok doğru keşke kendi durumumuz olsada onların evinde yaşamasak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de aynı binadan oturuyoruz en güzeli hiç takmamak he de geç ben öyle yapıp hiç takmıyorum konuşsundursun mantığındayım benÇok doğru keşke kendi durumumuz olsada onların evinde yaşamasak
Takıyosun zaten mecbur canım ama evet anne öyle olur haklısın felan de geç o daha fazla sinir olur kavgalarınızda da cesaret edebilirsen oynaşma seslerimiz gelmesin diye kavga sesi çıkarıyoz deBazen öyle yapıyorum ama her zaman da dayanamıyorum bünye olarak
Mesafeli olun bence. Hiç munakkaşaya girmeyin iletişiminizi kesin.Aynen Zeynep Ergül gibi daha ne sözler var![]()
Çok doğru mesela diyor ki bir kitapta okumuş adam karısını öldürmek istiyormuş. Karısının çantasına 2 yılan koymuş eşinede demiş sana sürpriz yaptım çantana bak KADIN bakmış yılanlar altın olmuş. Kendi de diyorki işte Allah adama yaptığını koymaz ne yapar eder yoluna gelir. Ben hikayey le söylediği ni bağdaştıramadım yaniO onun erdemsizliği. Okuyan insan kadına saygısını, insana sevgisini, kimseye müdahale hakkı olmadığını, eşlerin arasının düzeltmek için iki tarafı da teşvik etmenin faydalarından bahseder. Siz de okuyun alıntılayın kayınvalidenizin tersi şeylerle karşılaştığınız zaman onun artık umursamayacaksınız. dini bilgiyi dahi kendi menfaati için kullanmaya kalkışan, hadisi, ayeti değiştirerek yorumlayan birisinden ne bekliyorsunuz?
Aynen vallaŞunu yapabilen insanları kıskandığım kadar başka hiçbişi kıskanmam. Zor iş vesselam![]()
İşte ah almaktan korkuyorum senin kide sana yapsın diyor ya tutarsa bende onun için gene bana düşen görevimi yapıyorumMesafeli olun bence. Hiç munakkaşaya girmeyin iletişiminizi kesin.
O da güzelTakıyosun zaten mecbur canım ama evet anne öyle olur haklısın felan de geç o daha fazla sinir olur kavgalarınızda da cesaret edebilirsen oynaşma seslerimiz gelmesin diye kavga sesi çıkarıyoz de![]()
Allah ım ya moralim yerine geldi sabahtan beri yatıyordumSiz de 'damlaya damlaya göl olur' deyin ne demek istedi diye dusunsun dursun![]()
Senin gorevin kaynananin laf sokmalarini dinlemek kaynananin dizinin dibinde oturmak degil bacımİşte ah almaktan korkuyorum senin kide sana yapsın diyor ya tutarsa bende onun için gene bana düşen görevimi yapıyorum

İşte ah almaktan korkuyorum senin kide sana yapsın diyor ya tutarsa bende onun için gene bana düşen görevimi yapıyorum
Yok canım eşim diyor ki niye sana desin bana diyordur o diyor. Yani toz kondurmazGörüsmeyin. Gelmek isterse ya da sizi cagirirsa bahane bulun. Öyle öyle arayi acin siz susmaya devam ederseniz böyle devam eder..
Tabi bunu yapmak icin esiniz müdahale etmeli anne bugun de gelmeyelim gibi.. es ne durumda yaninizda mi sizin?
İşte ah almaktan korkuyorum senin kide sana yapsın diyor ya tutarsa bende onun için gene bana düşen görevimi yapıyorum
Doğru annem le 2 3 haftaya bir görüşürüz. Aynen beni bastırmaya çalışıyoSenin gorevin kaynananin laf sokmalarini dinlemek kaynananin dizinin dibinde oturmak degil bacım
Nasil annenle surekli gorusmuyosan kaynananla da gorusmemelisin. Senin gelinin de sana yapar laflarina bakma sen onun senin basini ezmeye calisiyo ondan öyle diyo
SağolunHerkesin ahı tutsaydi :) tutsa tutsa sizin ahiniz tutar. Kadin agir sorunlu. Iletisimi kesin. Siz gorevinizi yaptikca kadin hikayelerine devam edecek. Birakin kendi halinde yazsin cizsin.