- 9 Mayıs 2020
- 211
- 299
- 53
- 35
- Konu Sahibi Guzel gunlere
Sende birkaç tane ufak hikaye, atasözü, özdeyiş vs ezberle karşılıklı aşık atışması yapın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende birkaç tane ufak hikaye, atasözü, özdeyiş vs ezberle karşılıklı aşık atışması yapın![]()
Tahmin ettim bak..Doğru annem le 2 3 haftaya bir görüşürüz. Aynen beni bastırmaya çalışıyo
Ay bide kendisini dinlesen melek melek kimseye karışmaz zararı yok işinde gücünde çok iyi bir kaynanaGönlünüz rahatsa korkmanıza gerek yok ve kessinlikle böyle birinden uzak durun.. Çok değişik bir kv nız var![]()
Ay bide kendisini dinlesen melek melek kimseye karışmaz zararı yok işinde gücünde çok iyi bir kaynana
Malasef çocuklarını etkisi altına almış hiç bir çocuğu cevap vermez. Diyorki eşime dayın zamanın da anneme çok çektirdi. Şimdi kendi çocuğundan çekiyor ah aldı ah diyo ondan kimse sesini çıkarmazTahmin ettim bak..
Niye seninki ana degil mi o ana da?
Esine de karsi cik bak böyle cok yıpratırlar seni bastan mudahale et. Gerekirse seni kaybedicegini anlasin esin. Artik evlenmis kucuk bi erkek cocugu degil algilasin sunu su erkekler![]()
Aminnn inşallahAynı bina çok zor Allahım kolaylıklar versin canım.. Kayınnanada merhamet versin..
Ben çalışan biri değilim. Eşinde maaşı asgari ücret ondan dolayı zor bizim içinSusma kesinlikle, saf saf ah edecek diye seni üzmesine izin verme
Ama guzelim yil olmus 2020 hala aile apartmanında oturuyorsunuz durumumuz olsa da çıksak diyorsunuz durumunuz olgunlaşmadan ne diye evleniyorsunuz?
Altli ustlu oturunca huzursuz olunacağını dünkü çocuk bile bilir. Kira vermiyim, calismayayim, kimse de bana dokunmasın kafası cok ütobik
Is mi yok yoksa çalışmayı tercih mi etmiyorsunuzBen çalışan biri değilim. Eşinde maaşı asgari ücret ondan dolayı zor bizim için
Doğru bunu demeliyim bir günReis sende ona de ki
Beni gınayan benim köyneğimi giysin.
![]()
Mesleğim yok yaniIs mi yok yoksa çalışmayı tercih mi etmiyorsunuz
Evet o yaşlar ve kesinlikle bildiğini okur sabit fikirlien az 55-60 yasindaki insanlardan bahsediyorsunuz. cocuk degiller ki egitesiniz.. kimse degismez bu saatten sonra siz de onlar da. konussun dursun. bildiginizi okuyun. bana o laf soylense benden memnun degilseniz bosanalim gonlunuze gore alin derim. resti cekerim.. senden, ailenden memnun degillermis.. bakalim biz sizden sizin oglunuzdan memnun muyuz.. sizin dort dortluk oldugunuzu kim soyluyor derim.. mesafe koyun.. o bildigini okusun siz bildiginizi. sizin huzurunuzu kacirmaya kalkarsa o zaman mudahele edersiniz. sadece lafi, sozu icin sinir olmaya degmez.
Bak guzelim kimse kalifiye eleman değil ,taşı sık suyunu çıkarMesleğim yok yani
Şaka mı yapıyorsun?İşte ah almaktan korkuyorum senin kide sana yapsın diyor ya tutarsa bende onun için gene bana düşen görevimi yapıyorum
Ohooo her sözü duyarsan işin zor...Kavga etme sakın eşinle aksine daha mutlu görün köz verme...Selam. Şimdi kızlar benim kv sürekli laf sokuyor. Artık gına geldi. Örneğin, herkes ektiğini biçer (bu herkes ben oluyorum yani benim gelinim de bana yaparmış ki birşey yapmıyorum) yaşattığını yaşarsın, bir aile nin içine girmeden bilemiyon, girinceye çıkamıyon( yani ben içlerine girmişim pişmanlık belirtisi bence) eşimle tartıştığım zaman larda, işten adam adam a durduğu yerde karışmaz,bıçak kemiğe dayanmadan kimse birşey yapmaz diyor bunun gibi örnekler. Bir kere dedim oğlunun yanında böyle diyerek destek oluyorsun deme dedim. 2 gün sonra tekrar dedi.
İnat yapıyor herhalde nasıl önüne geçebilirim. Bu arada kv dem kp e tuvalet e gitme dese gitmez. Durumu da iyi bunlara güveniyor bence sinir olmaya başladım. Nasıl yapsam ki![]()
Valla nişanlılık ta böyle değil di. Sana kimse bişey diyemez ben senin arkandayım. Seni kimseye ezdirmem derdi bende mutlu olurdum çok yanılmışım. Tek oğlan kiraya gitmez gitse daha çok kin beslerler bize yani çıkmaz sokak gibiyimBak guzelim kimse kalifiye eleman değil ,taşı sık suyunu çıkar
Mesleğim yok çalışamam, kocam asgari ücretli gecinemem , kaynanam bana mülk versin ama karışmasın da.. oyle bi dünya yok geçeceksin onu
Elden gelen ogun olmaz o da vaktinde bulunmaz annem tek başına asgari ücretle 3 kiz cocugunu is sahibi yapti ,isten çıkıp bizden gizli evlere temizliğe giderdi hayatımız boyunca bir kisi bile kendisine karisamadi
Kaynanan ev verdim ,konuşurum modunda .Kocan zaten vasıfsız. Ben hic sanmiyorum ki kocanın pasifligini nisanlilik döneminde görmemiş olasin
Bazen diyorum bazen boş veriyorum birgün gene senin ki de sana yapsın dedi. Bende alnım açık yüzüm ak vicdanım rahat yaparsa yapsın dedim. Ama sonu gelmiyor kiŞaka mı yapıyorsun?
Kadını hergün ıslak odunla dövüyorsun da ondan mı aynısını bana da yaparlar diye korkuyorsun?
Kadın bir değil iki değil sürekli seni dibe çekiyor sinir bozuyor, söylediği an ver cevabını bunun için ilahi adaletten korkma, ilahi adalet böyle birşey değil. Kaldı ki dinde hak yememek kadar hakkını yedirmemek de var bunu da düşün madem.
Ben de öyle bir kaynana olursam, gelinim de bana aynılarını söylesin de geç?