• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana sıkıntısı

Aynen ama bunu oyle gule oynaya laf arasi dedi ki 5 gun sonra jeton düştü
Ooo bende birdahakine kir atin yaninda duran ya huyuna ya suyuna diycem (saclari kir) şaka bir yana bana da cocugundan yasarsin vs demisti bende insallah dedim.benim gibi kv diye kendini övüyordu esimde vardı. Bende benim gibi gelin de zor bulunur ne dugun istedim ne taki ne kuafore giderim ne bogaza yemege ..oglunuzdan habersiz tek kurus harcamam yerime baskasi olsa boyle olmayacakti dedim esimde hakli dedi benim icin

Sizde özlü sözleri bolca kullanın.Her konuşmada bi özlü söz kullanıverin şaşırsın.çünkü siz sustukça bunların daha fazlasını duyarsınız.Gülerek konuşun ama tam olayı anlayamasın sonradan dank etsin 😂

Sizde özlü sözleri bolca kullanın.Her konuşmada bi özlü söz kullanıverin şaşırsın.çünkü siz sustukça bunların daha fazlasını duyarsınız.Gülerek konuşun ama tam olayı anlayamasın sonradan dank etsin 😂
İşte o yeteneğim olsa hazır cevap değilim sonra jeton düşüyor

Benim de böyle insanlara karşı taktiklerimden biri hiç ustume alinmiyormus gibi ondan daha fazla o size hak vermek 😁sinir oluyorlar hoşuma gidiyor.Mesela el içine girmeyince anlasilmiyormus dedi ya ,ne kadar doğru bir söz diyorum,insan birbirini tanidikca ne olduğunu anlıyor çok haklısınız diyip lafi uzatıyorum, ,sonunda yüzleri değişiyor kuduruyorlar ama ses te cikaramiyorlar

Benim de böyle insanlara karşı taktiklerimden biri hiç ustume alinmiyormus gibi ondan daha fazla o size hak vermek 😁sinir oluyorlar hoşuma gidiyor.Mesela el içine girmeyince anlasilmiyormus dedi ya ,ne kadar doğru bir söz diyorum,insan birbirini tanidikca ne olduğunu anlıyor çok haklısınız diyip lafi uzatıyorum, ,sonunda yüzleri değişiyor kuduruyorlar ama ses te cikaramiyorlar
Valla güzel yöntem çözmüşsün bu işi

Bu durumdan ancak kv sürekli hak vererek kurtulabilirsiniz. Söyle ki;
--Herkes ektigini bicer-- Cok dogru söylüyorsun annecim, iste buyüzden ben davranislarima, söylediklerime coooook dikkat ederim--
--Bir ailenin icine giremiyosun, girince cikamiyosun-- ay anne ne Kadar Dogru bir söz, icine girecegimiz aileleri önceden film izler gibi görebilsek ne iyi olurdu, vaktinde vazgecerdik--
--Adam adama durdugu yerde karismaz --- of anne sorma valla bicak kemige dayanana Kadar ugrasiyorlar, cevap verincede kavga cikiyo, delirtiyolar insani , halbu ki (mesela peygamberimizi örnek alsalar) ohhh güllük gülistanlik geciniriz

sen de şey de bi dahakine "erken öten horozun başını keserler"

elinle de göster ama böyle

"kıt diye" de 🤣
Bu durumdan ancak kv sürekli hak vererek kurtulabilirsiniz. Söyle ki;
--Herkes ektigini bicer-- Cok dogru söylüyorsun annecim, iste buyüzden ben davranislarima, söylediklerime coooook dikkat ederim--
--Bir ailenin icine giremiyosun, girince cikamiyosun-- ay anne ne Kadar Dogru bir söz, icine girecegimiz aileleri önceden film izler gibi görebilsek ne iyi olurdu, vaktinde vazgecerdik--
--Adam adama durdugu yerde karismaz --- of anne sorma valla bicak kemige dayanana Kadar ugrasiyorlar, cevap verincede kavga cikiyo, delirtiyolar insani , halbu ki (mesela peygamberimizi örnek alsalar) ohhh güllük gülistanlik geciniriz
Ayy ne güzel cevap lar rabbim konuşma kabiliyetimi arttırsın haa şöyle cevaplar versem ne hoş olursa o anda tutulup kalıyorum

O nasıl bir hikaye öyle yaaa. İbretlik Dini Hikayeler mi okuyor, Flash Tv nin Gerçek Kesit’ini çok mu izlemiş? Sjsjsjs kusacağım böyle hikayelerden. Kötülük yapacak olan her durumda yapıyor. Bakınız: sizin kayınvalide.
Evet hikayeyi okuyup kendince yorum ekliyor

Biz de diyoruz ki oyle bi dünya yok . Ya kendi göbeğini kendin keseceksin ya da çekeceksin.
Taşınırsam kin beslerler diyorsun eee yani ?nolur beslerlerse ?simdi kin gutmuyor mu sana sanki ?
İnsanoğlu egoludur ,hic kusura bakma , hele bu dönemde mülk vermek ne demek , elbette dili uzar
Bi de sen baya zeki bi kadınsın, sorularıma istedigin pencereden bakıp cevap veriyorsun , çalışmak diyorum meslegim yok , tasin diyorum oglan kiraya çıkmaz, altli ustlu oturursan neler olacağını cocuk bile bilirdi diyorum ,es geçiyorsun cunku kiraya çıkmak isine gelmiyor saydigim her şeye cevabin gelenekçi ama kaynananin mulkunde kaynana laf sokunca of canım yandı
Aslında istediğim pencereden değil de yaşadığım kişilerle alakalı tek ben olsam kesinlikle böyle olmazdı, yada eşim bana uysaydı. Kiraya şimdi çıkarım benim sözümle olsa önemli olan kafa rahatlığı maddiyat ikinci planda benim için.

eşinizle tartıştıgnızı nereden biliyor ben onu anlamadım.
bende tartısırım arada sırada ama kimse bilmez..
kv aram iyidir yani arada bazen tepkisine hee olsamda baktım herkese böle bende bşy demıyorum onn haricinde o bna ben ona rahat seklde konusurz..

eşinizle tartıştıgnızı nereden biliyor ben onu anlamadım.
bende tartısırım arada sırada ama kimse bilmez..
kv aram iyidir yani arada bazen tepkisine hee olsamda baktım herkese böle bende bşy demıyorum onn haricinde o bna ben ona rahat seklde konusurz..
Eşim bazen söyler tartışınca da duyuyorlar ve ne oldu diye aşağı geliyorlar. Kv biz rahat koşuşamıyoruz işte böyle laf vurur bazen cevap veririm çoğunlukla susarım. Sonrasında üzülen ben oluyorum

Çok doğru mesela diyor ki bir kitapta okumuş adam karısını öldürmek istiyormuş. Karısının çantasına 2 yılan koymuş eşinede demiş sana sürpriz yaptım çantana bak KADIN bakmış yılanlar altın olmuş. Kendi de diyorki işte Allah adama yaptığını koymaz ne yapar eder yoluna gelir. Ben hikayey le söylediği ni bağdaştıramadım yani
Bu hikayeye inanıp bir de gercekmis gıbı anlatan bir zihniyetle ugrasmaz uzak dururdum.
Bu tam, napsan anlamayacak kapasitesindekı ınsan masalı.

Avrupa yakasında ki Dilber hala geldi aklıma
eş eş eşişe
beş boş beşişe
anamın adı menevşe..

İiiiiiihhh ben lafımı ortaya goydun beğenen alır beğenmeyen gider🤭🤭🤭🤣

Bu hikayeye inanıp bir de gercekmis gıbı anlatan bir zihniyetle ugrasmaz uzak dururdum.
Bu tam, napsan anlamayacak kapasitesindekı ınsan masalı.
Evet ben ne söylersem söyleyeyim gene aynısını söylüyor ya da savunuyor. Annem de dediğiniz gibi aynısını söyledi. Yani hiç bir güç bakış açısını degiştiremez sabit fikirli

Back
X