merhaba arkadaşlar...genelde bildiğiniz üzere kaynanalar çok değerli oğullarını kıskanırlar ama benim kaynanam istisna annemleri kıskanıyor anneme her gidişimde veya annemler bana geldiğinde küsüyor her lafa alınıyor...küstüğüyle kalsa yine ii garip garip hareketler yapıyor evlerimiz karşı karşıya ben kapımı açtıgım zaman hemen kapısını açıyor benim evi dikizliyor geceleri duvara vuruyor bağırıyor sizce ne yapmalıyım?benim gibi olan var mı hiç sanmıyorum ama...ciddi ciddi taşınmayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum kafayı yiyecem yardım edin ne olur
tatlım bu tıp klasık sorunlar hep yasanıyor sanırım dızıler de bıle var bu konu allah sana sabır versın eger kı esınde senın gıbı dusunuyorsa ve maddı durumunuz el verıyorsa bence tasının cunku bır ınsanı degıstırmek mumkun değıldır hele kı kaynanaysa once oğlunu kıskanır sonra gelının aılesını gelın olmak zor zanaat gercekten
al birini vur ötekinee benmkilerde aynı kızkardeşleri ve annesi paylasamıyorlarr nıyee gercektende mutlu mutlu gecınsinler denmiyorr sürekli sorun cıkaraıyorlar anlamıyorumm bızım de kız tarafı olarak sorun cıkarmak ıstesek bırsuru sey var ama nıye bızımkiler cıkarmıyo bıktım yaaaa((cekceğimız cile varr