- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.539
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden bu kadar emin ve kesin konuşabiliyorsunuz. Burada doğru yazmamış olabilirim. Ne yazdığımı bile bilemiorum çoğunda. Türkçeyi katletmiş de olabilirim. Fakat hiç biseyin değişmeyeceğini nereden biliyorsunuz nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz. Buraya kadar bazı şeyleri yaşıyorsam demekki çoğu şey değişmiş durumda.
Şimdi o , bir kadinin elinden çıkmış bir yazı olduğu için biraz usturuplu..Kayınvalidem bana git başkasının altına yat diyecek, eşim böyle efendi efendi karım üzülüyor bile diyemez. Defol git evimden sen benim karımla nasıl konuşuyorsun der. Kafayı yemişler ya adama bak annem der diyor şaka gibi.
İçim şişti? Eşinizde yokmuş zaten ne tutuyor sizi orada? Gidin bak ciddi diyorum sonra hepsi kuzucuk kuzucuk olurlar merak etme. birileri acı çektirdikçe, hor gördükçe zevk mi alıyorsunuz. Hadi diyelimki eşinizi çok seviyorsunuz ondan katlanıyorsunuz e kocada yok meydanda besleme gibi ne katlanıyorsunuz acaba ?4 senelik evliyim. Evlendik evimizi yakın bir yere tuttu sabah 8 de gider akşam 11 de gelirdik beraber yer içerdik bir gün gelmeden kıyamet kopardı. Ev aldık uzaklaştık rahatladım dedim bu sefer gene aynı şeyler. Hergun aramadın gelmedin vesaire. Sonra eşim yurt dışına gitti çalışmaya benide annesigile bıraktı 2 seneye yakındır ordayım. Aramızda sorunlar oldu eve getirdİler soğuk ev kış günü evde bişey yok beni eve bıraktılar. Seni istemiyoruz git başkasının altına yat bizemi para kazniorsun benim ne işimi yaptın sen. Banada bişey yapmadı doğum yaptım bana gelince çarşafa sar getir falan. Kızı hamile şimdi ona şimdiden yapıyor. Genel olarak sorunlu çok otoriter ve takıntılı bir kadın. İki patates kızartması yaparsam benm cebimden kahvaltı yapilio bu evde. Yemek varken bu niye çocuğa yapiorum bu arada çocuk ortayı batirinca Şipan evimi batiryo onun batirdigini temizlion bana ne yapiosun. Çorba karistirrim yok bunu sole karıştır. Bu yemeği niye böle yaptin. Bugün niye geç kalktnz bunlar listelenir gider. Genel olarak kendisi kaynanasigile hep küsmüş kocası tarafı hayatında yokmuş kendisi ve ailesi ile girip çıkmış. Kendi Bacilarida aynı vede aldıkları gelini mecbur goruolar biz doveriz soveriz susmak zorunda yapmak zorunda ailesine gitmeyecek falan. Bu sefer de getirdiler eve atıp gittiler. Eşim herzaman onları savunuyor. Ağzından ya anne yapmayın demez oda kötü davranior. Eğer annesigille iyi olursam benden iyisi yok. Kıyafet almayacağım gezmeyecgim kimse gelmeyecek aileme gitmeyeceğim onların dediği herşeyi yapacak ve susacagim.o zmn benden iyisi olmuor. Biseyleri bı yeter deyincede benden kötüsü olmuor. Bana karşı iyiliği ailesine baglior. Eşime karşı bı kötülüğün olmadı aramizda kişisel büyük sorunlar hiç olmadj. Ama bu konu artık beni bıktırdı. Yurt dışında şuan sen gelene kdr aileme gidiyim diorm olmaz Dior. Gel o zmn diorm olmaz Dior. Kendi ailesi ile iki sene kalıordum bı ömür kalsam oluor benm ailemle olmuor. Bir çocuğum var. Aşırı mutsuzum evlendigimzde beri sürekli bu benzeri konular beni çok yıprattı. Ayrılmak istiyorum 23 yasindaym çocuğu goturcem ailem kabul edior babam bu çekilmez gel ben sana düzen kurarım Dior. Hem etrafın lafından cekiniorm hem çocuk ilerde evlensem bişey olsa karşı taraf bişey der yük plursa diorm. Evladımı asla bırakamam. Arada çocuğun psikolojisi nolacak die enkazın altında kaldım. Çok bunalimdayim ne yapacağımı bilmiorm inanın. Ama hiç mutlu huzurlu deilim
İçinde bulundugum psikoloji ve baskı çok fazlaydı. Sağlıklı düşünemiyorum bile. Uzun bir zamİlerde bir gün "ben sana düzen kurarım" diyen baban da hayatta olmayabilir. Tek başına ayağa kalkmak zordur, ne güzel senin baban sana destek çıkıyor. Şuan yapamazsan ilerde yapman daha zor olur. Aile evine dönmeni tavsiye ederim. Aile evine dönünce de iki üç ay sonra aileni tekrar yok sayıp geri dönme yalnız.
El alem ne der diye düşünme. Bu durumu anlatsan zaten herkes sana hak verir.
Çünkü eşin seni asla savunmuyor. Durumlar belliyken hemen çocuk yapmışsın. Eşin yanında bile yok. Bu kadar değer görmediğin bir ailede kalmaya hakaretleri dinlemeye devam etmişsiniz. Sizin namusunuza kadar laf söylemeye cesaret edecek kişi karşısında saygıdan deyip susmuşsunuz. Bu kadar susmuşken sihirli değnek değmiş gibi bir anda değişeceğinize inanmıyorum
En büyük depremlerin habercisidir sessizlik Dior bilirmisiniz. Sabırda yorulur. Benim bugüne kadar tahammül etmem hep edeceğim anlamı taşımıyor. Sadece şuan kendimce büyük karar veriyorumÇünkü eşin seni asla savunmuyor. Durumlar belliyken hemen çocuk yapmışsın. Eşin yanında bile yok. Bu kadar değer görmediğin bir ailede kalmaya hakaretleri dinlemeye devam etmişsiniz. Sizin namusunuza kadar laf söylemeye cesaret edecek kişi karşısında saygıdan deyip susmuşsunuz. Bu kadar susmuşken sihirli değnek değmiş gibi bir anda değişeceğinize inanmıyorum
Allah aşkına şu yaşadıklarına bak hala etraftan çekiniyorum diyorsun pesss, acilen babanı dinle yeni düzen kur ve boşan, seninki evlilik değil kölelik...4 senelik evliyim. Evlendik evimizi yakın bir yere tuttu sabah 8 de gider akşam 11 de gelirdik beraber yer içerdik bir gün gelmeden kıyamet kopardı. Ev aldık uzaklaştık rahatladım dedim bu sefer gene aynı şeyler. Hergun aramadın gelmedin vesaire. Sonra eşim yurt dışına gitti çalışmaya benide annesigile bıraktı 2 seneye yakındır ordayım. Aramızda sorunlar oldu eve getirdİler soğuk ev kış günü evde bişey yok beni eve bıraktılar. Seni istemiyoruz git başkasının altına yat bizemi para kazniorsun benim ne işimi yaptın sen. Banada bişey yapmadı doğum yaptım bana gelince çarşafa sar getir falan. Kızı hamile şimdi ona şimdiden yapıyor. Genel olarak sorunlu çok otoriter ve takıntılı bir kadın. İki patates kızartması yaparsam benm cebimden kahvaltı yapilio bu evde. Yemek varken bu niye çocuğa yapiorum bu arada çocuk ortayı batirinca Şipan evimi batiryo onun batirdigini temizlion bana ne yapiosun. Çorba karistirrim yok bunu sole karıştır. Bu yemeği niye böle yaptin. Bugün niye geç kalktnz bunlar listelenir gider. Genel olarak kendisi kaynanasigile hep küsmüş kocası tarafı hayatında yokmuş kendisi ve ailesi ile girip çıkmış. Kendi Bacilarida aynı vede aldıkları gelini mecbur goruolar biz doveriz soveriz susmak zorunda yapmak zorunda ailesine gitmeyecek falan. Bu sefer de getirdiler eve atıp gittiler. Eşim herzaman onları savunuyor. Ağzından ya anne yapmayın demez oda kötü davranior. Eğer annesigille iyi olursam benden iyisi yok. Kıyafet almayacağım gezmeyecgim kimse gelmeyecek aileme gitmeyeceğim onların dediği herşeyi yapacak ve susacagim.o zmn benden iyisi olmuor. Biseyleri bı yeter deyincede benden kötüsü olmuor. Bana karşı iyiliği ailesine baglior. Eşime karşı bı kötülüğün olmadı aramizda kişisel büyük sorunlar hiç olmadj. Ama bu konu artık beni bıktırdı. Yurt dışında şuan sen gelene kdr aileme gidiyim diorm olmaz Dior. Gel o zmn diorm olmaz Dior. Kendi ailesi ile iki sene kalıordum bı ömür kalsam oluor benm ailemle olmuor. Bir çocuğum var. Aşırı mutsuzum evlendigimzde beri sürekli bu benzeri konular beni çok yıprattı. Ayrılmak istiyorum 23 yasindaym çocuğu goturcem ailem kabul edior babam bu çekilmez gel ben sana düzen kurarım Dior. Hem etrafın lafından cekiniorm hem çocuk ilerde evlensem bişey olsa karşı taraf bişey der yük plursa diorm. Evladımı asla bırakamam. Arada çocuğun psikolojisi nolacak die enkazın altında kaldım. Çok bunalimdayim ne yapacağımı bilmiorm inanın. Ama hiç mutlu huzurlu deilim
En büyük depremlerin habercisidir sessizlik Dior bilirmisiniz. Sabırda yorulur. Benim bugüne kadar tahammül etmem hep edeceğim anlamı taşımıyor. Sadece şuan kendimce büyük karar veriyorum
Senin sabrın yoruladursun, kocan kimbilir kimlerin koynunda gözünü açtı bu sabah. Sen de otur kaynana lafı dinle.İçinde bulundugum psikoloji ve baskı çok fazlaydı. Sağlıklı düşünemiyorum bile. Uzun bir zam
En büyük depremlerin habercisidir sessizlik Dior bilirmisiniz. Sabırda yorulur. Benim bugüne kadar tahammül etmem hep edeceğim anlamı taşımıyor. Sadece şuan kendimce büyük karar veriyorum
Sence bu koca ve ailesi değişir mi? Bir anda taş mı düşecek başlarına? Cidden inanıyo musun buna?Neden bu kadar emin ve kesin konuşabiliyorsunuz. Burada doğru yazmamış olabilirim. Ne yazdığımı bile bilemiorum çoğunda. Türkçeyi katletmiş de olabilirim. Fakat hiç biseyin değişmeyeceğini nereden biliyorsunuz nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz. Buraya kadar bazı şeyleri yaşıyorsam demekki çoğu şey değişmiş durumda.
Noldu canım, kaynanan artık o.. demiyor mu yoksa? Büyük gelişme olmuş hakikaten.Neden bu kadar emin ve kesin konuşabiliyorsunuz. Burada doğru yazmamış olabilirim. Ne yazdığımı bile bilemiorum çoğunda. Türkçeyi katletmiş de olabilirim. Fakat hiç biseyin değişmeyeceğini nereden biliyorsunuz nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz. Buraya kadar bazı şeyleri yaşıyorsam demekki çoğu şey değişmiş durumda.
Olur mu kocası geldiği zaman -ki bence gelmez- sen ne mübarek kadınsın anasın deyip alnından öpecek. Dim dik ayakta durdun, ben gurbet elde çalışıp uğraşırken başımı önüme eğdirmedin yapacak. Gururlandıracak kadıncağızı.Baban da arka cikip duzenini kurarim dedigi halde ayrilmiyorsan sana her sey mustehaktir. Sus otur kaynananin dizinin dibinde o zaman. El alemin lafindan cekiniyormus. Kaynana lafi daha bi tatli geliyor heralde
Neden bu kadar emin ve kesin konuşabiliyorsunuz. Burada doğru yazmamış olabilirim. Ne yazdığımı bile bilemiorum çoğunda. Türkçeyi katletmiş de olabilirim. Fakat hiç biseyin değişmeyeceğini nereden biliyorsunuz nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz. Buraya kadar bazı şeyleri yaşıyorsam demekki çoğu şey değişmiş durumda.
Ailenin evine git kocanda düzgün bir insan olsa senin arkanda dururdu git başkasının altına yat ne demek ya al çocuğunu git kurtul bunlardan ailen destek çıkar çocuğunuda düşünme Allah büyük bunlar çocuğuna da bakmazlar sıpan evi dağıtıyormuş babanın evinden çocukla geldin sanki torunları deyilmi dağıtsın ben senin yerinde olsam bi dakika bile durmazdım4 senelik evliyim. Evlendik evimizi yakın bir yere tuttu sabah 8 de gider akşam 11 de gelirdik beraber yer içerdik bir gün gelmeden kıyamet kopardı. Ev aldık uzaklaştık rahatladım dedim bu sefer gene aynı şeyler. Hergun aramadın gelmedin vesaire. Sonra eşim yurt dışına gitti çalışmaya benide annesigile bıraktı 2 seneye yakındır ordayım. Aramızda sorunlar oldu eve getirdİler soğuk ev kış günü evde bişey yok beni eve bıraktılar. Seni istemiyoruz git başkasının altına yat bizemi para kazniorsun benim ne işimi yaptın sen. Banada bişey yapmadı doğum yaptım bana gelince çarşafa sar getir falan. Kızı hamile şimdi ona şimdiden yapıyor. Genel olarak sorunlu çok otoriter ve takıntılı bir kadın. İki patates kızartması yaparsam benm cebimden kahvaltı yapilio bu evde. Yemek varken bu niye çocuğa yapiorum bu arada çocuk ortayı batirinca Şipan evimi batiryo onun batirdigini temizlion bana ne yapiosun. Çorba karistirrim yok bunu sole karıştır. Bu yemeği niye böle yaptin. Bugün niye geç kalktnz bunlar listelenir gider. Genel olarak kendisi kaynanasigile hep küsmüş kocası tarafı hayatında yokmuş kendisi ve ailesi ile girip çıkmış. Kendi Bacilarida aynı vede aldıkları gelini mecbur goruolar biz doveriz soveriz susmak zorunda yapmak zorunda ailesine gitmeyecek falan. Bu sefer de getirdiler eve atıp gittiler. Eşim herzaman onları savunuyor. Ağzından ya anne yapmayın demez oda kötü davranior. Eğer annesigille iyi olursam benden iyisi yok. Kıyafet almayacağım gezmeyecgim kimse gelmeyecek aileme gitmeyeceğim onların dediği herşeyi yapacak ve susacagim.o zmn benden iyisi olmuor. Biseyleri bı yeter deyincede benden kötüsü olmuor. Bana karşı iyiliği ailesine baglior. Eşime karşı bı kötülüğün olmadı aramizda kişisel büyük sorunlar hiç olmadj. Ama bu konu artık beni bıktırdı. Yurt dışında şuan sen gelene kdr aileme gidiyim diorm olmaz Dior. Gel o zmn diorm olmaz Dior. Kendi ailesi ile iki sene kalıordum bı ömür kalsam oluor benm ailemle olmuor. Bir çocuğum var. Aşırı mutsuzum evlendigimzde beri sürekli bu benzeri konular beni çok yıprattı. Ayrılmak istiyorum 23 yasindaym çocuğu goturcem ailem kabul edior babam bu çekilmez gel ben sana düzen kurarım Dior. Hem etrafın lafından cekiniorm hem çocuk ilerde evlensem bişey olsa karşı taraf bişey der yük plursa diorm. Evladımı asla bırakamam. Arada çocuğun psikolojisi nolacak die enkazın altında kaldım. Çok bunalimdayim ne yapacağımı bilmiorm inanın. Ama hiç mutlu huzurlu deilim