Kaynana sorunsalı 🤨

Ya bide kilolu olsam gam yemeyeceğim.
Kadının gözü sürekli popişimde.
Var ki yedim diyesim geliyor. Sonra diyorumki sus okalip amannn cahille münakaşaya girilmez
Baktınız hiçbir şekilde iflah olmuyor muhabbeti kesin . Kanaatimce bu da şiddetin farklı bir türü. Zihninize,bedeninize haksızlık ettirmeyin . Çünkü sizin için sizden daha kıymetlisi yok . Siz iyi olursanız sevdikleriniz mutlu olur. O yüzden tüm negatif olan şeylerden kaçının .

Ya cocuk gibi oluyorlar dimi sizinkinin 70 yaş versiyonu bende var, düşünün nişanlıyken gül gibi geçiniriz ne var bi paylaşamadığımız (kocamı söylüyor) o var diyor ahadjd
Asla düzelmiycekler

Şu bi kaç gündür o kadar rahatım ki :)
Keşke hep böyle olsa.
Ama eli kulağındadır eminim
İyi de bu senin elinde.
Kadının bu sözlerini eşin de biliyordur.
Görüşmeyecem dersin,görüşmezsin olur biter.
Ben de beni üzen çok yakın tanıdıklarımla görüşmüyorum,gerçekten çok huzurluyum,çok şükür.

Yalnız ben oldukça bakımlıyım hatta kendisi sürekli bana yazar öğrenmeye çalışır vs
Sorun bakımlı yada bakımsız olmam değil zaten sorun onun o an konuşmak için konuşması.
Beni yersin de önemli olan o

Ya eşim üzülüyor arada kalıyor kıyamıyorum. Oda farkında annesinin cadılıklarının çok mücadele verdi ama olmayınca olmuyor

Sizinle yarış halinde o halde.

insanlar arasında küçük düşmesine izin verirseniz bir süre kafanız rahat olur

Evet evet bende kesinlikle bi şiddet gördüğümü düşünüyorum.
bi insan hiç bir şeyden nasıl memnun olmaz.
Yani hiç mi teşekkürü yada takdiri hak edecek bir gram iyi bişi yapmadım :)

Duymazdan gelin
Telefona bakın
Minimum iletişim kurun
Soru sormuyorsa söylediklerine sadece gülümseyin

Ya eşim üzülüyor arada kalıyor kıyamıyorum. Oda farkında annesinin cadılıklarının çok mücadele verdi ama olmayınca olmuyor
Neye üzülüyor?
Annesinin yaptıklarına üzülüyorsa onun sana kıyamaması gerek.
Görüşmemen konusunda destek olmalı.
Diyorum ya bakarsın kadın hatasını anlar da mesafeli görüşürsün artık.
Yoksa bu hakaretlerin dozu git gide artar.

Evet evet bende kesinlikle bi şiddet gördüğümü düşünüyorum.
bi insan hiç bir şeyden nasıl memnun olmaz.
Yani hiç mi teşekkürü yada takdiri hak edecek bir gram iyi bişi yapmadım :)
düşüncelerle kafanızı yormayın . Ağır ve akıllı insanların takdirini almak önemlidir. Belli ki kayınvalideniz yaşının insanı değil . Takdir etmese de olur . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…