- Konu Sahibi 1okaliptus
-
Baktınız hiçbir şekilde iflah olmuyor muhabbeti kesin . Kanaatimce bu da şiddetin farklı bir türü. Zihninize,bedeninize haksızlık ettirmeyin . Çünkü sizin için sizden daha kıymetlisi yok . Siz iyi olursanız sevdikleriniz mutlu olur. O yüzden tüm negatif olan şeylerden kaçının .Ya bide kilolu olsam gam yemeyeceğim.
Kadının gözü sürekli popişimde.
Var ki yedim diyesim geliyor. Sonra diyorumki sus okalip amannn cahille münakaşaya girilmez
Mm aldım biraz, şükür var ki yiyoruzbi dk sen kilo mu aldın okalip?
Ya cocuk gibi oluyorlar dimiAynen aynen bizimkindede o var.
kendi öz evladı söylüyor beni kıskanıyorsun diye o zamanlar şaşırmıştım ama haklıymış.
Bugüne kadar üstümde kötü eleştiri yaptığı neredeyse bi çok kıyafeti üstünde gördüm :)
İyi de bu senin elinde.Şu bi kaç gündür o kadar rahatım ki :)
Keşke hep böyle olsa.
Ama eli kulağındadır eminim
Yalnız ben oldukça bakımlıyım hatta kendisi sürekli bana yazar öğrenmeye çalışır vsSizi bakımlı görmek istiyor gibi geldi bana. Tabi ki yönlendiriş şekli kaba.
Bazı durumlarda; o konuşurken yüzüne bakıp cümlesi bitince, ifadesiz şekilde kafanızı yanınızdaki başka kişiye yöneltip x bir konu üzerinde konuşmaya başlamanız onu insanlar arasında kişi yerine koyup muhattap olmadığınızı hatta bu sebepten küçük düşmesine neden olacaktır.
Turşusunu kursaymışYa cocuk gibi oluyorlar dimisizinkinin 70 yaş versiyonu bende var, düşünün nişanlıyken gül gibi geçiniriz ne var bi paylaşamadığımız (kocamı söylüyor) o var diyor ahadjd
Asla düzelmiycekler
Ya eşim üzülüyor arada kalıyor kıyamıyorum. Oda farkında annesinin cadılıklarının çok mücadele verdi ama olmayınca olmuyorİyi de bu senin elinde.
Kadının bu sözlerini eşin de biliyordur.
Görüşmeyecem dersin,görüşmezsin olur biter.
Ben de beni üzen çok yakın tanıdıklarımla görüşmüyorum,gerçekten çok huzurluyum,çok şükür.
Başına okalip kadar taş düşsün de diyebilir miyiiizMm aldım biraz, şükür var ki yiyoruz
*Sen yanlıs biliyorsun okalip?
Tabi tüm doğruları sen bilirsin arada hatırlat unutuyorum
Sdhdjghfjk en azından bilinçliYa cocuk gibi oluyorlar dimisizinkinin 70 yaş versiyonu bende var, düşünün nişanlıyken gül gibi geçiniriz ne var bi paylaşamadığımız (kocamı söylüyor) o var diyor ahadjd
Asla düzelmiycekler
benimki de öyle. Susmuyor, hep konuşuyor ama ben cevap vermiyorum. Bu defa “beni takmıyor” triplerine girip sinir oluyorSusmuyor ki.
Hı hı yı duymasa 100 kere tekrarlar abartısız.
Sizinle yarış halinde o halde.Yalnız ben oldukça bakımlıyım hatta kendisi sürekli bana yazar öğrenmeye çalışır vs
Sorun bakımlı yada bakımsız olmam değil zaten sorun onun o an konuşmak için konuşması.
Beni yersin de önemli olan o
Evet evet bende kesinlikle bi şiddet gördüğümü düşünüyorum.Baktınız hiçbir şekilde iflah olmuyor muhabbeti kesin . Kanaatimce bu da şiddetin farklı bir türü. Zihninize,bedeninize haksızlık ettirmeyin . Çünkü sizin için sizden daha kıymetlisi yok . Siz iyi olursanız sevdikleriniz mutlu olur. O yüzden tüm negatif olan şeylerden kaçının .
Kilona laf ettiğinde diyebilirsinBaşına okalip kadar taş düşsün de diyebilir miyiiiz
Sinir olup küsen kaynanalar var ben onlara özeniyorum keske bizimkide biraz küssebenimki de öyle. Susmuyor, hep konuşuyor ama ben cevap vermiyorum. Bu defa “beni takmıyor” triplerine girip sinir oluyor
Neye üzülüyor?Ya eşim üzülüyor arada kalıyor kıyamıyorum. Oda farkında annesinin cadılıklarının çok mücadele verdi ama olmayınca olmuyor
Öyle de dürüst bir hanım teyZe işte ahsjjdSdhdjghfjk en azından bilinçli
düşüncelerle kafanızı yormayın . Ağır ve akıllı insanların takdirini almak önemlidir. Belli ki kayınvalideniz yaşının insanı değil . Takdir etmese de olur . :)Evet evet bende kesinlikle bi şiddet gördüğümü düşünüyorum.
bi insan hiç bir şeyden nasıl memnun olmaz.
Yani hiç mi teşekkürü yada takdiri hak edecek bir gram iyi bişi yapmadım :)
Bi kaç kez denk geldim nasıl mutlu ediyor beniSizinle yarış halinde o halde.
insanlar arasında küçük düşmesine izin verirseniz bir süre kafanız rahat olur
Hahah işte bu iyi fikirKilona laf ettiğinde diyebilirsin
Böylece kafasına düşme ihtimalini hesaplar ve artık gözüne zayıf görünebilirsin neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?