- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi 1okaliptus
-
Bence her evlilikte bir sıkıntı oluyor. Ya eş ailesinden ya eşinden yana. Mükemmel olanı görmedim. Bence mesafeni koru. Benim çevremde de bu şekilde kıskanan, sürekli eleştiren insanlar vardı, hayatımdan çıkardım.İnan çok mutluyumAllah razı olsun, derdi veren rabbim dermanını da veriyor
Bi dk senin kayınvaliden benim kayınvalidem ?Kıskandığı doğru. Beni, gelini değil de kuması ne bileyim eltisi gibi görüyor. Mesela doktora gittik diyelim, arayıp soruyor nasıldı diye. Bi anda “benim zamanımda yoktu neler çektim” diye ağlıyor.
Örneğin oradayken dondurma istemişti canım sokağa çıkma yasağı vardı. Eşim çarşıdan aldı geldi. çok bozuldu, suratı falan asıldı. İlginç yani.
KP yok malesefKayınpederiniz yok mu.Ya da varsada eşiyle ilgilenmiyorsa kıskanabiliyorlar. Kıskanmak çok saçma degil mi? Oglu mutluysa annesinin de mutlu olması gerekiyor. Aşırı benciller
Çünkü hayatta başka tutunacak birşeyi yok. Yaşlı insanların torunu falan olunca onlara baglanarak hayata tutunurlarmış.İleride torunu olunca ona baglanacak. Şuan gündeminde siz varsınız maalesefKP yok malesef
Bütün enerjisini bize harcıyor
Evet ama sıkıntı şu ki bu insan tipiyle mesafe koyamıyorsunBence her evlilikte bir sıkıntı oluyor. Ya eş ailesinden ya eşinden yana. Mükemmel olanı görmedim. Bence mesafeni koru. Benim çevremde de bu şekilde kıskanan, sürekli eleştiren insanlar vardı, hayatımdan çıkardım.İnan çok mutluyum
Yok yok cok doğru bi tabir yaptığı şeyin karşılığı buO nasıl bir kayınvalideyemeğe, temizliğe karışanı duydum da, gelini ile g.t yarıştıranı ilk defa görüyorum kaba oldu sorry
Kayınpeder de yok ikimizdeBi dk senin kayınvaliden benim kayınvalidem ?
Eşimin erkek kardeşi yok benim bildiğim kadarı ile ee bu benzerlik niye
Hahaha aynı aynıKayınpeder de yok ikimizde
Vallahi ortak olabilir kayınvalidemiz, benimkinin fitne fesatı 5 geline yeter
Tıpa tıp aynısı bendede var 20 saatlık mesafeden bile yetişiyor tek yapcan 3 maymunu oynamak susmak en güzel cvp dır Allah yardımcımız olsunherkese merhaba
‘Kaynana terörü’ adlı açtığım başlıktan yaşadığım psikolojik şiddetin derecesini bilenler vardır mutlaka :)
özet geçecek olursam;
Kayınvalidemin 50 yaş görünümlü 12 yaş sendromlarına sahip bir ergen olduğunu,sürekli kusur bulucu,öz eleştiriye kapalı, eleştirmeye oldukça açık bir hanım kişi.
Ve ben artık kendisinin dünyanın merkeziyim edalı tavırlarına katlanamıyorum.
2 gün önce yine telefonum taciz edilircesine çaldı. Açmadım elbette. Anneli oğullu Kavga kıyamet vs.
neyse;
önümüzdeki hafta zorunlu olarak aynı ortamda bulunacağız. Sizce tavrım nasıl olsun?
Çünkü biliyorumki beni gördüğünde yine tavrından ödün vermeyerek ;
-okalip ne kadar kilo almışsın!
-okalip üstündeki renk sana hiç yakışmamış!
-okalip keşke bi takma tırnak taksaydın!
-okalip saçlarımı gördün mü yeni botox yaptırdım. Seninkiler baya sağlıksız.
Vb vb
Tarzında konuşacağı için nasıl yaklaşayım?
bugüne kadar saygıda kusur etmemiş biri olarak artık bana enayi ve ezik gözüyle bakılmasını istemiyorum.
İnsan da vicdan yapıyor. Başka çocukları yok mu kiEvet ama sıkıntı şu ki bu insan tipiyle mesafe koyamıyorsunSakız gibi, yapışıyor.
Mesela geçen gün “bebeklerin burunları babana benziyor” diye mesaj attı cevap vermedim, komşumla oturuyordum. 1 saat sonra aradı, açmadım. “Müsait değilim” diye mesaj attım. Yarım saat sonra tekrar aradı “önemli mi? Değilse müsait değilim” dedim. Konuşmaya devam etti.
Üç gün konuşmasak eşimi arayıp ağlıyor “hermione’yi çok seviyorum, yalnızım,aramıyor beni” diye. E bu defa vicdan yaptırıyor eşim. Hop arıyorum. Zor yani
Eşim tek çocuk ama yeğenleri ve kardeşleriyle de çok sıkı fıkı kayınvalidem. Sürekli gider gelir yeğenleri, hatta haftada 2 gün bi yeğeni kalır onu baya seviyor eşimden bile çokİnsan da vicdan yapıyor. Başka çocukları yok mu kiBenim annemde yalnız.Ama gelinimize sarmıyor. Yapı meselesi sanırım
Sen dediğimi yap, görme duyma. Cevap verince iyice huzursuz etmeye çalışıyorlar.Hahaha aynı aynı
Bazen eee yetti be diyip çekişesim geliyor sonra otur ya okalip yap bi çay diyorum napim niye güzel kalbimi yorayım.
Yaşattıklarını yaşayacak er yada geç :)
Çata çat kavga edebilir misin?Hayır bana üzülüyor.
Bişi yapamadığına üzülüyor.
Mücadelesi yoruyo onu anlayabiliyorum.
Kimse istemez bu şekilde olsun ama işte annesinin kapanmayan bi çenesi var
Hayatta yapamam.Çata çat kavga edebilir misin?
"Sen ne biçim konuşuyorsun,çok saygısız birisin,seninle muhatap değilim" gibi cümleler kurabilir misin?
Yapabilirim diyorsan süper!
Ben yapamam mesela. O yüzden bağlarımı kopartırım.
Yok kavga edemem,küsemem diyorsan çok üzgünüm bu kadın değişmez,git gide hakaretlerin dozu artar,eşin de izlemeye ve üzülmeye devam eder.
Olan sadece sana olur.
Geçen kek yaptım.Sen dediğimi yap, görme duyma. Cevap verince iyice huzursuz etmeye çalışıyorlar.
Henüz onlardan taktırmadı ama yakındırModern kaynana
Okaliptus silikonlarım nasıl olmuşşş
Seninkiler pek sönük
Allah yardımcınız olsun
Katlanılacak gibi değilmiş
Duymamazlıktan gel bence
Çok zor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?