- 21 Şubat 2021
- 464
- 467
- 18
- 31
- Konu Sahibi 1okaliptus
-
Hiiiç değil gerçekten 15 yaşındaki insan ondan daha olgun daha ağırdır eminindüşüncelerle kafanızı yormayın . Ağır ve akıllı insanların takdirini almak önemlidir. Belli ki kayınvalideniz yaşının insanı değil . Takdir etmese de olur . :)
Aman benimki de küsmüyor, yüzsüzSinir olup küsen kaynanalar var ben onlara özeniyorum keske bizimkide biraz küsse
Ahaha cinsler ya gerçekten hiç çekilir dert değil.Aman benimki de küsmüyor, yüzsüz
Benimkinden örnek vereyim sana bak;
-kilo vermişsin, kilo al
-bronzlaşmışsın güneşe çıkma beyazla
-denizde yüzme çocuklar düşer
-çok su içme çocuklar boğulur
-dondurma yeme, bilmemkimin gelini yemiş erken doğurmuş
-acı yeme çocuklar acır♀
Son gündem maddemizde bebeklerimin ultrason fotoğraflarından kimlere benzediklerine bakmak.
Burunları kocasına,çeneleri kendisine, geri kalan oğluna benziyormuş.
Çünkü konuşacak ortak birşey yok. Bence bu yüzden.Bi de çekememezlik olabilirAman benimki de küsmüyor, yüzsüz
Benimkinden örnek vereyim sana bak;
-kilo vermişsin, kilo al
-bronzlaşmışsın güneşe çıkma beyazla
-denizde yüzme çocuklar düşer
-çok su içme çocuklar boğulur
-dondurma yeme, bilmemkimin gelini yemiş erken doğurmuş
-acı yeme çocuklar acır♀
Son gündem maddemizde bebeklerimin ultrason fotoğraflarından kimlere benzediklerine bakmak.
Burunları kocasına,çeneleri kendisine, geri kalan oğluna benziyormuş.
Eğer bunlara “he” diyip geçmez, sinir olduğumu hissettirirsem daha çok üstüme geliyor. Duymazlıktan geliyorum, bazen “saçmalama” diyorum. Kuduruyor eminim “benim sözüm dinlenmiyor” diye
O sebepten dedikleri de kaile alınacak biri değil. Onun yerine örnek veriyorum kendini bilen bir insanın sürekli olarak sizi eleştirmesi olduğunuzdan daha fazla üzülmenize neden olurdu . ( ki zaten kendini bilen biri insanları eleştirmez ) İnanın düşünmeye değmez .Hiiiç değil gerçekten 15 yaşındaki insan ondan daha olgun daha ağırdır eminin
Kıskandığı doğru. Beni, gelini değil de kuması ne bileyim eltisi gibi görüyor. Mesela doktora gittik diyelim, arayıp soruyor nasıldı diye. Bi anda “benim zamanımda yoktu neler çektim” diye ağlıyor.Çünkü konuşacak ortak birşey yok. Bence bu yüzden.Bi de çekememezlik olabilir
Kayınpederiniz yok mu.Ya da varsada eşiyle ilgilenmiyorsa kıskanabiliyorlar. Kıskanmak çok saçma degil mi? Oglu mutluysa annesinin de mutlu olması gerekiyor. Aşırı bencillerKıskandığı doğru. Beni, gelini değil de kuması ne bileyim eltisi gibi görüyor. Mesela doktora gittik diyelim, arayıp soruyor nasıldı diye. Bi anda “benim zamanımda yoktu neler çektim” diye ağlıyor.
Örneğin oradayken dondurma istemişti canım sokağa çıkma yasağı vardı. Eşim çarşıdan aldı geldi. çok bozuldu, suratı falan asıldı. İlginç yani.
-okalip ne kadar kilo almışsın! var ki yiyorum aldım kilo ohh sefam olsunherkese merhaba
‘Kaynana terörü’ adlı açtığım başlıktan yaşadığım psikolojik şiddetin derecesini bilenler vardır mutlaka :)
özet geçecek olursam;
Kayınvalidemin 50 yaş görünümlü 12 yaş sendromlarına sahip bir ergen olduğunu,sürekli kusur bulucu,öz eleştiriye kapalı, eleştirmeye oldukça açık bir hanım kişi.
Ve ben artık kendisinin dünyanın merkeziyim edalı tavırlarına katlanamıyorum.
2 gün önce yine telefonum taciz edilircesine çaldı. Açmadım elbette. Anneli oğullu Kavga kıyamet vs.
neyse;
önümüzdeki hafta zorunlu olarak aynı ortamda bulunacağız. Sizce tavrım nasıl olsun?
Çünkü biliyorumki beni gördüğünde yine tavrından ödün vermeyerek ;
-okalip ne kadar kilo almışsın!
-okalip üstündeki renk sana hiç yakışmamış!
-okalip keşke bi takma tırnak taksaydın!
-okalip saçlarımı gördün mü yeni botox yaptırdım. Seninkiler baya sağlıksız.
Vb vb
Tarzında konuşacağı için nasıl yaklaşayım?
bugüne kadar saygıda kusur etmemiş biri olarak artık bana enayi ve ezik gözüyle bakılmasını istemiyorum.
Canımsın.Çünkü konuşacak ortak birşey yok. Bence bu yüzden.Bi de çekememezlik olabilir
Çoooook bencil kayınvalidem. Erkek kardeşinin karısını ve kızını bile kıskanıyor mesela onun çok kıyafeti var, kardeşimin paralarını çar çur ediyorlar diye ama diğer kız yeğenlerine kocaları pahalı şeyler alınca övünüyor.Kayınpederiniz yok mu.Ya da varsada eşiyle ilgilenmiyorsa kıskanabiliyorlar. Kıskanmak çok saçma degil mi? Oglu mutluysa annesinin de mutlu olması gerekiyor. Aşırı benciller
Hayır bana üzülüyor.Neye üzülüyor?
Annesinin yaptıklarına üzülüyorsa onun sana kıyamaması gerek.
Görüşmemen konusunda destek olmalı.
Diyorum ya bakarsın kadın hatasını anlar da mesafeli görüşürsün artık.
Yoksa bu hakaretlerin dozu git gide artar.
Ben duymamazlıktan geliyorum. Susuyor mecbur. Sende bence böyle yap. Belki hatasını anlarCanımsın.
Aynen öyle, her konuda bi fikri var her konuda.
Boşta olsa konuşacak illaki.
Gerçekten Allah yardımcın olsunÇoooook bencil kayınvalidem. Erkek kardeşinin karısını ve kızını bile kıskanıyor mesela onun çok kıyafeti var, kardeşimin paralarını çar çur ediyorlar diye ama diğer kız yeğenlerine kocaları pahalı şeyler alınca övünüyor.
Kayınpederimi kaybettik ama öncesinde de ilgisizdi o da bıkmıştı kayınvalidemin çenesinden evden kaçacak yer arıyordu rahmetli
Allah razı olsun, derdi veren rabbim dermanını da veriyorGerçekten Allah yardımcın olsun
Kusuru saymakla bitmez de işte ben onun gibi edepsizleşemiyorumSizde onun eksik yanlarını kendisine söyleyin madem.Kadin dünya starı değil sonuçta bir kusuru vardır.ondan önce davranın onun sinirleri bozulsun.
Kusuru saymakla bitmez de işte ben onun gibi edepsizleşemiyorum
Bazılarına anladığı dilden konuşacaksınız belki öyle anlarlar.Kusuru saymakla bitmez de işte ben onun gibi edepsizleşemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?