Kaynana sorunsalı 🤨

Sinir olup küsen kaynanalar var ben onlara özeniyorum keske bizimkide biraz küsse
Aman benimki de küsmüyor, yüzsüz
Benimkinden örnek vereyim sana bak;
-kilo vermişsin, kilo al
-bronzlaşmışsın güneşe çıkma beyazla
-denizde yüzme çocuklar düşer
-çok su içme çocuklar boğulur
-dondurma yeme, bilmemkimin gelini yemiş erken doğurmuş
-acı yeme çocuklar acır ‍♀

Son gündem maddemizde bebeklerimin ultrason fotoğraflarından kimlere benzediklerine bakmak.
Burunları kocasına,çeneleri kendisine, geri kalan oğluna benziyormuş.

Eğer bunlara “he” diyip geçmez, sinir olduğumu hissettirirsem daha çok üstüme geliyor. Duymazlıktan geliyorum, bazen “saçmalama” diyorum. Kuduruyor eminim “benim sözüm dinlenmiyor” diye

Ahaha cinsler ya gerçekten hiç çekilir dert değil.
ben şu iki gündür bi rahatım değme keyfime

Çünkü konuşacak ortak birşey yok. Bence bu yüzden.Bi de çekememezlik olabilir

Sizde onun eksik yanlarını kendisine söyleyin madem.Kadin dünya starı değil sonuçta bir kusuru vardır.ondan önce davranın onun sinirleri bozulsun.

Hiiiç değil gerçekten 15 yaşındaki insan ondan daha olgun daha ağırdır eminin
O sebepten dedikleri de kaile alınacak biri değil. Onun yerine örnek veriyorum kendini bilen bir insanın sürekli olarak sizi eleştirmesi olduğunuzdan daha fazla üzülmenize neden olurdu . ( ki zaten kendini bilen biri insanları eleştirmez ) İnanın düşünmeye değmez .

Çünkü konuşacak ortak birşey yok. Bence bu yüzden.Bi de çekememezlik olabilir
Kıskandığı doğru. Beni, gelini değil de kuması ne bileyim eltisi gibi görüyor. Mesela doktora gittik diyelim, arayıp soruyor nasıldı diye. Bi anda “benim zamanımda yoktu neler çektim” diye ağlıyor.

Örneğin oradayken dondurma istemişti canım sokağa çıkma yasağı vardı. Eşim çarşıdan aldı geldi. çok bozuldu, suratı falan asıldı. İlginç yani.

Kayınpederiniz yok mu.Ya da varsada eşiyle ilgilenmiyorsa kıskanabiliyorlar. Kıskanmak çok saçma degil mi? Oglu mutluysa annesinin de mutlu olması gerekiyor. Aşırı benciller

-okalip ne kadar kilo almışsın! var ki yiyorum aldım kilo ohh sefam olsun
-okalip üstündeki renk sana hiç yakışmamış! oıysa ki kocacığım çok sevmişti bunu. demek ki oğlun ile zevkleriniz uyuşmuyor
-okalip keşke bi takma tırnak taksaydın! hijyenik bulmuyorum

Gibi gibi şeyler ile bertaraf edebilirsiniz

Kayınpederiniz yok mu.Ya da varsada eşiyle ilgilenmiyorsa kıskanabiliyorlar. Kıskanmak çok saçma degil mi? Oglu mutluysa annesinin de mutlu olması gerekiyor. Aşırı benciller
Çoooook bencil kayınvalidem. Erkek kardeşinin karısını ve kızını bile kıskanıyor mesela onun çok kıyafeti var, kardeşimin paralarını çar çur ediyorlar diye ama diğer kız yeğenlerine kocaları pahalı şeyler alınca övünüyor.

Kayınpederimi kaybettik ama öncesinde de ilgisizdi o da bıkmıştı kayınvalidemin çenesinden evden kaçacak yer arıyordu rahmetli

Hayır bana üzülüyor.
Bişi yapamadığına üzülüyor.
Mücadelesi yoruyo onu anlayabiliyorum.
Kimse istemez bu şekilde olsun ama işte annesinin kapanmayan bi çenesi var

Gerçekten Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…