Kaynana Sorunsalı(nişanlımın annesi) :(

Bazı insanlar ne kadar şanslı.
Evlenmeden ne pislik olduğunu ultra hd gösterenlere denk düşüyorlar. Aman efendim evlendim de ailesine köle oldum da anası danası bana hizmetçilik yaptırdı da eş diye yanımda taşıdığım tek hücreli sınır çizmedi de dertleriyle boşanmak zorunda kalmıyorsun. Nişanı atıyorsun, çoluk çocuk sevindiriyorsun, sokak hayvanlarını besliyorsun şükrediyorsun.
Valla mükemmel değil de ne?

Ardına bile bakma kaç kurtar kendini.

Keşke dedirten yorum

Değerinin bilinmediği yerde durma güzelim, insanlar nankör, üstelik en beklemediğin insanlardan neler neler görüyorsun o kayınvalide neler yapar Allah bilir. Ben de nişanlıyım kayınvalidem beni küçük çocuğu gibi öper sever yıllardır, hep yumuşak sevgi doludur. Haliyle sevgi görünce sen de ilgi veriyorsun sevgi gösteriyorsun karşındakine. Ama bu yakınlığa sevgiye rağmen ben de her gün aramam yani az görüşürüz çalışıyorum zaten. Yani böyle habire habire olmaz. Sana değer verilmeyen yerde kalma vallahi. Hele bak okumuş etmiş kızmışsın senin kimseye de ihtiyacın yok. Aile kur ama sevgi dolu seni el üstünde tutan insanlarla kur yoksa aile kurarken kendini zindanda bulmuşa dönersin. İnşallah hakkında hayırlısı olsun

Nişanlım istiyorki annesini hergün arayayım dizinin dibinden ayrılmayayım ama o ısrar ettikçe benim yapasım gelmiyor
Bu size normal mi geliyor??? Bu evliliğin çok sıkıntılı ve kv gölgesinde yaşanacağını anlamanız için Mevlam daha ne yapsın size????

Nişanlım istiyorki annesini hergün arayayım dizinin dibinden ayrılmayayım ama o ısrar ettikçe benim yapasım gelmiyor
Evlenme sakın sakın sakın kurtul bu aileden uzak dur başa bela belli yani annesinin kurdugu cümle zaten kadını belli etmiş nişanlın da sütten kesilmemiş belli ki bile bile cehennemi yaşamak istiyorum sinir hastası olmaya niyetim var diyorsan evlen bunlar çünkü evlenince sana ne yaşatır şimdiden belli oluyor

Değer bilinmeyen bir ilişki kardeşim olsanız sizi omuzlarınızdan sarsar kendinize getirmek isterdim.Ateş sizi çağırıyor bence hızla ters yöne topuklayın

Keşke dedirten yorum
Değil mi ya?
Neymiş sık aramıyormuş bak seen Elizabeth'e bak. Kendisi seçilmiş kişi olduğundan tabi doğurduğu adam da yüce genli bir şey. Her gün aranmalı, gönlü yapılıp "sultanım çok yaşa" narası atılmalı. Yoksa üzülür, kıyamaaammm oyy. Gider tek hücreli oğluşunu doldurur, "gelin" diye sıfatlandırdıkları ancak özünde köle diye aldıkları kadının üzerine salmak zorunda kalır ayyy.

Canım daha nişanlıyken nişanlının annesi böyleyse evlenince neler olur hiç düşündün mü? Sinirini bozmak istemiyorum ama az buz tahmin ediyorsundur diye düşünüyorum...
Hem nişanlının annesi hemde nişanlın (!) seni avcunun içine alırlar.Bence yol yakınken dön,gözden geçir derim. Sevgiler

Hergün mü ne konuşacaksınız onuda belirliyor mu?
Kusura bakmayın klasik parmağına yüzük degince anneci olan irkek modeli.
Bu işin sonu hüsran

Canım değmez vallhi değmez ayrıl bu adamdan ne olur

Tabii şuda var gelin günah keçisidir bir sorun hata varsa ondadır onun suçudur onlar sütten ak lekesizdir. Aklıma geldikçe tiksintim artıyor kurtulduğumu idrak edince bir keyif geliyor hiç sorma

Kendine saygın varsa bu adamdan ayrılırsın. Annesini evlenince daha fazla haklı görecek emin ol

Tartışmak yerine bitirmeyi hiç düşünmediniz mi? Eee adamın kumaşı bu ipek aldım keten çıktı mevzusu değil
1 aydır nişanlıyız ve bitirmeyi defalarca düşündüm. Dönüp geriye bakıncada onun için verdiğim emeklerden ötürü sadece kendime acıyorum. Ailem ilk başta istemedi onu onları ikna etmek için deyim yerindeyse kırk takla attım. Ne kültür olarak nede aile olarak uyuşmadığımızı bütün çevrem söylüyordu herkesi karşıma aldım ama çok pişmanım

ama dua et ben seni kimsenin önünde küçük düşürmüyorum dedi.
Şu cümlenin altında yatan "Ben seni istediğim zaman, istedigim kişinin karşısında küçük düşürebilirim. Ama şuan canım istemiyor, sen benim istediğim gibi davranmadığında bunu yapabilirim." imasını okuyamamış olamazsınız. Kendinize kastınız varsa evlenin kayınvalidenizle.
Nişanlımda annem haklı diyor.
Ex-nişanlı olması dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…