Kaynana Sorunsalı(nişanlımın annesi) :(

Kayinvalidemin bana karsi kasten hicbir kotulugu olmamasina ragmen, genel olarak kendi haliyle cekilmesi zor bi kadin, kafamiz uyusmuyor ve muhabbet kuramiyorum. Esime annenle telefonda konusmak istemiyorum, açmıyor beni mihabbeti gerilyorum diyorum. Buna bile itiraz etmiyor. O aksam vs aradiginda yandan hal hatir sormus gibi yapıyorum, aradan cikiyor. Daha nisanliyken boyle zorbalik yapan evlenince her gun anasina gitmeni, evini temizlemeni falan da ister Bu ne boyle

Nazlanmanız, el üstünde tutulmanız gereken bir dönemde bile bu muameleye maruz kalıyorsanız düğünden sonrası için bir şey beklemeyin dua edin şimdiden renklerini belli etmişler.
Ah bir bilseniz nazlanması gereken ben ama naz yapanlar onlar.. bir yandan abisi demişki bu kıza çok yüz vermişsin bir yandanda annesi demişki bu kız benimle ilgilenmiyor. Psikolojik şiddete mağruz kalıyorum

Nişanlınızla iyi bir konuşma yapın. İki kişi birbirini aramak isterse arar, senin zorlamanla arayacağım varsa bile arayasım gelmez deyin. Ayrıca nişanlılık döneminde kv daha çok adım atar, ortam hazırlar, sıcak davranır müstakbel gelinine. Zaten zamanla bu hale gelirseniz kendiliğinden arayacaksın sende. Sonra bir süre gözlemleyin nişanlınızı. Hala devam ediyorsa kendinizden de örnek verin. Ben annemi zorla hergün ara desem ne hissedersin diye.

Üzgünüm ama hala devam ediyorsa bırakın annesini hergün arayacak kız bulsun kendisine.

Koşarak uzaklaş

Annesi asla adım atmıyor herşeyi benden bekliyor. Düşünün istemede gelin bohçası bile yapmadı olsun dedim kafaya takmadım. Ama kapıdan girerken yüzüme bile bakmaması öyle moralimi bozduki etkisinden halen çıkamıyorum

Ah bir bilseniz nazlanması gereken ben ama naz yapanlar onlar.. bir yandan abisi demişki bu kıza çok yüz vermişsin bir yandanda annesi demişki bu kız benimle ilgilenmiyor. Psikolojik şiddete mağruz kalıyorum
Ay anlamadım nasıl ilgileneceksin kundak yapıp kucağında sallayacak mısın kaç yaşında kadını? Sanki bana monaco prensesi ya.

Moralinizi bozmayın. Siz değerlisiniz. Sonuçta nişanlılık tanışma evresi. Zor bir durum kabul ama gözlemleyin. Bitmeyecek gibi olursa evlendiğinizde çok zorlanacağınızı hatırlatın kendinize. Bu şekilde devam edemez. Kendinizi ifade edin net bir şekilde. Neden böyle yaptığını sordunuz mu kendisine?

Nisanliniz olacak adamda diyemiyor mu abisine benim eşim olacak kişi hakkinda böyle konusamazsin anasına da senle niye ilgilensin sen mi evleniyorsun hayırdır diye ....bide marifetmis gibi gelip sana bunları anlatıp seni yönlendirmeye şekillendirmeye çalışıyor.kiz kac kaç .bak bu normal değil yakınımda olsan alırdim parmağından yüzüğü gider omurgasız nisanlina verirdim annesine taksın diye..bunlar evrenin sana bir isareti eeeee daha ne desin evren sana uyarı üstüne uyarı gönderiyor gidipte ateşe atma kendini

Nazik düşünceniz için teşekkür ederim. Kendimi her ifade etmeye çalıştığimda kavga çıkıyor ne yazıkki. Bir aydır ettiğimiz tartışmaları 6 yıldır etmemiştik. Sakin bir şekilde annen keşke biraz daha özenseydi demeye kalmadan kavga çıkıyor

Sanirim o yüzüğü yakında ben annesinin parmağına takacağım oğlunuz sizin olsun diye...

Ay bir de soruyor bayılacağım

Balik baştan kokmuş. Tekrar düşünün derim

Bu is evlenince "bilmem ne yemegi yaptim gelin" "cay yaptim bak hadi gelin", "haftasonu bir plan yapmayin bilmem kimin bilmem kimi gelecek bak burada olun" a dönüşecek..Eger gitmeseniz "ben bir arada olalim diye gelin diyorum siz iyi olun yeter aranizda sorun olacaksa gelmeyin napalim" a evrilecek.Kaynanan acillik olacak yanina gittiginizde ise "bu aralar kafaya bir sey de takmadim ama nilmem ki neden oldu ah oglusum yanimda olsaniz yamacimda hastalanirsam bir daha beni kim bulacak görecek" e evrilecek bunlara hazır mısın ? Tam olarak ayni şeyler olmasa da benzer sorunlar yasadim ben de 5 yıl flört sonunda esimle evlendim ama sevgiliyken gördüğüm ailesine karsi mesafeli adamı evlendikten sonra göremedim her dk bi arada olma istegi falan bilmiyorum su an iyi beni zorlamiyor ama ben esimin boyle oldugunu bilsem evlenmezdim herhalde 4 senede ancak koptu anasından simdi ne dersem beni hakli buluyor görüyor bugunlere gelmek kolay olmadı..Zor ve yipratıci göguslerim diyorsan meydan senin ama cok üzülürsün her dk kaynana pışpışlayacak degilsin hayat bundan ibaret olamaz ya...

Ay anlamadım nasıl ilgileneceksin kundak yapıp kucağında sallayacak mısın kaç yaşında kadını? Sanki bana monaco prensesi k

Sanirim o yüzüğü yakında ben annesinin parmağına takacağım oğlunuz sizin olsun diye...
En doğrusu .sen tek kişiyle evleniyorsun ailesiyle değil .orta yolu bulması gereken kişi nişanlın .o dik dursa ne annesi sana öyle birşey diyebilir ne abisi ağzını açabilir .bu erkek tipi ailesinin istediğini yapmazsan seni yarı yolda birakir ,üzerine önce psikolojik sonra fiziksel şiddet uygular.seni herkese ezdirir ve hep seni suçlu gösterir .hata hep sen de olur .sende bende sorun diye kendini yer düzeltmeye çalışır daha çok alttan alırsın .bu döngü devam eder de senden geriye birşey kalmaz.psikiyatrik ilaçlarla ayakta durmaya çalışan bir kadın olursjn

Rica ederin Ne değerli anneymiş arkadaş. Devam etmek istiyorsanız annesine hep ilgili davranmanız gerekecek karar sizin.

Tehlike çanları çalıyor adeta. İyi gözlemleyin, çok düşünün.
Sormadan geçemeyeceğim. Nişanlınız annesini haklı bulurken bu aynı nişanlı sizin ailenizi ne kadar sık arayıp soruyor merak ettim doğrusu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…