- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.589
- 158
- 30
- Konu Sahibi burcak9895
-
Kayinvalidemin bana karsi kasten hicbir kotulugu olmamasina ragmen, genel olarak kendi haliyle cekilmesi zor bi kadin, kafamiz uyusmuyor ve muhabbet kuramiyorum. Esime annenle telefonda konusmak istemiyorum, açmıyor beni mihabbeti gerilyorum diyorum. Buna bile itiraz etmiyor. O aksam vs aradiginda yandan hal hatir sormus gibi yapıyorum, aradan cikiyor. Daha nisanliyken boyle zorbalik yapan evlenince her gun anasina gitmeni, evini temizlemeni falan da ister Bu ne boyleNişanlımın bana sürekli dediği şu; annemi ara konuşun onun ağzına laf verme. Ama aramazsan sana ne derse desin hakediyorsun. Sevgiliyken melek gibi olan adam nişandan sonra şeytanlaştı artık onunla tartışmaktan yoruldum...konuyu kimseye anlatamadığım içinde burda fikir almak istedim. Sanırım herkesin fikri ortak ve kendimi çok ezdirmişim onu anladım
Ah bir bilseniz nazlanması gereken ben ama naz yapanlar onlar.. bir yandan abisi demişki bu kıza çok yüz vermişsin bir yandanda annesi demişki bu kız benimle ilgilenmiyor. Psikolojik şiddete mağruz kalıyorumNazlanmanız, el üstünde tutulmanız gereken bir dönemde bile bu muameleye maruz kalıyorsanız düğünden sonrası için bir şey beklemeyin dua edin şimdiden renklerini belli etmişler.
Koşarak uzaklaşöncelikle merhaba. 6 yıldan uzun süren sevgililik sürecinden sonra geçen ay nişanlandım. Nişanlımla tanıştığımızdan beri çok büyük sıkıntılar atlattık onu her zaman destekledim. Her zaman örnek gösterilen bir çift olduk. Ama nişandan sonra değişti. İstemeye geldiklerinde annesi kapıdan girerken yüzüme bile bakmadı elini öpmeme bile zor izin verdi. Akrabalarımızın yanında o kadar tuhaf hareketler yaptıki çok utandımnişanlımı görünce sürekli hastayım diyerek dikkat çekmeye çalışıyordu ama yanlız kaldığımızda hiçte hasta durmuyordu gayet dinçti. En kötü yanı ise emrivaki konuşmalarıydı. Benden birşey isterken emir vererek kötü bir üslupla istiyordu. Bugün telefonla konuştum onunla. Beni sık aramıyorsun ama dua et ben seni kimsenin önünde küçük düşürmüyorum dedi. Nişanlımda annem haklı diyor. Çok üzgün ve mutsuzum sizce benmi abartıyorum yoksa onlarmı
Annesi asla adım atmıyor herşeyi benden bekliyor. Düşünün istemede gelin bohçası bile yapmadı olsun dedim kafaya takmadım. Ama kapıdan girerken yüzüme bile bakmaması öyle moralimi bozduki etkisinden halen çıkamıyorumNişanlınızla iyi bir konuşma yapın. İki kişi birbirini aramak isterse arar, senin zorlamanla arayacağım varsa bile arayasım gelmez deyin. Ayrıca nişanlılık döneminde kv daha çok adım atar, ortam hazırlar, sıcak davranır müstakbel gelinine. Zaten zamanla bu hale gelirseniz kendiliğinden arayacaksın sende. Sonra bir süre gözlemleyin nişanlınızı. Hala devam ediyorsa kendinizden de örnek verin. Ben annemi zorla hergün ara desem ne hissedersin diye.
Üzgünüm ama hala devam ediyorsa bırakın annesini hergün arayacak kız bulsun kendisine.
Ay anlamadım nasıl ilgileneceksin kundak yapıp kucağında sallayacak mısın kaç yaşında kadını? Sanki bana monaco prensesi ya.Ah bir bilseniz nazlanması gereken ben ama naz yapanlar onlar.. bir yandan abisi demişki bu kıza çok yüz vermişsin bir yandanda annesi demişki bu kız benimle ilgilenmiyor. Psikolojik şiddete mağruz kalıyorum
o ek özelliklerden bir kaçı benimkinde de vardır kesin aynıdır bunların imalat aynı yerden sankiTabiii. Ben de boşadım kurtuldum. Hoş bendeki sadece anakuzusu bir tek hücreli değildi, ek özellikleri vardı ama olsun.
Bir anlasam ne bekliyorlar ne istiyorlar dertleri ne..Ay anlamadım nasıl ilgileneceksin kundak yapıp kucağında sallayacak mısın kaç yaşında kadını? Sanki bana monaco prensesi ya.
Moralinizi bozmayın. Siz değerlisiniz. Sonuçta nişanlılık tanışma evresi. Zor bir durum kabul ama gözlemleyin. Bitmeyecek gibi olursa evlendiğinizde çok zorlanacağınızı hatırlatın kendinize. Bu şekilde devam edemez. Kendinizi ifade edin net bir şekilde. Neden böyle yaptığını sordunuz mu kendisine?Annesi asla adım atmıyor herşeyi benden bekliyor. Düşünün istemede gelin bohçası bile yapmadı olsun dedim kafaya takmadım. Ama kapıdan girerken yüzüme bile bakmaması öyle moralimi bozduki etkisinden halen çıkamıyorum
Nisanliniz olacak adamda diyemiyor mu abisine benim eşim olacak kişi hakkinda böyle konusamazsin anasına da senle niye ilgilensin sen mi evleniyorsun hayırdır diye ....bide marifetmis gibi gelip sana bunları anlatıp seni yönlendirmeye şekillendirmeye çalışıyor.kiz kac kaç .bak bu normal değil yakınımda olsan alırdim parmağından yüzüğü gider omurgasız nisanlina verirdim annesine taksın diye..bunlar evrenin sana bir isareti eeeee daha ne desin evren sana uyarı üstüne uyarı gönderiyor gidipte ateşe atma kendiniAh bir bilseniz nazlanması gereken ben ama naz yapanlar onlar.. bir yandan abisi demişki bu kıza çok yüz vermişsin bir yandanda annesi demişki bu kız benimle ilgilenmiyor. Psikolojik şiddete mağruz kalıyorum
Nazik düşünceniz için teşekkür ederim. Kendimi her ifade etmeye çalıştığimda kavga çıkıyor ne yazıkki. Bir aydır ettiğimiz tartışmaları 6 yıldır etmemiştik. Sakin bir şekilde annen keşke biraz daha özenseydi demeye kalmadan kavga çıkıyorMoralinizi bozmayın. Siz değerlisiniz. Sonuçta nişanlılık tanışma evresi. Zor bir durum kabul ama gözlemleyin. Bitmeyecek gibi olursa evlendiğinizde çok zorlanacağınızı hatırlatın kendinize. Bu şekilde devam edemez. Kendinizi ifade edin net bir şekilde. Neden böyle yaptığını sordunuz mu kendisine?
Sanirim o yüzüğü yakında ben annesinin parmağına takacağım oğlunuz sizin olsun diye...Nisanliniz olacak adamda diyemiyor mu abisine benim eşim olacak kişi hakkinda böyle konusamazsin anasına da senle niye ilgilensin sen mi evleniyorsun hayırdır diye ....bide marifetmis gibi gelip sana bunları anlatıp seni yönlendirmeye şekillendirmeye çalışıyor.kiz kac kaç .bak bu normal değil yakınımda olsan alırdim parmağından yüzüğü gider omurgasız nisanlina verirdim annesine taksın diye..bunlar evrenin sana bir isareti eeeee daha ne desin evren sana uyarı üstüne uyarı gönderiyor gidipte ateşe atma kendini
Balik baştan kokmuş. Tekrar düşünün derimöncelikle merhaba. 6 yıldan uzun süren sevgililik sürecinden sonra geçen ay nişanlandım. Nişanlımla tanıştığımızdan beri çok büyük sıkıntılar atlattık onu her zaman destekledim. Her zaman örnek gösterilen bir çift olduk. Ama nişandan sonra değişti. İstemeye geldiklerinde annesi kapıdan girerken yüzüme bile bakmadı elini öpmeme bile zor izin verdi. Akrabalarımızın yanında o kadar tuhaf hareketler yaptıki çok utandımnişanlımı görünce sürekli hastayım diyerek dikkat çekmeye çalışıyordu ama yanlız kaldığımızda hiçte hasta durmuyordu gayet dinçti. En kötü yanı ise emrivaki konuşmalarıydı. Benden birşey isterken emir vererek kötü bir üslupla istiyordu. Bugün telefonla konuştum onunla. Beni sık aramıyorsun ama dua et ben seni kimsenin önünde küçük düşürmüyorum dedi. Nişanlımda annem haklı diyor. Çok üzgün ve mutsuzum sizce benmi abartıyorum yoksa onlarmı
İnsan olayın içerisinde olunca birşeylerin farkına pek iyi varmıyor. Çevremdende çok kimseyle paylasamadigim için burda insanların fikirlerini almak istedimAy bir de soruyor bayılacağım
Ay anlamadım nasıl ilgileneceksin kundak yapıp kucağında sallayacak mısın kaç yaşında kadını? Sanki bana monaco prensesi k
En doğrusu .sen tek kişiyle evleniyorsun ailesiyle değil .orta yolu bulması gereken kişi nişanlın .o dik dursa ne annesi sana öyle birşey diyebilir ne abisi ağzını açabilir .bu erkek tipi ailesinin istediğini yapmazsan seni yarı yolda birakir ,üzerine önce psikolojik sonra fiziksel şiddet uygular.seni herkese ezdirir ve hep seni suçlu gösterir .hata hep sen de olur .sende bende sorun diye kendini yer düzeltmeye çalışır daha çok alttan alırsın .bu döngü devam eder de senden geriye birşey kalmaz.psikiyatrik ilaçlarla ayakta durmaya çalışan bir kadın olursjnSanirim o yüzüğü yakında ben annesinin parmağına takacağım oğlunuz sizin olsun diye...
Rica ederinNazik düşünceniz için teşekkür ederim. Kendimi her ifade etmeye çalıştığimda kavga çıkıyor ne yazıkki. Bir aydır ettiğimiz tartışmaları 6 yıldır etmemiştik. Sakin bir şekilde annen keşke biraz daha özenseydi demeye kalmadan kavga çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?