Kaynana sorunsalı

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahahhahaghhh bunu okuyunca kendim geldim aklıma. Cinnetlik bir lohusalık geçirttiği için kaynanam, çocuğu kucağına bırakır başka odalarda takılırdım yanlarında durmaz konuşmazdım. Eşim farkında olduğundan ve boşanacağımdan korktuğu için ses çıkaramadı bana. Ve kaynanam kalmalı gelmeleri kesti. Hatta ayağını epey kesti. Ama o yaşattıkları saçlarımı beyazlattı 27 yaşımda ciddi manada.

Baktım eşim ses edemiyor hakkımı ben savundum, artık baş edemeyince olduğu yerde bıraktım bu defa dilini yutmuş eşimin dili çözüldü. Bazı yerlerde net olmak gerekiyor yoksa kendimizi tüketiyoruz, çocuğumuzaysa sabrımız kalmamış oluyor. Değmez kimse için.
Artık bende öyle yapıcam eşim ne derse desin ben böyle kendimi yıparatıyorum sanki burası otel bi teyzesi gelir bi amcası bi kaynana valla canıma tak etti yemek yapmaktan çocuğumla ilegilenemiyorum birde oturdumu ne olsa ter madem kendin yap yemeğini ben senin kölenmiyim günü birlik gel arada torun sevicekmişsin sev ama onların amacı bu değilki gelicekler çarşı pazar gez eşime gezdiriyolar bu arada yorgun argın tabi sesi çıkmıyo onlara yok maske takıyomuş gezerken bilmem ne banane ya ben markete bile gitmiyorum hastalık var diye

Durumu eşinize anlatın alın karşınıza güzel guzel ortak karar alın ki o da arkanzda dursun sonra söyleyin yani neden sustunuz ki bu zamana kdr anlamadım ben şimdi hiç bir şey yokken anne geleceğiz de pandemi den dolayı diyorum valla en son eşim babasını hastaneye götürdü o da görmüyordu zaten bensiz gitmez yani gitmedi evlendiğşmizden beri gitse de neden gidiyorsun demem ama öyle başladı gecen aksam da yolunu yaptım aşkım ben yanında yokken beni arıyormusun yanında ben arıyorum iyice alıştım sana dedim seni de merak ettim dedim gülerek azcık sırnaşarak sizde öyle yapın

Artık bende öyle yapıcam eşim ne derse desin ben böyle kendimi yıparatıyorum sanki burası otel bi teyzesi gelir bi amcası bi kaynana valla canıma tak etti yemek yapmaktan çocuğumla ilegilenemiyorum birde oturdumu ne olsa ter madem kendin yap yemeğini ben senin kölenmiyim günü birlik gel arada torun sevicekmişsin sev ama onların amacı bu değilki gelicekler çarşı pazar gez eşime gezdiriyolar bu arada yorgun argın tabi sesi çıkmıyo onlara yok maske takıyomuş gezerken bilmem ne banane ya ben markete bile gitmiyorum hastalık var diye
Pandemi olmasa da yapılmaz bu. Sana yardım etmiyorsa şu dönemde yük de olmasın. Hiç mi korkmuyorlar (ki bir defa da hastalık bulaştırmışlar) sebep oluruz diye.

Allah gelenlere akıl fikir vicdan, eşine de basiret versin inşallah.

Biraz önce aradı kayınpederin bizim şehirde bikaç işi varmış oda bende gelicem diyo o kadar kızıyorumki eşim zaten hiç o toplara girmiyo ikna edemiyorum gelin gidin dedi bende hastalık var çocuktan insan korkuyo dedim sonra ben gelicem onlarla diyo yüzsüz ya yüzsüz bu kadın
Tam cinnetlikmiş bunlar. Her geldiklerinde kendi ailemin evine kaçardım sanırım. Eşimi de bir güzel haşlardım. Ağzını açamamak neymiş gösterirdim ona.

Tam cinnetlikmiş bunlar. Her geldiklerinde kendi ailemin evine kaçardım sanırım. Eşimi de bir güzel haşlardım. Ağzını açamamak neymiş gösterirdim ona.
Ben anlamıyorum artık bunları beyin olsa heralde biraz düşünür hastalık var gitmiyelim diye

Back
X