Ben kendim söylerim ben emziremem başkasının yanında diye . Evet bari annesi gelseymis çok garip kadın kendi çocuğu gibi alıp goturjyor falanDışarı alalım sizi bebek emecek diyecek biri lazım ama nerde.
Kv ile yatmayı bile kabul etmiş.
Konu sahibi fazla pasif geldi bana ve annesinin nerde olduğunu da ayrıca merak ettim
Söylenmesi de gerekir.Ben kendim söylerim ben emziremem başkasının yanında diye . Evet bari annesi gelseymis çok garip kadın kendi çocuğu gibi alıp goturjyor falan
Vallahi şaka gibiler ya geliyorsanız ya yardımınız dokunsun ya da defolun gidin abi gerçekten sinirlerim bozuluyor böyle şeyler gördükçe. 2 hafta önceden gelip insanların hayatına karışılmaz ya ama kocanda suç canım senin kocan dağ gibi arkanda dursa kimse sana hiçbir şey de diyemez onun senin yanında yatması gerekiyor sana Her anlamda destek olması gerekiyor sen lohusa bir kadınsın bilgiye değil ilgiye desteğe ihtiyacın var çocuk Allah'ın izniyle sağlıklı ve sevgili bir ortamda zaten büyür kimseye de ihtiyacın yokGecen sene dogumuma kaynanam geldi iki hafta kala gelmisti esim evde yokken ne yiyoruz funda hanim esim evdeyken ne yapayim funda ne yersin diyodu esimle yuruyuse ciksak her aksam gelir yoruldum gidelim diye tuttururdu 1 turda doktor bana en az 1 saat yuru demisti neyse surekli karisiyo bana niye surekli doktora gidiyon sancin gelince gitsene niye bosa para verdiriyon neyse dogum sezeryan oldu kizdi kaynanam normal olsun diye tutturdu milleti ariyo diyin ona sezeryani kabul etmesin oyle boyle oldum sezeryan daha kizim kucagima verilir verilmez bunun sütu yok memesinin ucu yok aç yavrum o an dunya basima yikildi elim ayagim bosaldi soka ugradim destek olmasi gerekirken beni yerle bir etti eve geldik esime sen icerde yat ben fundayla yatcam bebek bogulur falan dedi esimde dunden raziydi gitti cocugumu bana bi emzirmek icin getirir ondada bitmedi bitmedi der durur alir giderdi sutum var mı diye surekli mememi sikardi cocuk emerken sonra yok sut bosa emiyo der mamayi dayardi 2 gun odamda agladim koridorda torunum ac birakiyolar diyip durdu icim parcalandi neyseki sutum 3 gun geldi ne bezini degistirebiliyidum ne sevebiliyodum alip alip iceri giderdi esim icerde rahat uyurken ben dolap kapaklarina tutuna tutuna tuvalete gittim o halimle annemi cagirdim geldi bu durumu gorumceme anlattim kirildim diye nerden anlattiysam nankorsun sen ailen bizi rezil etti koye nerde gorulmus dugun sonrasi piknige gidilme köye rezil olduk gelin gezmeye gitti diye annemi evden koymusun odaya kacmisin gecen sene onlar geliyo diye ailene gitmisin ki kardesimin dogumuna gittim haberleri olmasina ragmen geldilee demedilerki gelin gitcekmis napcaz o yokken diye kocana anlatmisin bizi yalan yanlis doldurmusun bizim arada kaynanalik gorumcelik yapasimiz gelir alis bunlara degis olgunlas saydirdi o gunden beri aramiyom gorumcemi kaynanamda hic boyle konusmusunuz kizimla demiyo napcam ben esimde memletine gitmek istiyo ya da onlari davet etmek onca lafa ragmen gidesim yok napcam ben kaynanama nasil dökuyum icimi sustukca gariban yerine koyuyolar
Bende bu aralar ateş atıyorumSöylenmesi de gerekir.
Milletin yanında giyinip soyunmuyorsak emzirme anı da özel olmalı.
Düşündükçe çıldırıyorum
Hormonlarım çok değişken
İcim daraldı ağziniz mı kaynanaya bi cevap cereydiniz azarlayip yollasaydinızGecen sene dogumuma kaynanam geldi iki hafta kala gelmisti esim evde yokken ne yiyoruz funda hanim esim evdeyken ne yapayim funda ne yersin diyodu esimle yuruyuse ciksak her aksam gelir yoruldum gidelim diye tuttururdu 1 turda doktor bana en az 1 saat yuru demisti neyse surekli karisiyo bana niye surekli doktora gidiyon sancin gelince gitsene niye bosa para verdiriyon neyse dogum sezeryan oldu kizdi kaynanam normal olsun diye tutturdu milleti ariyo diyin ona sezeryani kabul etmesin oyle boyle oldum sezeryan daha kizim kucagima verilir verilmez bunun sütu yok memesinin ucu yok aç yavrum o an dunya basima yikildi elim ayagim bosaldi soka ugradim destek olmasi gerekirken beni yerle bir etti eve geldik esime sen icerde yat ben fundayla yatcam bebek bogulur falan dedi esimde dunden raziydi gitti cocugumu bana bi emzirmek icin getirir ondada bitmedi bitmedi der durur alir giderdi sutum var mı diye surekli mememi sikardi cocuk emerken sonra yok sut bosa emiyo der mamayi dayardi 2 gun odamda agladim koridorda torunum ac birakiyolar diyip durdu icim parcalandi neyseki sutum 3 gun geldi ne bezini degistirebiliyidum ne sevebiliyodum alip alip iceri giderdi esim icerde rahat uyurken ben dolap kapaklarina tutuna tutuna tuvalete gittim o halimle annemi cagirdim geldi bu durumu gorumceme anlattim kirildim diye nerden anlattiysam nankorsun sen ailen bizi rezil etti koye nerde gorulmus dugun sonrasi piknige gidilme köye rezil olduk gelin gezmeye gitti diye annemi evden koymusun odaya kacmisin gecen sene onlar geliyo diye ailene gitmisin ki kardesimin dogumuna gittim haberleri olmasina ragmen geldilee demedilerki gelin gitcekmis napcaz o yokken diye kocana anlatmisin bizi yalan yanlis doldurmusun bizim arada kaynanalik gorumcelik yapasimiz gelir alis bunlara degis olgunlas saydirdi o gunden beri aramiyom gorumcemi kaynanamda hic boyle konusmusunuz kizimla demiyo napcam ben esimde memletine gitmek istiyo ya da onlari davet etmek onca lafa ragmen gidesim yok napcam ben kaynanama nasil dökuyum icimi sustukca gariban yerine koyuyolar
Önceden konușun derim. Siz, istemedikce emzirme konusunda size mudahale etmesinler.Birde goguslerini niye milletin içinde açıyorsun ellemesine izin veriyorsun benim da annem ve kayınvalidem gelicek ilk hafta odada kimseyi tutmayı planlamigorum ne demek senin goguslerini elliyor ?
Valla ben çok yumuşak yüzlü bir insanım gercekten daha kayinvalidemin kalbini bir kere kırmadım laf sokmadim . Eşimin annesi olduğu için saygı duyarım .Bu zamana kadar işime de karıştırmadim sınırlarımi bilir . Ama iş gerçekten çocuğumu yetiştirmeye hele ki emzirmeye gelince cirkinlesirse çok cirkinlesirim . Ben anlamiyorum sütüm yetmiyorsa sanane ? Yetmiyorsa veriyorsun mamasını ölmüyor bu çocuklar çok şükür büyüyorlar . Ben kadınlarda suç buluyorum cirkeflesmeye gerek yok ama bir insan seni lohusa zamansinda çıldırtıyorsa cildiracaksin ki sussun sesi içine kaçsın . Bazen susmak çözüm değilÖnceden konușun derim. Siz, istemedikce emzirme konusunda size mudahale etmesinler.
Burada o kadar cok okudumki, yeni dogum yapmis gelinlerin goguslerini minciklayan kv'leri.
Süt emzirdikce geliyor, dogurur dogurmaz, kadinlardan sanki simental inegiymis gibi süt gelmesini bekliyorlar,
Sonra stresten sütleri kesiliyor.
Ahahaha ay sıkana kadar koparirim kısmına bayıldımHamileyim büyük konuşmaktan sakınırım ama emzirirken biri gelip mememi sıksa ben de onun memesine yapışır koparana kadar sıkarım
Ben anlamadım niye o alınca gidip geri almıyorsunuz bebeğinizi. Veya hayır ben seninle yatmayacağım demiyorsunuz? Gerekirse bebeğimi alır yatak odasına kilitlerim ikimizi, o da oğluyla yatsın
Konunun sonlarına doğru pek anlamadım, şimdi evinde mi kaynana? Kocan da ziyarete mi gitmek istiyor
Hakedene yapacaksın! cinsel taciz bu kanunda yeri var, ne alaka kişinin memesine dokunmak! Koca moca da dinlemem refleksle yaptım derim biri sana Tokat atsa sen de refleksle ona atarsın, öyle birşeyAhahaha ay sıkana kadar koparirim kısmına bayıldım
Ben okurken refleks olarak vurdum eline çıp diyeHamileyim büyük konuşmaktan sakınırım ama emzirirken biri gelip mememi sıksa ben de onun memesine yapışır koparana kadar sıkarım
Ben anlamadım niye o alınca gidip geri almıyorsunuz bebeğinizi. Veya hayır ben seninle yatmayacağım demiyorsunuz? Gerekirse bebeğimi alır yatak odasına kilitlerim ikimizi, o da oğluyla yatsın
Konunun sonlarına doğru pek anlamadım, şimdi evinde mi kaynana? Kocan da ziyarete mi gitmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?